Problém s mamou a otcom a .......

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

Myslim, ze si mal vypi*ovat kazdemu zvlast.
Kazdopadne som na Teba hrdy. Tej krave si to pekne natrel.
Pekne to vysvetli aj ostatnym. Ze sa Ti jednoducho nepaci ako to je, ako sa spravaju atd. Kludne, s rozvahou, nenechaj sa nimi vytocit a brata donut zamysliet sa. Pri troche zdraveho rozumu snad sam uzna, ze to nie je celkom normalne.
Este by ma zaujimalo o com sa chce rozpravat Tvoja mama s Tvojou priatelkou. O com sa rozpravali, ako to znasa priatelka... jednoducho vsetko.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tvoji rodičia sú chorí na hlavu ? :roll:
Lebo takto sa normálni a zdraví ľudia nesprávajú k svojím deťom a k ich partnerom.
Akože sorry že sa to takto pýtam, ale z celej témy mám také cítenie, ako by bolo opísané správanie tvojej rodiny úplne v poriadku. :? :(
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Avril »

Mastros napísal:Myslim, ze si mal vypi*ovat kazdemu zvlast.
Kazdopadne som na Teba hrdy. Tej krave si to pekne natrel.
Pekne to vysvetli aj ostatnym. Ze sa Ti jednoducho nepaci ako to je, ako sa spravaju atd. Kludne, s rozvahou, nenechaj sa nimi vytocit a brata donut zamysliet sa. Pri troche zdraveho rozumu snad sam uzna, ze to nie je celkom normalne.
Este by ma zaujimalo o com sa chce rozpravat Tvoja mama s Tvojou priatelkou. O com sa rozpravali, ako to znasa priatelka... jednoducho vsetko.
No takze...s nasimi som mal aj rozhovor..ale jednoducho si oni stale tvrdia tu svoju pravdu..ale len to iste stale..a ze moja kocka rbi intrigy..a pritom to robia oni..no proste nehorazne pretvarovacky klamstva..uvediem priklad..vcera volala moja priatelka s mojou mamaou,teda moja mama jej zavolala,aby jej vsetko povedala do telefonu co ju sere..ale jednoducho moja priat. jej povedala,ze sa s nou chce zajtra(to bolo akoze dnes) porozpravat este osobne..ale (a toto je zaujiamave)..nasi jednoducho ked uz mala akoze dojst ku nam ..jednoducho isli dakam prec..a ja mame hovorim,ze vsak..ale ved ste sa dohodli vcera,ze sa porozpravate osobne..a moja mama vravela,ze ona nic nepocula a ja ze..ale ved ja som tam pri nej bol ja som pocul ze ste sa dohodli ,ze si povedala,ze dobre..ale ze to nie pravda,ze nepocula zevraj..tak co je uz akoze toto??a povedala mi,ze dobre,porozprava sa s nou,ale ze ked potom vecer pridu domov...LENZE mojej priat.isiel potom vecer uz autobus a nedalo sa to stihat aj prist ku nam aj potom na zastavku,to bolo proste nemozne!!!!ale nevadi..jednoducho sme si s moju kockou povedali,ze to uz nechame tak..ze si to nebudeme vsimat..a budeme sa tesit z toho ako budeme stierkovat a zariadovat si buducu obyvacku a spalnu..ze nas take kok...tiny nebudu hadam rozhadzovat..ale uz len v kratkosti,stlae ma sere,ze sa tak HLAVNE mama zmenila..a nech mi nevravi,ze to tak nie je.len tolko...hawk

//autoeditácia príspevku ( 25 Jan 2009, 22:50 )
Racius napísal:Tvoji rodičia sú chorí na hlavu ? :roll:
Lebo takto sa normálni a zdraví ľudia nesprávajú k svojím deťom a k ich partnerom.
Akože sorry že sa to takto pýtam, ale z celej témy mám také cítenie, ako by bolo opísané správanie tvojej rodiny úplne v poriadku. :? :(
a akoze sorry,ale laskavo sa o mojich rodicoch nevyjadruj,ze su chori na hlavu..,si ich laskavo neber do huby,lebo ja si rodicov vazim..a proste je to tak ako to je..a LASKAVO UZ NIKDY NEPIS TO CO SI PISAL,LEBO SA BUDEME INAK ROZPRAVAT KAMARAT OK?? :evil:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Avril napísal:...
hi hi to mi niečo pripomína.. brat ma priateľku cca 3 roky - ani neviem presne.. rodičia ju zo začiatku brali úplne do pohody.. jasné že za ten čas som ju spoznal lepšie ja a aj moja rodinka.. (samozrejme nedali sa nevšimnúť nejaké veci ktoré tu nebudem rozpisovať) no a pred 3 mesiacmi som domov doniesol priateľku aj ja a správanie rodičov je úplne iné.. k nám sa správajú úplne inak a to moju poznajú 3 mesiace a ju 3 roky... ja viem presne čím to je... moja je úplne inak vychovaná - podľa ich gusta.. (tým nechcem povedať že bratova je pizda) ale proste neviem ako to povedať ale moja im sedí viacej - napr. otec bratovi s kočkou nikdy nepovedal že je strašne rád že ich vidí šťastných a nám? už asi zo 5 krát.. s mamčou som sa bavil o deťoch.. a ona že keby nám náhodou ušlo (dúfam že to budú plánované a nie nechcené hh) že by jej to pri nás dvoch vôbec nevadilo ale keby že sa to stane bratovi tak by nebola najradšej... hh mňa už ženia :) a pri bratovi dúfajú že to tak skoro nebude
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

triple IMHO je to podstatny rozdiel, nespravali sa tak k nim predtym a nezmenili sposoby zo dna na den.. To ze sa spravaju k roznym ludom aj ked v rovnakej pozicii inak je IMHO OK.
Napísať odpoveď