Brutalna "pařba" a vasa polovicka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Nepusta ta von lebo sa boji ze ju podje*es? Fuuu, tak to je dost zle. Ja to vyuzivam len ked sa mi prekryvaju casove plany.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

R1k1nko napísal:...lebo ked jej poviem ze idem von hned mi nadáva ze ju podje*em....
No taky vztah Ti teda nezavidim. A hadat sa s babou aby som mohol ist von bez nej? LOL? To vam tu uz docista je*e? Akoze takyto vztah mozem osrat velmi riedko.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

k6 napísal:Akoze takyto vztah mozem osrat velmi riedko.
ja dokonca poriadne husto :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Ano podviedol som ju ! Stou osobou som bol dva tyzdne len sex a alkohol...
( a spravil som to kvoli tomu lebo s priateľkou sme sa az moc hádali a uz to nebolo take ako bolo ... vela veci mi na nej vadilo (bola az prehnane DECKA ! ) atd atd...) ubehol mesiac a ja som si uvedomil ze chcem ju ! chcem ju spet ...tak som prisiel snazil som sa ona mi povedala co jej vadi na mne ze kamarati a alkohol ... ja som si povedal ze co vadilo mne no nejak sa to doriesilo teraz sme spolu uz 5 mesiacov boli by sme aj rok niet toho rozchodu .....
jj bol som je*o nadrzany ..... od vtedy mi neveri ani sa jej necudujem ....( ALE JA SOM SA UZ POUCIL !! RAZ SOM SA POPALIL STACILO MI )

jj vám sa to zda chore .. lenze tam bolo toľko xy veci !!!! ze by 4 A4 nestačili ....naozaj nezmysli ... ona ziarliva ja tak isto ...
ja som bol zvyknutý na burlivy život ( wekendy opijat sa a blaznit dievcata ... ) no a zrazu sup do vztahu nebol som pripraveny :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

<OT>R1k1nko neprajem Ti nic zle, ale mne sa kvoli niecomu podobnemu rozpadol vztah po troch rokoch... A to v tom ani nebol sex, "len" to, ze sa mi zalubila zenska paralelne na do nejakeho chalana v praci... sice to uz potom aj pustila z hlavy, "vsetko" sa vyriesilo a boli sme dalej spolu ... ale doveru ktoru vtedy vo mne zlozmila si uz nidky neziskala spiatky a aj to tak skoncilo. Ako hovorim, vsetko dobre Ti prajem, ale dobre si zvaz, ci ma zmysel ostavat vo vztahu, kde Ti partner neveri (navyse, ked vdaka memntu ma aj preco).</OT>
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No keby mi baba povedala ze jej na mne vadia kamarati a alkohol tak by sme sa rozlucili. Zas je pravda ze s tou neverou si si to sk*rvil sam...
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

nordkapp_pb napísal:na panske jazdy a akcie kde je vela nezadanych pohladnych zien sa predsa priatelky NEBERU ! ! ! ... :-)
Ejha, samizdá že Ivana bola na každej akcii s tebou :D
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

nordkapp_pb napísal:na panske jazdy a akcie kde je vela nezadanych pohladnych zien sa predsa priatelky NEBERU ! ! ! ... :-)
Ako hovori moj byvali velmi oblubeny spoluziak :D na taketo akcie sa baby neberu. Ak ides oslavovat ;D ak ces to oslavit aj s nou tak ju kdesi zeber na samotu :). aby ste si to oslavili sami :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Pow napísal:Ejha, samizdá že Ivana bola na každej akcii s tebou :D
ee, neni pravda, na panske jazdy nechodila a akcii kde by bola kopa nadrzanych a pohladnych bab zrovna vela nebolo :?
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Aj keby netolerovala alkohol tak ale k 18 to predsa patri. A ak ho toleruje a navyse si aj da (co je bonus bo potom ani tebe nema co vraviet :) ) ...a ty si neplanujes najst druhu tak ju zavolaj urcite :)...ja osobne by som si ju zavolal.....a tolerovat by musela :D
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Edo Shinoda napísal:Aj keby netolerovala alkohol tak ale k 18 to predsa patri. A ak ho toleruje a navyse si aj da (co je bonus bo potom ani tebe nema co vraviet :) ) ...a ty si neplanujes najst druhu tak ju zavolaj urcite :)...ja osobne by som si ju zavolal.....a tolerovat by musela :D
len pozor aby sa na tej akcii ona k niekomu "nepritulila" :P
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

