extremne prejavy lasky
-
qwerty-xyz
extremne prejavy lasky
Nazov temy hovori viac menej za vsetko.
Klasicke prejavy lasky su, ze ste mili, pritulni, nezni na svoje polovicky. Vyznavate im lasku takym by osm povedal klasickym sposobom. Rad by som vedel co si vy predstavujete pod extremnymi prejavmi lasky a extremnymi vyjadreniami a ci to z vas uz niekto vyskusal,dam vam ku prikladu par veci.
Valentin - lasky cas, vsetci zalubeni (nadrzani) a kupite holke srdiecko, no potesi sa a konec. Predstavte si vsak situaciu ze pridete s kockou k nejakej luke na kopci (HLBOKA NOC) pozerate sa aka je krasna(luka myslim) alebo na pole ktore je do kopca (cim strmsie tym lepsie) a zrazu len prezvonite kamaratovi a pole sa rozhori v tvare srdca. Predstavte si srdce o priemere 40-50 metrov ako hori jasnym plamenom.(obvod myslim by horel a zas az taky problem obehnut pole s troma bandaskami nafty este s niecym zmiesanej problem neni) Ludia ked to je na poli nechyti sa nic,takze pohoda a ked to zapaluje sam poziarnik tak by sa tiez nic nemalo stat. Ide len o efekt. Tak isto Ako napr do hory (lesa na kopci -- kto by nerozumel) vyrezat stromy do tvaru srdca. (vo VT sa vyrezali do obrovskeho hakoveho kriza--neskor sa z toho spravil cisty stvorcek) Alebo vykosit luku do tvaru srdca.Alebo co ja viem,spravit bilboard normalne co su pri ceste a tam nieco romantickeho napisat co pochopi len vasa holka, alebo nieco vyhlasit do mestskeho rozhlasu, alebo najst partiu kamaratov a v ten isty cas co ja viem pokreslit kriedou vsetky cesty v meste nejaky napis.---alebo posprejovat.
Alebo napiste vy co si pod tymto predstavujete,ocakavam akekolvek strelene napady ktore sa vymykaju spod klasickeho dezertu modre z neba a maju nejaky efekt,hoci by do toho malo byt zapojenych aj vela ludi.
Klasicke prejavy lasky su, ze ste mili, pritulni, nezni na svoje polovicky. Vyznavate im lasku takym by osm povedal klasickym sposobom. Rad by som vedel co si vy predstavujete pod extremnymi prejavmi lasky a extremnymi vyjadreniami a ci to z vas uz niekto vyskusal,dam vam ku prikladu par veci.
Valentin - lasky cas, vsetci zalubeni (nadrzani) a kupite holke srdiecko, no potesi sa a konec. Predstavte si vsak situaciu ze pridete s kockou k nejakej luke na kopci (HLBOKA NOC) pozerate sa aka je krasna(luka myslim) alebo na pole ktore je do kopca (cim strmsie tym lepsie) a zrazu len prezvonite kamaratovi a pole sa rozhori v tvare srdca. Predstavte si srdce o priemere 40-50 metrov ako hori jasnym plamenom.(obvod myslim by horel a zas az taky problem obehnut pole s troma bandaskami nafty este s niecym zmiesanej problem neni) Ludia ked to je na poli nechyti sa nic,takze pohoda a ked to zapaluje sam poziarnik tak by sa tiez nic nemalo stat. Ide len o efekt. Tak isto Ako napr do hory (lesa na kopci -- kto by nerozumel) vyrezat stromy do tvaru srdca. (vo VT sa vyrezali do obrovskeho hakoveho kriza--neskor sa z toho spravil cisty stvorcek) Alebo vykosit luku do tvaru srdca.Alebo co ja viem,spravit bilboard normalne co su pri ceste a tam nieco romantickeho napisat co pochopi len vasa holka, alebo nieco vyhlasit do mestskeho rozhlasu, alebo najst partiu kamaratov a v ten isty cas co ja viem pokreslit kriedou vsetky cesty v meste nejaky napis.---alebo posprejovat.
