Najnesympatickejší film/Star Wars

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Vyberte film, ktory sa vam nepacil

S tebou mě baví svět
21
30%
Saw
15
21%
Star wars
24
34%
James Bond: Die another day
4
6%
A Clockwork Orange
7
10%

Celkom hlasov: 71

lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Najnesympatickejší film/Star Wars

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak teda mňa odobne by zaujímalo, ktorý film sa vám nepáči.
Bude to prebiehať rovnako ako hlasovanie o najlepší film.
Hlasujte za film ktorý sa vám najviac nepáči...
Na hlasovanie z každej kategórie máte 2 dni.

Opakujem. Hlasujte za film, ktorý sa vám nepáči

vyradene:
1)Kung Fu Panda
2)No Country For Old Men
3)Man on Fire
4)Crash
6)A Clockwork Orange
7)Lord of the Rings
8)Trainspotting
10)Star Wars
11)S tebou mě baví svět
12)An American Crime
13)The Pursuit of Happyness
14)Die Another Day
15)One Flew Over the Cuckoo's Nest
16)Fargo
17)Slunce, seno a zvysok
18)Saw
19)Requiem for a Dream
20)Braveheart
21)Tropic Thunder
22)Ocean's 13
23)Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
24)I am Legend
25)Sin City

Takto to usporiadal www.random.org

24 I am Legend
4 Crash
11 S tebou mě baví svět
23 Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

5 Netuším prečo chýba

22 Ocean's 13
18 Saw
25 Sin City
7 Lord of the Rings
2 No Country For Old Men

15 One Flew Over the Cuckoo's Nest
10 Star Wars
12 An American Crime
21 Tropic Thunder
3 Man on Fire

14 James Bond: Die Another Day
16 Fargo

9 Netuším prečo chýba
17 Slunce, seno a zvysok
1 Kung Fu Panda

6 A Clockwork Orange
8 Trainspotting
13 The Pursuit of Happyness
19 Requiem for a Dream
20 Braveheart

Prvé hlasovanie je od 25.1.2009 0:00
Prílohy
prva4.png
druha5.png
03.png
hlas4.jpg
05.png
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tych filmov je totiz 23, ked si vsimnes, tak je medzera medzi 4-6 a 8-10.
Takze preto chyba :) A teraz hor sa hlasovat.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

lekoklatik: Je síce zaujímavé, že si chcel spraviť hlasovanie z filmov, ktoré vypadli, ale "najnesympatickejší film"?...
Sú to predsa filmy, ktoré užívatelia nasadzovali ako svoje obľúbené, nie ako tie, čo radi nemajú...
Posledná pätica obsahuje Trainspotting, Requiem for a Dream či A Clockwork Orange... a z týchto filmov sa bude vyberať najnesympatickejší?...
Existuje xy teenagerských komédií, ktoré kvalitu týchto kúskov ani zďaleka nedosahujú... preto by skôr pre anketu s podobným názvom malo zmysel hlasovanie týkajúce sa filmov, ktoré sú najčastejšie spomínané v téme "Najhorší film"...
lekoklatik
VIP
VIP

Už to píšem po niekoľký krát. Zaujíma ma ktorý z filmov ľuďia proste radi nemajú. Prećo si asi myslíš že sa filmy vyradili? Áno presne preto, lebo nie každý užívateľ má rád film ako Clockwork Orange alebo trainspotting. Chápeš???
Veď sa pozri. I am Legend má zatiaľ 2 hlasy a to som čakal že nebude mať ani jeden. Veď ten film bol úplne fajn. Takže kapiš? :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ked milujes banany, tak to neznamena, ze nemas rad jablka... Ved presne o to ide, ze filmy boli nominovane ako OBLUBENE filmy uzivatelov, ale ako pri sutaziach byva, tak niektore logicky museli aj vypadnut, takze spravit anketu o najnesympatickejsi film (co je btw super napad) podla TOHTO je nonsens
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Ide o to, ako si zostavil tému a ako si hlasovanie pomenoval, v súťaži išlo totiž o hodnotenie :plus:/:minus:, čiže na to, aby si film posunul do "Hall of Fame", musel si zároveň niektorému z nich bod ubrať, aj keď sa ti páčil (práve vtedy sa ale nachádzal v silnej konkurencii...), ale ok, je to téma založená tebou...