zebrak napísal:len pozor aby sa na tej akcii ona k niekomu "nepritulila" :P
tak potom zistis, ze ti za to nestoji ;))
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

nordkapp_pb napísal:ee, neni pravda, na panske jazdy nechodila a akcii kde by bola kopa nadrzanych a pohladnych bab zrovna vela nebolo :?
No to máš pravdu, keď tak bývali, tak ešte chodila s Kristanom :D (podpich) :D
mulatt
Darca
Darca

Re: Brutalna "pařba" a vasa polovicka

Príspevok od používateľa mulatt »

nechce sa mi zakladat novu temu tak ozivim tuto staru..mam taky problem ze priatelka chce ist na 3 dni na chatu a ja prave vtedy nemozem ist s nou tak sa ju bojim pustit..chata bude pre mna plna neznamych ludi no ona tam bude co to poznat (zavolal ju jeden chalan co oslavuje narodeniny) zakazovat jej nechcem no dnes som jej jemne naznacil ze by nemusela ist..zvlast ked tam nebudem mat ziadneho znameho co by na nu dal pozor..ani tak nejde o doveru ako o to ze tam bude plno nadrzancov (podla toho co som videl na fb udalosti) ktory budu dobiedzat a budu chciet za kazdu cenu vyuzit to ze bude pripita..v skratke nechcem aby tam sla ale nechcem jej to ani zakazat..poradte co robit ( ja 21 ona 18)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no čo nič.. ked chce nech ide.. ak chce tak ťa podvedie hocikedy a nebude na to potrebovať žiadnu chatu.. ak nechce tak jej môžu pipíkom mávať popred oči a bude jej to jedno
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

pokial sa toho neboji ona (ze ju budu obtazovat) tak ju pokojne pusti... dovera do vztahu patri... ak zradi - nie je ta hodna
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Tiež poznám tento pocit ako mulatt. Na jednej strane ju nechceš držať doma, ale tiež nechceš, aby bola na mieste, kde sa to hemží takými ľuďmi, ktorým je jedno, či tým niekomu dod*bú celý vzťah alebo nie... Je pravda, ak jej na 100% dôveruješ, tak sa nemáš prečo obávať, ale ja som taký istý, priateľke tiež verím "viac, ako je zdravé", no zároveň by mi nerobilo moc dobre, keby som jej aspoň nepovedal o tom svoj názor a neskúsil jej povedať, ktoré riešenie by sa viac páčilo mne. Potom by som sa tváril, že mi nevadí, že tam išla, akurát že by som nad tým stále rozmýšlal, čo asi robí a podobne :?
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

no ved ja viem ze by som jej mal doverovat ale aj jej verim ale proste neviem..mna doma roz.ebe ked viem ze je na chate s cudzimi a nik na nu neda pozor.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak zakazovať jej to by bolo blbé.

Možno ju ešte skús nejako ohnúť, aby tam nešla, ale ak bude chcieť, tak nič nenarobíš. A ako tu bolo spomenuté, ak ťa bude chcieť podviesť, tak ťa podvedie aj inde a pri inej príležitosti.

Ak by ju tam nejaký debil obťažoval, tak si to s ňou nejak dohodni, že by si tam prišiel alebo čo (neviem aká je presne situácia).
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Pokiaľ suka nedá pes neskočí ...
Ak dá , nestála za to !! , ak trpíš chorobnou žiarlivosťou , treba si nejaký xanax zohnať na tie 3 dni a nerobiť zbitočne dusno ...
Napísať odpoveď