2 problemy
2 problemy
Keby sa tu niekto nudil mám tu dva problémy. Jeden tu teraz dám druhý asi večer možno skôr.
Potreboval by som vedieť ako mám toto nakresliť jedným ťahom.(kreslil som to v skicari)
Potreboval by som vedieť ako mám toto nakresliť jedným ťahom.(kreslil som to v skicari)
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
all to sa proste neda... pretoze kazdy z tych bodov ma tri ciary k dalsiemu bodu, takze ked prides po jednej ciare a odides po druhej tak ti ostava len jedna volna po ktorej mozes len prist, ale uz zase neodides... takze keby sa to toho bodu nevratis az nakonec tak sa do neho nemozes nikdy vratit... aa kedze vsetky body maju 3 ciary tak sa to neda spravit
abo hej? ja nwm mozete sa marne pokusat moj nazor je takyto
abo hej? ja nwm mozete sa marne pokusat moj nazor je takyto
-
djxtreme
Light Professional
Odkaz pekne pani ucitelke,ze nech si to teda spoji sama,ked ma na to taky dobry "dokaz" ze parnym poctom spojov sa to da spojit,ak to dokaze,tak jej daju asi nobelovku,lebo ja som nad tym sedel pekne dlho a proste sa to nedasolberg30 napísal:Ono sa to nejako dá nám to dala učiteľka a povedala že sa to dá lebo to má párny počet spojov.
-
audiotrack
VIP
neviem načo sa s tým trápite, keď vám fabo jasne povedal že to nejde nakresliť jedným ťahom. Ak to učitelka dokáže, tak podvádza
A ak neverí že to nejde, tak nech si vygoogli niečo o hamiltonovskom grafe. Nie je tu splnená ani Diracova, ani Oreho a ani Posova podmienka, tak rozhodne nejde o hamiltonovský graf a nie je možné ho nakresliť jedným ťahom. Učitelka a jej podobní môžete ďalej skúšať, mňa ale už nebavilo že mi stále táto téma svieti ako neprečítana a teším sa na druhý problém