Alebo napiste vy co si pod tymto predstavujete,ocakavam akekolvek strelene napady ktore sa vymykaju spod klasickeho dezertu modre z neba a maju nejaky efekt,hoci by do toho malo byt zapojenych aj vela ludi.
-
qwerty-xyz
vandalizmus a romantika su dva dost protichodne javy. pochybujem, ze by dievca s udivom pozeralo na horiacu luku (les). skor by sa zamyslela ako to zahasit a nezhoriet pri tom. teda aspon mna by napadlo ako prve zachrana lesa. co sa tyka sprejovania, tak urcite by z takeho prejavu lasky mali radost spravcovia budov.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Jeden extrémny prejav lásky som zažila pred časom, keď môj bývalý chcel stoj čo stoj zachrániť náš nefungujúci vzťah a tak ma raz po návrate domov z práce čakala izba plná mojich obľúbených kvetov. Boli všade - na posteli, na zemi, na poličkách, na stojanoch v rôznych útvaroch... Bolo ich niekoľko stovák. Stálo ho to veľa energie a peňazí, ale bohužiaľ sa to minulo účinku, nakoľko náš vzťah by už ani takého niečo nezachránilo. Každopádne ale myslím, že takéto niečo pre na už asi nikto nikdy neurobí....
-
Eritrea
Star
zapalit luku? vykacat les???? koli comu prosim ta ?? koli niecomu co mozno nevydrzi tyzden ? myslis aj na niekoho ineho ako na seba? si predstav kolko zivocichov zahynie ( niesu len tie co vidis okom a stihnu ujst , ale aj tie male kt. ziju v zemi a nestihnu) len koli tomu ze ty chces svojej holke nieco dokazat ...myslim ze je to riadna sprostost
ked chces urobit hlupost vytetuj si jej meno na svoj zadok a znic seba ale neobtazuj prirodu!
ked chces urobit hlupost vytetuj si jej meno na svoj zadok a znic seba ale neobtazuj prirodu!
-
quancej
Expert
klobuk dolu, vymysliet take kraviny chce genia
jedna absurdita z mojej hlavy...qwerty pusti sa do prace:
1.kup si jednosmernu letenku na Mesiac
2.cervenou farbou vyfarbi tvar srdca
3.nasledne v strede napis jej/jeho lubozvucne meno, najlepsie bielou farbou
4.ked budes hotovy zacni dufat, ze si to dielo nevytvoril na odvratenej strane mesiaca
5.uzivaj si jej nekonecnu lasku
ked uz hore budes sprav nam slovakom laskavost a zapichni tam nasu vlajku
jedna absurdita z mojej hlavy...qwerty pusti sa do prace:
1.kup si jednosmernu letenku na Mesiac
2.cervenou farbou vyfarbi tvar srdca
3.nasledne v strede napis jej/jeho lubozvucne meno, najlepsie bielou farbou
4.ked budes hotovy zacni dufat, ze si to dielo nevytvoril na odvratenej strane mesiaca
5.uzivaj si jej nekonecnu lasku
ked uz hore budes sprav nam slovakom laskavost a zapichni tam nasu vlajku
-
jin
VIP
Na to, aby bola priateľka šokovaná nemusím vypáliť les. Zrovna dnes som nebol s priateľkou, no zrazu som sa autom ocitol celkom blízko jej domu. Ona ešte nebola doma, pracuje až do podvečera. Tak som zbehol do kvetinárstva, kúpil single ružu a nechal jej ju na prahu dverí. Pridal som ku tomu aj figúrku z nášho obľúbeného animáku (WALL-E
) a prekvapenie bolo na svete. V telefóne znela dosť šokovane. Skrátka netreba robiť heroické (patetické / klišé / dangerous) skutky. Skôr dobrý timing a vedieť čo treba...