g2play.net - skusenosti
-
Paress
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
g2play.net - skusenosti
http://g2play.net
dole si mozete nastavit aj cesky jazyk...sa mi nechce verit nejak tym cenam...sice su to len cd keye, ale...hm
dole si mozete nastavit aj cesky jazyk...sa mi nechce verit nejak tym cenam...sice su to len cd keye, ale...hm
-
Paress
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
hm, tak som zvedavy, ako vam to pojde
ja si to objednam az nabuduci mesiac okolo 15., ked dojdu prachy, lebo teraz mam na ucte 8 eur, no, zivot studenta je raz tazky, no
aspon dovtedy budem vediet, ci to nie je nejaky oser 
-
webmasterr
Medium Professional
-
webmasterr
Medium Professional
hm kua asi som to pobabral, vyplnil som meno, adresu, a dal som checkout....a teraz mi prisiel confirmation mail,
nemal som dat pay with Allpay alebo nieco take co tam bolo? lebo chcel som platit cez paypal??
a teraz pokial nepotvrdim ten link co mi prisiel na mail tak objednavka nieje potvrdena? thx
nemal som dat pay with Allpay alebo nieco take co tam bolo? lebo chcel som platit cez paypal??
a teraz pokial nepotvrdim ten link co mi prisiel na mail tak objednavka nieje potvrdena? thx
-
->slavo<-
Addict
Dnes som bol v banke a bude to asi nejaky zapal,
pretoze su tam velke poplatky za prevod do zahranicia vzhladom k typu uctu
Cislo uctu: 964 161 001/5500
Vlastnik uctu: Petr Chochel
v banke mi ani nevedeli zistit, odkial ucet pochadza . listovali tam v tej knihe
a nic tam nenasli . ze tam bude dost vysokypoplatok za prevod ! tak som si to hned rozmyslel
5500 ? nejak sa mi to cele nezda ,Zatial som obiednavku zrusil pokim nezistim ci to naozaj nieje oj.b. .
Mozno skusim poslat prachy cez internet banking. s paypal nemam skusenosti a vobec neviem jak sa stym robi .
aj ta stranka je nejaka divna najprv bola cela po polsky potom pribudla cestina, a nakoniec anglictina . nemalo by to byt naopak ?

pretoze su tam velke poplatky za prevod do zahranicia vzhladom k typu uctu
Cislo uctu: 964 161 001/5500
Vlastnik uctu: Petr Chochel
v banke mi ani nevedeli zistit, odkial ucet pochadza . listovali tam v tej knihe
5500 ? nejak sa mi to cele nezda ,Zatial som obiednavku zrusil pokim nezistim ci to naozaj nieje oj.b. .
Mozno skusim poslat prachy cez internet banking. s paypal nemam skusenosti a vobec neviem jak sa stym robi .
aj ta stranka je nejaka divna najprv bola cela po polsky potom pribudla cestina, a nakoniec anglictina . nemalo by to byt naopak ?
-
webmasterr
Medium Professional