iPhone 3G vs. Htc Touch Diamond.

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Kvako
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

iPhone 3G vs. Htc Touch Diamond.

Príspevok od používateľa Kvako »

Zdravím poradte čo radšej kúpiť medzi tymito dvoma telefonmi.Ohladom iPhone je mi jedno či 8 alebo 16gb.Zatial diky.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

pocuj kolko chces kupit mobilov? mas tu asi 100 tisic postov jak ides kupovat... :D a iphone ma kamos a je to hovno padol mu na zem z 30 cm na dysplay a skoncil mu
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

no ja mam iphone a som snim spokojny mne padol z poschodovej postele niekolko krat a nic mu nieje mam ho pol roka a ani jeden skrabanec na display a to nemam ziadne puzdro..ale jedna nevyhoda je ze apple sa nevi zobudit a konecne tam dat flash a javu ked uz toto bude tak tomu uz nic nechyba...a kedze je tam Mac OS tak to je brutalne rychle oproti spomalenemu windows mobile...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

je niekde napisane ze iphone je odolny prosti padom? ked ti padne na beton mabil s takym velkym displejom tak sa necudujem, ze praskne..

inak mam iphone a som spokojny.

// naco flash a java, ked mas osx? :)

inak co som tak pozrel z rychlika na ten htc, tak ma mensi displej, mensiu pamat, nema 3.5 jack, slabu baterku, akurat o jeden mpix viac
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

pokial zhanas multimedialny phone na hudbu, filmy a net tak jedine iphone.
ak chces s phonom pracovat a vyuzivat winmobile, bluetooth, gps s kopou navygacnych programov a lepsi fotak tak potom HTC
btw, co sa tyka diamondu je to len odkuk od iphone ;) ale touch flo sa ani zdaleka nehrabe a navyse je htc nechutne pomale.
hlavne ze vsetci nadavaju na iphony a pomaly kazdy ich ide kopirovat :)
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

pri tom gps zabudas na g-map ktore vyjdu uz v kratkej dobe, a myslim ze to bude spickovy navigacny system.

Zalezi od toho naco mobil potrebujes, podla mna pred studenta ktory vyuzije multimedia, internet a intuitivne ovladanie je najlepsi Iphone.
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nie nezabudam, len este nevysli pre europu a nemal som ani osobne moznost ich skusit, tak neviem posudit
tak ako vravis, pre studenta do vlaku a hlavne na prednasky najlepsi zabijak casu iphone :) preto som tiez siel donho
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

mam iphone 3G a 2 kolegovia s ktorymi som denne maju HTC touch diamond. podla mna je iphone neporovnatelne na vyssej uzivatelskej urovni ako diamond.
vsetko co ja nainstalujem alebo spustim/otvorim, urobim behom chvilky kolega musi hladat v nastaveniach a po forach ako sa ta ci ona vec da,

najlepsie pre teba by ale bolo si tie dva telefony nejakym sposobom osahat a preskusat a porovnat si ze co vsetko je pre teba priorita alebo nie. bud budes mat intuitivny telefon so skvelym touchscreenom ktoremu odpustis nejake tie neduhy. alebo si kupis diamond ktory ma papierovo vsetko ale v reale to vsetko mu je prd platne ked intuitivnost tomu telefonu proste chyba.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

vidim to tu na potencialny flame, je len nahoda, ze sa tu zatial zosli privrzenci-vlastnici iphonov...Tak iba pre prichodzych haterov:
- ano, iPhone uz PODPORUJE bluetooth prenos suborov 2.0+EDR.
- ano, daju sa cezen posielat MMS
- ano, da sa nahravat video
- ano, da sa nahravat zvuk
- ano, treba to vsetko instalovat, ani WM nema v sebe nainstalovane vsetko, co uzivatel potrebuje...(ja napriklad MMS ani EDR+push nepovazujem za standart, kedze ich nepotrebujem)
----------------------------------
to len tak medzi recou, aby som hned vopred vyviedol kopu ludi z omylov..
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

to je pravda, ale ja som jailbreak nepouzil, pretoze mms neposielam, video nenahravam a zvuk sa da myslim nahravat bez jb

a myslim, ze rozdiel medzi 2mpix a 3mpix fotakom je minimalny
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

seth82, berem do uvahy telefony ako ich mas od vyrobcu, isteze dane veci sa daju robit ale dodatocne po jailbreaku. osobne bluetooth este nemam vyskusany (nebolo casu), ale na viacerych forach uz bolo popisane kolko problemov s nim je
Tomasko, rozdiel medzi tymi dvoma fotakmy je dost velky ... koli autofocusu, u iphonu je to uplny zaklad co sa tyka fotaku a netreba od neho cakat nejake zazraky. ale spomynal som uz v inej teme ze ked chcem fotit tak mam na to normalny fotoaparat a nie telefon
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no ved ci spravis si fotku nejaku momentku s 2 alebo 3 mpix, nebude to hrat az taky vyznam podla mna.

