zaujima ma aku nechutnost ste zazili vy alebo pripadne akej ste boli svedkom
Maximalna nechutnost
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Maximalna nechutnost
Tuto temu na napadlo zalozit (a dufam ze tu este nie je),ked som si dnes spomenul na to co sa mi stalo prednedavnom na brigade...ako kazdy den predtym som si chystal jedlo do prace, v ten den fasirky...dal som si ich do dozy a na druhy den ked som sa uz od rana na ne tesil
a cakal na 12. hodinu..ako som sa tak siel do nich pustit,vsimol som si na jednej z nich nejake biele "veci" a napadla ma len jedna vec a to ze sa mi tam nejakym sposobom dostala mucha a nakladla tam vajcia
moc mi pri mojom slabsom zaludku nechybalo a odvtedy sa takymto jedlam vyhybam
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
cORP.
Addict
Re: Maximalna nechutnost
ja pri zakusnuti do rozku som v nom mal durch cez cele pecivo snuru ako od topanky , bola to snura z vreca na muku ale zatocena do pecivadjxtreme napísal:Tuto temu na napadlo zalozit (a dufam ze tu este nie je),ked som si dnes spomenul na to co sa mi stalo prednedavnom na brigade...ako kazdy den predtym som si chystal jedlo do prace, v ten den fasirky...dal som si ich do dozy a na druhy den ked som sa uz od rana na ne tesila cakal na 12. hodinu..ako som sa tak siel do nich pustit,vsimol som si na jednej z nich nejake biele "veci" a napadla ma len jedna vec a to ze sa mi tam nejakym sposobom dostala mucha a nakladla tam vajcia
moc mi pri mojom slabsom zaludku nechybalo a odvtedy sa takymto jedlam vyhybam
![]()
-
pryja
Darca
Ja som raz doma /ked som drzala dietu
/zobrala polku grahamoveho rohlika, co sa susil v kuchyni, ze si dam na obed a ako prezuvam, zdal sa mi nejaky horky. Tak som sa nan lepsie pozrela a vono to bylo plne tych malych bledych mravcov, hmyrilo sa to tam ako v mravenisku. A ked som si uvedomila, ze som ich vsetkych nepozula a este sa mrvia v ustach, tak smer zachod a
Odvtedy nemusim grahamove rozky.
Odvtedy nemusim grahamove rozky.
ja neviem, ci sme nejak telepaticky spojeni, no po dnesnom zazitku som presne takuto istu temu chcel zalozit aj ja. som sice odchovany na dedinskych zabijackach, ale co som dnes videl, z toho som sa skoro pogrcal, musela ma sestricka "ratovat", aky som bol bledy: dosla zenska na oddelenie, 14. tyzden tehotnosti, zo zdravotnych dovodov muselo dojst k interrupcii. ked vytiahol ten lekar plod velky cca 6 cm, tak sa este hybal, aj ked to boli uz iba take reflexne stahy. to bola jednoznacne najnechutnejsia vec, aku som kedy videl.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Toto je podla mňa maximálna nechutnosť: Keď som sa chcel večer napiť vody čo som mal v pohári, a aj som sa trochu napil (
), zistil som, že po ňom lezú malé, nedávno vyliahnuté pavúky. Mohlo ich byť tak 100-200. FAKT nechutné - nikomu to neprajem zažiť.
BTW, pavúky nemám veľmi v láske. A stalo sa na náhodou na piatok trinásteho.
-
Hotwire
Addict
2girls1cup
...ale ne videl som aj horsie...staci kuknut hocijake ehm "body modification" videa....uputavka tusim na bmevideo alebo tak nejak nepamatam..ale len pre fakt silne zaludky
edit:toto co niektori pisu o jedle: ja vzdy dobre pozeram ked idem nieco jest alebo pit, ja mam uz taku skoro az fobiu aby na to nahodou plesen nebola apod
edit:toto co niektori pisu o jedle: ja vzdy dobre pozeram ked idem nieco jest alebo pit, ja mam uz taku skoro az fobiu aby na to nahodou plesen nebola apod
-
wolodo
Professional
ja sa osobne nechutnostiam vyhybam ale nemam problem daco pozret a tak... Kamos ked bol na chate tak sa stavili neviem ani o co a ze nech spravi scenku z Jackass. Tak zjedol sunku, syr, odhryzol si z cibule, zjedol surove dve vajcia, za 5 minut to vygrzal hodil na panvicu a ked to bolo hotove tak zjedol.... bolo to aj nastrihane na nejakej stranke ale to som videl naposledy tak pred 2 rokmi
Inaksie, jedli ste bycie zlazy? pri zabijacke na ochutnavku do klobas surove maso?
Inaksie, jedli ste bycie zlazy? pri zabijacke na ochutnavku do klobas surove maso?
-
Stenky
Professional
a ocakat si holku je ako v pohode?Gangy napísal:Maximalna nechutnost je nastriekat si na vlastne brucho
a nechutne este su tie reklamy na Ped Egg z telesopingu jak si tam struhaju paty a zrohovatelu kozu na nohach a potom to z takej nadobky vysypu no idem do kolien.....
-
zuzkazuzka
VIP
-
Soviet
Darca
Noo raz ked sme si domov doniesli od starkej take plnene rozky, tak sme to odlozili do skrine..Ja som si jedneho dna schuti vybral jeden a zahryzol..Ako som prezuval a pozrel sa na ten zbytok rozka zbadal som v nom cerviky..Hned som bezal na zachod a od vtedy si davam bohovsky pozor 

Bolo by na case dat tu rytiersku vyzbroj zo sebaKibo napísal:to pri mne by si sa dogrcal, ja viem pukat uz asi vsetkymma to serie ako vrzgam, praskam a skripem
Rano 4 hodiny,hnusna kocovina a v ustach sahara...Isiel som sa napit vody a ani som nezapol svetlo.Vzal som prvy pohar,napustil studenu vodu a poriadne z chuti sa napil.Pohar vsak stal pri dreze a v nom boli rozbite vajcia,ktore sa nepouzily pri vareni...Rihal som ako pes-pozdejsie som zistil,ze islo o vajcia,avsak vo chvili,ak mi vajcia tiekli dole hrdlom
.
Odvtedy si davam velky pozor na ciste pohare
..
Odvtedy si davam velky pozor na ciste pohare