,,Veci,, potrebne na organizaciu hudobnej akcie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

,,Veci,, potrebne na organizaciu hudobnej akcie

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Zdravim potreboval by som vediet ci niekto z vas nema skusenosti z organizovanim nejakej hudobnej akcie ... chcel by som totizto vytvorit nieco v jednom klube ale potreboval by som vediet co je k tomu vsetko potrebne .. ked si odmyslim priestory, kapelu a podobne - pocul som o plateni nejakych poplatkov nejakemu zvazu, a tak ... vedeli by ste mi prosim niekto poradit co je teda vsetko potrebne zariadit ? ..

ĎAKUJEM :wink:
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

reprátky díďžeja, mixážny pult, ľudí, dobrú náladu :twisted:
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

olihope napísal:reprátky díďžeja, mixážny pult, ľudí, dobrú náladu :twisted:
ehm, nemyslel som ziadnu rapovu akciu ale skor nieco napr. punk a tak kde pridu dve tri kapely odohraju a de se domov (cize ziadna ,,afterka,,)... klub by aparaturu a zvukara mal mat ...

2DjBass: k tej soze .. uz studujem tu stranku .. ale je to potrebne platit aj ked nebudu pouzite ziadne nahravky iba kapela si odohra svoje ?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no tiež som robil jednu punkovú akciu, no ak klub má celú aparatúru, aj zvukára, tak nepotrebuješ skoro nič..
treba sa popýtať kapiel, či niečo nepotrebujú= nejaké combo(to ale asi ťažko), mikrofony+ stojany(to je dosť možné, že zvukár bude mať aparatúru, ale toto mu može chýbať), potom by bolo dobré ísť za zvukárom, či niečo nebude treba ešte zohnať.. nezabudni nejakých lepších bilertárov aby neboli problémy(ak však robíš nejakú dedinskú akciu, kde budú domáce kapely, tak stačia kamaráti..)

čo sa týka sozy, tak na to kašli, nevidím dovod im platiť, sa za dlhú dobu, čo sa to robia koncerty nepamätám, že by to niekto platil..

a ešte som zabudol, priprav si veľa peńazí na vydávanie pri vstupe, my sme na toto zabudli a keby som tam nemal dosť kamarátov, tak by to dopadlo veľmi zle :lol:
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

mikkimikki napísal:ale je to potrebne platit aj ked nebudu pouzite ziadne nahravky iba kapela si odohra svoje ?
Keď bude hrať nejaká kapela, tak nemusíš platiť nič.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

priestor na pogo ... :D to nesmie chybat .... a kapela si uz aparaturu prinesie ... aspon by teda mala ... noo a v dalsom rade kde to bude ? :D mesto miesto atd ... kedy o kolkej :D

// a pokial ide o nejaky tvoj priestor odporucam prec s otrymi a nebezpecnymi predmetmi zeby sa ti tam pri pogu niekto neprizabil :D(vlastna skusenost )
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

no budes potrebovat zvukara, podiove aparaty, odposluchy, bicie (nemyslim si, ze kazda kapela bude mat svoje, len par detailov si na nich poupravuju), mikrofon, kable, mozno nejaky footswitch a efekty, ale to si asi donesie kazdy sam...aj ked punk...no...na ten stacia pomaly gitary s jednou strunou
a hlavne si tu akciu dobre spropagujte
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Tiez pekny A3 plagat, z ktoreho si vytlacis vela vela kusov a vylepis ci uz pomocou lepidla v spreji alebo lepiacej pasky vsade kde sa da :).
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

moosha napísal:Tiez pekny A3 plagat, z ktoreho si vytlacis vela vela kusov a vylepis ci uz pomocou lepidla v spreji alebo lepiacej pasky vsade kde sa da :).
hehe, no a az budete lepit plagaty tak sa najskor dohodni s miestnymi uradmi, ver mi, ze za problemy a pokuty z nelegalnej reklamy Ti to nestoji :) (empiricka skusenost)
inac docela sa osvedcilo aj vytlacenie malych letacikov, ktore rozhadzes po stoloch v braoch, ak Ti to dovoli vlastnik/prevadzkar
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

axXis napísal:hehe, no a az budete lepit plagaty tak sa najskor dohodni s miestnymi uradmi, ver mi, ze za problemy a pokuty z nelegalnej reklamy Ti to nestoji :) (empiricka skusenost)
inac docela sa osvedcilo aj vytlacenie malych letacikov, ktore rozhadzes po stoloch v braoch, ak Ti to dovoli vlastnik/prevadzkar
ked uz spominas tu reklamu, to je v pohode som grafik ale ma tak napadlo ... kto mi dokaze ze som tie plagaty polepil ja ? XD ...lebo urazdy asi zato budu nieco pytat ...

- pre tych co cheli vediet, je to normalny klub kde sem tam akcie takehoto typu byvaju len je toho desne malo, cize priestor na pogo je :lol:

a dakujem zatial moc hosi :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

urady za to sice pytat budu, ale to zvykne byt zanedbatelna ciastka a v pripade maleho mesta to mozno uhras aj zadara, povedz, ze si chcete s kamosmi spravit koncert a vylepit okolo toho par plagatov, to nieje nic hrozne. oni aj tak vedia, ze na tom skor prerobite ako zarobite tak to nebudu hrotit. my sme raz na plagaty dali ako "reklamu" oficialnu stranku mesta do rohu tak sme mohli lepit zadara, dobre, ze sa sami neponukali, ze nam ich vylepia :lol:
a ako zistia, ze si to bol Ty? neboj sa najst si organizatora akcie nikdy nieje zas az taky problem, a ak by si to aj nebol priamo Ty tak niekto iny za to zodpovedat urcite bude
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

pokial nerusis nocny klud, nepotrebujes povolenie (tiez empiricka skusenost). na lepenie plagatov by som si dal radsej pozor. skor by som sa sustredil na stranky, ktore zhromazduju informacie o koncertoch a nacapil to prave tam.
Napísať odpoveď