audio 5.1
audio 5.1
Prosim Vás mam jeden problem mam v PC filmi ktore som stahoval s netu cez linky a su vo formate .avi a ked si chcem pustit tie filmi cez domace kino tak mi nejde channels 5.1 idu mi repraky iba 2.1 neexistuje nejaky program ktorý mi zmeni film na audio 5.1 ?
Re: audio 5.1
mas vistu?? ak mas vistu skus najst v paneloch ze Zvuk a potom tam nastav ze vyplnenie reproduktorov...potom by to mohlo ist...sov@ napísal:Prosim Vás mam jeden problem mam v PC filmi ktore som stahoval s netu cez linky a su vo formate .avi a ked si chcem pustit tie filmi cez domace kino tak mi nejde channels 5.1 idu mi repraky iba 2.1 neexistuje nejaky program ktorý mi zmeni film na audio 5.1 ?
-
lekoklatik
VIP
praveže nemam vistu ale mam stiahnuty film v PC z nejakeho fora a je to vo formate .avi teda zmenseny format ma to vzd yokolo 700MB take filmi co maju format.avi no a ked ich napalim a idem ich spustit cez domace kino tak mi ide zvuk iba 2.1 a mam domace kino 5.1 a chcem abi mi zvuk isiel pekne na všetkych reprakoch aby bolo počuť pekne aj efekty a tak ... viete mislim tak ze ci sa nedá v PC ten film prerobit cez nejaky program abi sa to zmenilo z 2.1 na 5.1 aby mi bolo počuť zvuk vo všetkych reprakoch na domacom kine ...
-
lekoklatik
VIP
To vyplnenie reproduktorov mu bude na prt. On potrebuje kvalitu. Preto má domáce kino.
Neviem či je nejaký program ktorý ti dokáže film rozdeliť medzi 5.1 zostavu reprákov. Príde mi to nelogické. Ak kceš kvalitu. ťahať DVD s 5.1 zvukom. Avi veci sú a) na to aby si si film pozrel a ak sa ti skutočne páčil, kúpiš si originál DVD b) ak ti nezáleží na kvalite, len kceš vidieť film
Neviem či je nejaký program ktorý ti dokáže film rozdeliť medzi 5.1 zostavu reprákov. Príde mi to nelogické. Ak kceš kvalitu. ťahať DVD s 5.1 zvukom. Avi veci sú a) na to aby si si film pozrel a ak sa ti skutočne páčil, kúpiš si originál DVD b) ak ti nezáleží na kvalite, len kceš vidieť film