BtW: I Am Legend? Ja sa skôr čudujem počtu hlasov pre Sweeney Todd:... ....
lekoklatik
VIP
VIP

Pani. Nie každý je taký filmový gurmán ako ste napr. vy dvaja a zvyšok. Niekto jednoducho nepochopí Kubricka, alebo iných velikánov. Ja osobne som Clockwork Orange ešte nevidel i keď sa na neho chystám už dlho. Lenže užívatelia si jeden z tých filmov zaručene vyradia. Myslím tým že bude najnesympatickejší. Neviem či ste to vôbec postrehli ale ani raz som v tejto téme nespomenul najhorší film z pomedzi vypadnutých. To že keď si dal plus musel si dať aj mínus je pekná blbosť. Z akého dôvodu? Pretože keď vidím päticu nominovaných filmov a je medzi nimi film ktorý si plus zaslúži, ale nevidím jediný film ktorému by som dal mínus, tak náhodne vyberiem film ktorému mínus dám. Takto vnímam vaše postoje páni. Ak sa dostávam do takejto situácie, prećo vôbec hlasovať? Kvôli príspevkom? omg. potom sa čudujete že vypadávajú kvalitné snímky ako napr. Sweeney Todd. Dúfam že ste ma pochopili. Takto to robila väčšina užívateľov. Som si tým istý. ďalšia väčšina hodnotila filmy, ktoré ani nikdy nevidela a tak sa pozrela na csfd alebo len tak podľa názvu prasli + alebo -. A zvyšok tých skutočných filmových fanúšikov tovrí malé percento užívateľov, ktorý dávali svoje známky filmom oprávnene. To je Hanba. A tak ešte raz hovorím. Nečudujte sa že medzi vyradenými sú také filmy aké sú. Ale čo už s tým teraz. Už je po. Ale pre mňa sa to ešte neuzavrelo. Rád by som ktorý film sa stane tým najnesympatickejším pre užívateľov hojka. Ak to bude Sweeney Todd alebo napr. clockwork orange, alebo čo ja viem trainspotting, tak to bude podľa mňa na zaplakanie i keď 100 ľudí 100 chutí... V takomto prípade pochopím že témy podobné hra o najlepší film na tomto fóre nemajú zmysel...
Dúfam Že vám nemusím znovu a znvou vysvetľovať prečo som tému zaloźil. Pošlite hlas a príďte o 2 dni :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ja osobne sa tiez pripajam, ze by sa radsej malo spustit nove hlasovanie naplnene tymi najvacsimi koninami a nie vyberat spomedzi relativne dobrych filmov, ktore ale boli porazene este lepsimi. Podla mna tu taky braveheart vobec nepatri.
ale keby bola patka v style:
Bloodrayne
Wanted
American pie
cokolvek od S.Segala
Zomie strippers
tak by to uz bolo ine hlasovanie (aspon pre mna)

to karma: 90% filmov s Angelinou Jolie je u mna v top spodine a Wanted ju z dna rozhodne nezdviha, keby aspon pekna bola 8)
lekoklatik
VIP
VIP

