caute....no ked som bol v kostole a cez kazen som nemal co robit tak mi vlastne doslo ze cirkev su ako taky zdieraci vsetkeho...podla mna by mali len omsa spoved a svoje veci.....ale ked zasahuju do polityky tak mi to vadi aj ked vam povedia ze nehadzte do zvonceka 5 centovky ja neviem ked s dacim nesu spokojny treba ale ked nesu spokojny s tym ze im daco date....chore....alebo ked cirkev v gotickom obdobi- tanec,divadlo = hriech potom ste boli verejne odcudzovany... najprv boli taky nenapadny a potom katedraly kktiny politika,papez bol casom mocnejsi nez kral co si o tom myslite vy ?
a este.....co si myslite preco : chcu zatutlat sex ?
co maju kur*a s pannami ? v kostole pocujem len panna dopi
cirkev ako taka
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: cirkev ako taka
dobre ranojoejoe napísal:caute....no ked som bol v kostole a cez kazen som nemal co robit tak mi vlastne doslo ze cirkev su ako taky zdieraci vsetkeho...podla mna by mali len omsa spoved a svoje veci.....ale ked zasahuju do polityky tak mi to vadi aj ked vam povedia ze nehadzte do zvonceka 5 centovky ja neviem ked s dacim nesu spokojny treba ale ked nesu spokojny s tym ze im daco date....chore....alebo ked cirkev v gotickom obdobi- tanec,divadlo = hriech potom ste boli verejne odcudzovany... najprv boli taky nenapadny a potom katedraly kktiny politika,papez bol casom mocnejsi nez kral co si o tom myslite vy ?
a este.....co si myslite preco : chcu zatutlat sex ?
co maju kur*a s pannami ? v kostole pocujem len panna dopi