problemy s icq
problemy s icq
Mám problém a to taký , že na icq mi v poslednom mesiaci napísali až 3 mená správu , neuložil som ich do kontaktov ale dal som len čítať , tá správa bola v takom čudnom kódovanom písme , u všetkých troch boli tie mochlaniny v takom istom písme a každá správa bola podobne dlhá - asi 30-40 písmen-jestli sa to písmenami dá vobec nazvať . Mená užívateľov čo mi napísali predtým som nechal , pretože som myslel že sa to pomýlil nejaký zahraničný blb . Tak ale keďže sa mi to stalo už tretíkrát tak prosím o pomoc Vás . Posledný užívateľ sa volal takto : "daupeisidib" . Mám si založiť nové icq ? KOMPA mám úplne čistého , prečistil som ho EsetSmartSecurity a ešte 6-timi antispywarmi , o ktorých viem že keď dám u nich čistenie , tak už mi žiadny program nenájde žiadny problém/vír/antispyware/červ-jednoducho nič v kompe .
Re: problemy s icq
Píšu ti po rusky a zvyčajne tam je niečo takéto http://www.hojko.com/post1053293.html#1053293.Lukáš Kumančík napísal:...
áno Chrono presne tak to vyzerá , Nemusím si zakladať nový účet , báť sa o súkromie alebo o nejaké poškodenie alebo získavanie informácií ??? Ináč ja som ho dal len čítať a teraz pozerám a on bol uložený v mojich kontaktoch úplne naspodu , ešte neschválený , tak som ho dal blokovať . Toho sa nemusím obávať ?