Mne je to úplne jasné. Kľudne zrobte hlasovanie najhorší film. Fakt je mi to fuk...
Mňa zaujíma ktorý film z pomedzi vyradených ľudia nemajú radi najviac.
Berte to ako pre moje osobné potreby. Ak vám to prekáža, tému si nevšímajte. Ja potom poprosím o jej zmazanie aby vás to tu nedráždilo. Mňa osobne nezaujíma ktorý z filmov skutočne viac než podpiremerných bude tým najhorším. Je mi to u prdele keďže na také filmy ednoucho nepozerám. Preto by som rád zistil ktorý z nominovaných má pre užívateľov tohot fóra najmenšiu cenu. Fakt som zvedavý. tak to uź prosím neriešte a hlasujte. Ak Vám prekáža že som asi jediný koho to zaujíma, nehlasujte. Robte ako kcete :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Omg dajte mu pokoj, chce najst medzi tymito filmami ten najnesympatickejsi, tak kde je problem?
Staci vam raz kliknut a zahlasovat, nemusite pisat preco ste tak hlasovali. A navyse dalsia vec - do tejto temy ani nemusite chodit ak s nou nesuhlasite, nikto vas nenuti hlasovat, mozete zahlasovat iba ak to sami uznate za vhodne.
PS: ak chce niekto hlasovanie o najhorsi film, tak si moze zalozit temu, ak bude mat presne definovane pravidla, tak v tom nevidim problem.
PS2: pozeram na tie nominovane filmy a nemam problem vybrat z kazdej patice aspon jeden, ktory si uz nechcem nikdy pozriet :) (ano, je medzi nimi aj Clockwork Orange). Ten pojem nesympaticky bol zvoleny velmi dobre, pretoze tie filmy maju urcitu kvalitu, len sa mi proste nepacili.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

lekoklatik napísal:Veď sa pozri. I am Legend má zatiaľ 2 hlasy a to som čakal že nebude mať ani jeden. Veď ten film bol úplne fajn. Takže kapiš? :wink:
a ja som cakal ze ta qoqotina s prehladom vyhra toto hlasovanie
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

alebo preco nespravit aj hlasovanie o najlepsi film z vypadnutych ..., a hlasovanie o najhorsi film z najlepsich? :wink: :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Silmer napísal:alebo preco nespravit aj hlasovanie o najlepsi film z vypadnutych ..., a hlasovanie o najhorsi film z najlepsich? :wink: :roll:
Ved to mozes, ja ti branit nebudem :) Sice to tu v kulture bude plne hlasovani, ale aspon sa to ozivi.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak to dopadne, ked spravia z Goťara moderatora.. :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:Tak to dopadne, ked spravia z Goťara moderatora.. :P
No a? :D
Nahodou tie jeho navrhnute hlasovania ma celkom zaujimaju a aj by som sa ich ujal, len teraz mi bezi skuskove, takze sa s takymito vecami nechcem zaoberat. A ber to tak, ze keby sa to hlasovanie hodilo do povodnej temy Boj o najlepsi film, tak by z toho bol riadny gulas.

//offtopic premazany
lekoklatik
VIP
VIP

Prvé kolo je za nami

//tiež ma to napadlo ale kcel som taktiež aktualizovať tému :)
Prílohy
prva4.png
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

iba taka mala pripomienka, ze mohol by si davat tie vysledky priamo do prveho postu aby to clovek potom nemusel hladat ale bolo to vsetko pokope a clovek mal hned prehlad :)
lekoklatik
VIP
VIP

Snáď by sa ešte niekto do hlasovania pridať mohol. Veď len klk filmu ktorý sa vám nepáči :roll:

//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 1:26 )
Začalo kolo tretie.

Výsledky druhého kola si môžete pozrieť v prílohe tu, alebo v prvom poste témy

//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 18:14 )
Hlasujeme hlasujeme za film ktorý sa nám nepáči

//autoeditácia príspevku ( 30 Jan 2009, 20:06 )
Už teraz som týmto fórom sklamaný... kks To fakt sa hnusí Star Wars? omg...
Ponechám hlasovanie do zajtra do 12:00...
kks som sklamaný.
Prílohy
druha5.png
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

lekoklatik napísal:...
podla mna vela ludi hlasuje a ani nevie za co... proste pride, 3 filmy z hlasovania nepozna, jeden uz videl a nebolo to nic prevratne tak zan zahlasuje. Druha skupina ktori nechcu kazit vysledky nehlasuje (moj pripad), preto mozno menej hlasov ako by si cakal
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Thek_SVK
jj presne tak pride nejake hlupe decko zahlasuje a a ani netusi ...

tiez nechapem ze SW ma tolko hlasov omg./ :o
Zamknuté