(mal som n73, p1i s 3,15mpix)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

proste to treba takto zakoncit.
apple rozmysla a vie co robi :wink:, a vobec ich netrapi ze si niekto spravi jailbreak, lebo niekto ako ja si radsej tu poondianu hru alebo program za tych 0,79 euro kupim.
htc-cko ma oco, a nikdy som sa ani ja ani oco nestretol s tym aby isiel pomaly. nema itunes ani appstore cize o kopec perfektnych prkotiniek okradnuty. ale je to manazersky telefon , takze tam by myslim neaky isteam alebo iheart bolo na hovno :D . ked si student tak iphone ked si zivnostnik a potrebujes sa presuvat a vela telefonovat a vybavovat tak jednoznacne htc.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

Tak dakujem za info..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Filipito napísal:proste to treba takto zakoncit.
apple rozmysla a vie co robi :wink:, a vobec ich netrapi ze si niekto spravi jailbreak, lebo niekto ako ja si radsej tu poondianu hru alebo program za tych 0,79 euro kupim.
htc-cko ma oco, a nikdy som sa ani ja ani oco nestretol s tym aby isiel pomaly. nema itunes ani appstore cize o kopec perfektnych prkotiniek okradnuty. ale je to manazersky telefon , takze tam by myslim neaky isteam alebo iheart bolo na hovno :D . ked si student tak iphone ked si zivnostnik a potrebujes sa presuvat a vela telefonovat a vybavovat tak jednoznacne htc.
Hmm...Co to ma spolocne s presuvanim a telefonovanim? Kolko vydrzi tvojmi otcovi HTC? Pretoze mne vydrzi Orbit II tak hmm....2-3 dni, po plnom nabiti (GPS nepouzivam, wifi tiez nie, 3G a HSDPA vynimocne), pretelefonujem tak...20 minut (sluzobny) a ked to porovnam s mojim iPhone - 7 dni pohotovostny stav (ked porovnam tie 2 displaye, tak sa len zasmejem) a pretelefonovane tak 2 a pol- 3 hodiny, plus nejake tie SMS a wifi veeelmi casto...Mam aj fotku z Usage pre ludi, ktori tu chcu spamovat a pochybovat, takze o tom telefonovani a presuvani by som velmi vazne pochyboval (SE Experia vydzri kamosovi 2 dni, hoci to ma obrovsku baterku)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- a ked ste sa tu rozkecali co tak porovnat Iphone s :

http://www.alza.sk/htc-touch-hd-blackst ... 107046.htm
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Lord ANAKIN napísal:- a ked ste sa tu rozkecali co tak porovnat Iphone s :

http://www.alza.sk/htc-touch-hd-blackst ... 107046.htm
tu je rec o diamonde nie o HD...

BTW ja mam iPhone 3 mesiace a nemozem sa stazovat. Nerobil som JB a zatial mi to ani nechyba... Ak clovek vie do coho ide, tak bude spokojny a ja mozem len odporucit...
A ten display ci chcete, ci nie, nema konkurenciu...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

will.i.am napísal:tu je rec o diamonde nie o HD...

BTW ja mam iPhone 3 mesiace a nemozem sa stazovat. Nerobil som JB a zatial mi to ani nechyba... Ak clovek vie do coho ide, tak bude spokojny a ja mozem len odporucit...
A ten display ci chcete, ci nie, nema konkurenciu...
hej len co som cital celu diskusiu tak podla vsetkych jednoznacne vyhrava podla vetsiny z tejto dvojici Iphone ale mna by skor zaujimalo ako by obstal oproti HD ... diamond beriem ako minulost kedze si ho HTC nahradilo novymi modelmi co sa o Apple neda povedat ...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hmm ten displej ma iba 65 tisic farieb
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Lord ANAKIN napísal:hej len co som cital celu diskusiu tak podla vsetkych jednoznacne vyhrava podla vetsiny z tejto dvojici Iphone ale mna by skor zaujimalo ako by obstal oproti HD ... diamond beriem ako minulost kedze si ho HTC nahradilo novymi modelmi co sa o Apple neda povedat ...
Proti HD by v tejto diskusii obstal rovnako. Najzakladnejsi rozdiel je predsa operacny system a ako sorry ale WM moze ist oproti OS X v iphone dokelu. A je jedno ci bude mat htc 10mpx fotak, vzdy sa bude horsie ovladat ako iphone a zatail stale ma omnoho horsie dispely ako iphone.
Napísať odpoveď