Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Zdar, mam taky problem nainstaloval som si CS source standalone non steam version, ked sa pridam do hry, po chvili ma vyhodi a vypise cecured connection failed, to iste ked meni mapu, vypol som firewall a stale, pingy mam dobre vobec ziadne lagy. Moze mi pls nieto poradit co mam robit aby hra sla plynule? Diky
Mam patch v.18 tusim , z niektorych ma nevyhadzovalo z niektorych ano teda z vacsiny, teraz najnovsie ma vyhadzuje do winu proste to padne uplne, vzdy po par minutach.SSemteXX napísal:Más urcite správne patche?
Edit: tak tento patch tam mam CSS_FULL_Update_Patch_#1_(18.5_FINAL)
Este jedna vec vzdy ked ma vyhodi tak mi zmaze niektore servery neviem preco to robi.
-
Old Dirty Bastard
Guru
CS - steam/nonsteam - kua, že ozaj fatalna chyba...
Tak.. jedneho pekneho dna sa zobudim a pustim si CS-ko a čo moje oči nevidia
Spustil som hru a text nikde.. proste sem-tam vidim nejake pismeno/znak, ale inak vôbec nič... absolutne to nechapem..(Screenshot CS1) tak som si pomyslel, že zase na steame niečo zblblo v jazykoch.. steam mam anglicky a rovnako všetky hry - ako inak.. rozhodol som sa CS-ko preinštalovať, ale stale nič.. tak som skusil pustiť aj dalšie hry a zistil som, že všetky hry postavene na engine HL1 robia to iste kua..(Screenshot HL) okamžite som pustil hry postavene na engine HL2 a tie idu všetky v pohode.. dalej som do toho nebabral, hru som ani neskušal pustiť, kedže nevidim žiaden text, kde kliknuť a tak...
Vtedy som si pomyslel, že je chyba v steame a tak som len tak z prdele pustil NS CS-ko 1.6 klasika... patch myslim 23.. mam ho preto, aby som si mohol zahrať na NS serveroch.. a hadajte čo
rovnaka chyba..(Screenshot CS2). Tu už som uplne v koncoch a nechapem čo sa deje... proste som nič nerobil.. par dni som CS nehral, potom ho spustim a je tu toto.. ine hry a programy a proste cely system mi beži v pohode.. a uisťujem vas, že aj graficke drivery mam aktualne.. tak teraz dufam, že mi bude niekto schopny poradiť o čo sa jedna, pripadne to zažil, budem vdačny 
Vtedy som si pomyslel, že je chyba v steame a tak som len tak z prdele pustil NS CS-ko 1.6 klasika... patch myslim 23.. mam ho preto, aby som si mohol zahrať na NS serveroch.. a hadajte čo
-
Old Dirty Bastard
Guru
nie, nie... zaručene som v systeme nič nemazal.. jedine ak nejaky vir alebo spyware.. lenže som všetko kontroloval a je to v pohode... a vo fontoch problem nie je
som to kontroloval... všetky zakladne fonty tu mam..
//keby som nemal konkretne napr. Tahomu, tak to by mi nefičalo aj vela inych veci... mne to takto hnusne blbne len pri hrach enginu HL1
//keby som nemal konkretne napr. Tahomu, tak to by mi nefičalo aj vela inych veci... mne to takto hnusne blbne len pri hrach enginu HL1
-
*****HERO*****
Guru wannabe
; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands)
; b - reservation (can join on reserved slots)
; c - amx_kick command
; d - amx_ban and amx_unban commands
; e - amx_slay and amx_slap commands
; f - amx_map command
; g - amx_cvar command (not all cvars will be available)
; h - amx_cfg command
; i - amx_chat and other chat commands
; j - amx_vote and other vote commands
; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)
; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)
; m - custom level A (for additional plugins)
; n - custom level B
; o - custom level C
; p - custom level D
; q - custom level E
; r - custom level F
; s - custom level G
; t - custom level H
; u - menu access
; z - user (no admin)
Old Dirty Bastard : reinstall
//nj, necital som ho, pozeral som iba screeny tak sry
; b - reservation (can join on reserved slots)
; c - amx_kick command
; d - amx_ban and amx_unban commands
; e - amx_slay and amx_slap commands
; f - amx_map command
; g - amx_cvar command (not all cvars will be available)
; h - amx_cfg command
; i - amx_chat and other chat commands
; j - amx_vote and other vote commands
; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)
; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)
; m - custom level A (for additional plugins)
; n - custom level B
; o - custom level C
; p - custom level D
; q - custom level E
; r - custom level F
; s - custom level G
; t - custom level H
; u - menu access
; z - user (no admin)
Old Dirty Bastard : reinstall
//nj, necital som ho, pozeral som iba screeny tak sry
-
Old Dirty Bastard
Guru
*.amxx hodit do cstrike/addons/amxmodx/plugins a nazov toho amxx suboru pripisat do cstrike/addons/amxmodx/configs/plugin.ini
Spravil som to ale newem presny nazou ako to mam prepisat v plugin.ini.......nazou toho suboru je deagsmapmanage227.amxx.....prosim kebi ste mi dakto pomohol napisat priami prikas ...dik
Spravil som to ale newem presny nazou ako to mam prepisat v plugin.ini.......nazou toho suboru je deagsmapmanage227.amxx.....prosim kebi ste mi dakto pomohol napisat priami prikas ...dik
-
*****HERO*****
Guru wannabe
PRoblem :)) dalsi ach jo :((
Takze mam Steam origo kupeny anthalogy cs 1.6 vsetko us mi ide v pohode .... ALE PRI HRE V CSKU na hoci akom servery mi robi zameriavac neprijemne veci napr idem namierit na hlavu akoze hej rychlo nemoze m lebo mieritko sa akoby sekne v tom pravom okamziku a akoby sa sekne vse a zacne to palit full auto a ak drrim W tak ide furt tovno a potom ma niekto zabije je to akoby bola zla mys ale nieje to tak mam super mys a skusal som aj ine furt to iste preinstaloval v som vela krat csko a nic ..... prosim pomozte niekto ak viet ja us nwm co mam robit a este dodam ze CSKO NONSTEAM mi faka vpohode mieritko tiez.... za odpoved dakujem (prosim podvodnici typu daj mi heslo a acc ja ti to nastavim mi prosim nepiste
lebo minule mi napisali taky 3aja )
)
EDIT : O PING A FPS URCITE NEJDE LEBO NONSTEAM SLAPE JAK MA A NIIEKEDY DAVNO MI SLO STEAMKO PORIADKU ....
EDIT : O PING A FPS URCITE NEJDE LEBO NONSTEAM SLAPE JAK MA A NIIEKEDY DAVNO MI SLO STEAMKO PORIADKU ....