Námesačnosť

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Mek zas asi kazde dve sekundy mykne nohou ked spi. a to celu noc robi.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Ked som bol maly a spal u babky tak som sa vzdy pocas spanku prechadzal a hlladal psa .... som bol nanho naviazany :lol: postupom casu to preslo.... Zostal mi az doteraz len zlozvyk vykrikovat zo sna .... No nie vzdy to dobre dopadne ... Obcas vulgarne zobudim vnoci mojich susedov :lol:
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

no ja som nemesacny tiez :) nocne prechadzky po byte su dost caste... sem tam vyjdem na chodbu a vyvolavam rozne mena... nanestastie zo spanku aj dost nadavam :lol: a raz sa mi stala zaujimava udalost... a to ze som sa zobudil na to ako som si zabuchol dvere do bytu... takze som stal asi 10 minut v trenkach na chodbe kym sa mi podarilo klopanim (zvoncek nejde) zobudit moju sestru aby mi otvorila :D a bratranec zas v spanku ocural babke vysavac v domneni ze je to WC :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Mek napísal:to si ma upokojila :D (btw. som Martinekk-ov bracho, ale nie ten, co hladal tu gulicku, ten sa vola tu na fore Curuj) :lol: A stava sa mi, ze prv nez sebou sklbnem, ani nezaspim :wink:
tak vy ma tu ohovarate :sly: :) j, bol som to ja. nic si z toho nepamatam :D
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Ach, ty gulickar...
tony
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tony »

moj bratranec sa zo spanku mlati zo vzduchom a reve pri tom tu mas ty spina :Da kamosova sestra sa raz zobudila prisla vraj do obyvacky kde on kukal este film sadla si na 5 min s otvorenymi ocami a potom isla spat a nereagovala nic ani rano si nepamatala D:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

pepan90 napísal:anooo jasneee to poznam... aj mne sa presne toto stava :)
ty kokos aj mne ... niekedy :D ale sa papatam ze mama mi rozpravala ze ked som bol maly som sa postavil k elektrickej zasuvke a som zacal šťať :D no jak si to teraz predstavim sa tak smejem :lol: ze do kolien

// hejj a este som zabudol kamarát ma taký tvrdý spánok a zacal vykrikovat ze euzasdfjsadfj no proste poznate to :D ako po troch politrovkach a my ze **** jak sa mas ? a on ze ta podme ... :D a proste sme sa ho pytali a same blbosti odpovedal noo ja som sa tak vtedy smial :D alebo raz sme ho budili a on nechajte ma spaaat a taku fajnu si zasral :D
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

moj brat raz bol a skoro ma obstal
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja mam s namesacnostou velke skusenosti...nebolo asi tyzdna minimalne ked som namesacny nebol...ale trvalo to len urcite obdobie...ja neviem ani kolko som mohol mat,ale bol som na zakladke asi tak 5-6. rocnik...zaujimave na tom bolo,ze takmer vzdy som pri tom reval ako zmyslov zbaveny,ale myslim ze vo vacsine pripadov to bolo sposobene nejakym zlym snom...ale niektore prihody su fakt funny :D ...potichu som odomkol,ale podarilo sa mi nahlas zakopnut a mama ma chytala na schodoch...ktovie kam som sa vybral :D...alebo som jedenkrat siel do kuchyne a do lyzicky som si nastiskal citronovej stavy :lol: rano som netusil absolutne o nicom :roll:
vraj je dolezite pri tom cloveka nezobudit alebo po nom vrieskat,ale v klude ho zaviest do postele,lebo by to mohlo na nom zanechat nejake nasledky :?
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

mne sa to bezne stavalo tak 5-6 rokov dozadu
zvykol som si pochodit po dome, prist ku mame do spalne a povykladat ake "levely" som cez den poprechadzal, atd..... :D
raz som si dokonca isiel umyt zuby a siel som znova do postele 8)
rano som nikdy o nicom nevedel a smial som sa sam na sebe, ked mi to mama rozpravala :lol:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

dnes vecer po mna brasko zasa hodil vankus. rano sa nepamatal.... to uz je druhykrat co po mne letel vankus bez toho aby o tom brat vedel. musim mu z dosahu postele odstranit tazsie a nebezpecnejsie predmety :D
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Martinekk napísal:Mek zas asi kazde dve sekundy mykne nohou ked spi. a to celu noc robi.
Rano ho z toho neboli noha? :D

Mne sa zase stalo asi tak rok dozadu sme boli na dovolenke zimnej a bol snamy aj krsny ten vie po anglicky perfektne aj tam rpacuje v Anglicku..nechtiac som zaspal u nich v izbe tak ma nechali tam spat a rano mi krsny hovoril ez som sa snim rozpraval po anglicky a to som hovoril vraj suvysle vety. :shock: a on mi uplne rozumel...Strašne ma to zaujalo aj som sa potom hrabal na nete niečo o tom no nič som nenašiel..Doteraz neviem prísť nato ako to je možné, pretože anglicky neviem ani z časti jak on.

//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 16:32 )
brainwirm napísal:ja som s fotrom cumel na telku, zrazu pride segra z druhej izby, zjavne nie celkom pri vedomi, vypne telku, sa jej pytame ze co robis.. a ona sa len otocila a isla spat.. a rano o nicom nevedela..
Ona mala reflex ktory ju rušil bol to zvuk z TV a šla ho vypnúť no ako píšeš nebola "pri vedomi"
Taky_tipek
Novice
Novice

POTREBUJEM POMOC

Príspevok od používateľa Taky_tipek »

Ludia mne sa stavaju neuveritelne veci .. Nebudete my verit ale potrebujem pomoc , bojim sa ist spat lebo som namesacny a robim hrozne veci . Mam 16 rokov a ked som sa mynule zobudil tak my mama rano povedala ze som hrizol stol a stolicky alebo ze som odomkol byt a chcel ist vonku alebo ze som bol namesacny a zacal som chodit po byte a hovoril som blbosti . Ja nechapem ale bojim sa ist spat . Neviete my niekto pomoct ? Co mam robit ?? Vraj ked som bol namesacny tak som si buchal hlavu o stenu alebo som vzal noz a vraj som sa nim chcel porezat , este dobre ze ma mama zadrzala lebo neviem ako by to dopadlo . CO MAM ROBIT !!! Tiez som sa neraz rano zobudil stym ze bol zapnuty pocitac aj televizor .. Ja v noci robim blbosti a neviem co mam robit , je tu nejaky odbornik ktory by my poradil ? Asi by som mal ist za psychiatrom . Vela krat sa my stalo ze vecer som si dal do penazenky peniaze a rano boli spalene . Paneboze preco toto vsetko v noci robim ?? Teraz su uz 2 hodiny nad ranom a bojim sa ist si pospat lebo keby som isiel spat tak neviem co by sa dialo , vazne sa bojim . Mama my raz vravela ze ma videla sediet na posteli ako fajcim cigarety . TOTO NIE JE NORMALNE !!! A ked nebudem spat tak budem mat cervene oci a budem sa citit nahovno a unaveny .
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Myslím, že by si fakt mal vyhľadať radšej lekára ako písať tu na fórum. Pochybujem, že by ti tu vedel niekto pomôcť... možno dostaneš od lekára nejaké lieky, ktoré ti pomôžu pri spaní alebo neviem čo... naozaj ho vyhľadaj a uvidíš, či sa s tým dá niečo robiť, lebo keď je to, čo píšeš pravda, tak si na tom dosť zle...
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

zapnutá TV

Príspevok od používateľa Deafboy »

Keď spomínate zapnutú tv, tiež sa nám raz doma stalo že keď sme sa ráno zobudili, v obývačke bolo rozsvietené a TV bola zapnutá. Samozrejme nikto nevedel prečo :D Dokonca si spomínam že som sa raz v noci zobudil a PC bol zapnutý.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

moj brat byval...raz ma ostal :D to bolo psycho :D a moja kamaratka dneska na stanovcke...sme jej fukali takou bublifukovou pistolou a ona stale ...fuuulka...mi z toho riadne uje*y :lol: :lol:
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

námesačnos%t

Príspevok od používateľa Fondo »

No ževraj ja keď som námesačný tak chodím po byte,meliem a nie je mi nič rozumieť ale ževraj mi stačí povedať choď si lahnúť a idem :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

isto to s namesacnostou nic nemalo ale mne sa stavalo ze som v noci isiel na hajzel alebo podobne , proste som vstal a kedze som bol rozospaty rano som si nic nepametal ..
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

u mna to bolo tusim tak do 8mych normalne a do dvanastich / 13 zriedkave... teraz to nemam.(aspon o tom neviem) :D
33majo3
Light Expert
Light Expert

Re:

Príspevok od používateľa 33majo3 »

No ja mam 17 a nedavno som bol namesačný som si s jednej poličky vybral veci...a nato som sa zobudil...som ich tam po tme chcel narvat naspat, ale som si zapalil a isiel spat ale som si ani nespomenul ze som bol namesacny, iba potom rano ma to napadlo :D...alebo ked som mal 12 mam bola v zahranici tak som spal pri otcovi a nahodov bol hore, na chbte spal a ja som sa posadil pozrel na nho a on: čo nespíš?. ja som nic nepovedal iba že som mu vyrval vankus s pod hlavy zahodil a isie spat :D: alebo som chodil stvornozky poizbe :D:D ked mi to rano vravel som sa smiech ako zmyslov zbaveny :D:D
Napísať odpoveď