Problémy v škole

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Je situácia v našej škole normálna?

Áno
26
39%
Nie
41
61%

Celkom hlasov: 67

Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Problémy v škole

Príspevok od používateľa Innocence »

Dobrý deň,

Hovorí k Vám študent z malej dedinky na Záhorí.. tak zo začiatku poviem, ako sa veci majú.. Možno si po prečítaní príspevku poviete, že som teenager a zveličujem veci, že so mnou trepe puberta a pod. no fakt to musím napísať.. Máme v škole hrozný problém s riaditeľkou, ktorá nás učí slovenčinu - ako jedinú triedu na škole, nikoho viac neučí..

Po prvé - berie nás ako svoju triedu a preto sa do všetkého hrozne stará.. To ma ale až tak netrápi, niekedy to je aj výhodou, lebo v mladších ročníkov nám dávali oproti starším žiakom výhody.. Ale toto, čo sa začalo diať v tomto ročníku, resp. druhom polroku tohto ročníka je fakt hrozné.. cez prestávku som išiel domov - predsa len, máme 25 min. prestávku na obed, všetci obedujú a ja bývam chôdzou asi 2 minúty od školy.. išiel som sa domov najesť a už cestou do školy mi bolo zvláštne, keď sa ma pán vrátnik (inak riaditeľkin manžel) spýtal, prečo idem domov a či mám ešte hodinu.. tak som mu povedal, že mám ďalšiu hodinu, ale idem sa najesť, lebo som hladný.. on ma bez problémov pustil, vôbec neprotestoval.. a potom s vraciam nazad do školy.. a ten ko*ot mi hovorí, že riaditeľka ma už čaká.. išiel som za riaditeľkou a dala mi strašného zdrba, čo si dovoľujem odchádzať počas vyučovania, že to je zakázané v školskom poriadku a podobné reči.. Keď to je zakázané, prečo ma jej manžel nezastavil, ale v pohode ma pustil a následne hneď volal do riaditeľne, že som opustil školu, nech si ma riaditeľka potom prevetrá? Prečo tak chodia domov všetci žiaci, ale v ten deň si všimol len mňa? Moje spolužiačky chodia zafajčiť každý deň na tej prestávke a im nikto nevraví nič.. Bude to tým že som predseda školského parlamentu a čistý jednotkár? Tomu FAKT Nechápem..

Tak týmto incidentom sa to vlastne všetko začalo.. Teraz s ňou máme, bohužiaľ, každý deň slovenčinu.. bol som jednotkár, koncom roka/polroka mi stále vychádzala jednotka.. ale teraz zažívame celá trieda peklo.. začala po všetkých nadávať, dnes nám naschvál dala pri odpovedi také otázky, o ktorých sme v živote nepočuli - a čo je vrchol drzosti, v pondelok na (!) doučovaní, resp. príprave na Monitor nám dala písať trest "Vetný základ môže byť vyjadrený slovesom, menom, príslovkou, časticou a citoslovcom" 30x.. To sme si mysleli, že sme na tom hrozne, no ako veľmi sme sa mýlili ah jaj.. Dnes, ako som už spomínal nám dala otázky, ktoré nikto nevedel.. to ma úplne zabilo.. 10 žiakov dostalo 5 (medzi nimi aj ja) a zvyšní dostali podmienku, lebo tiež nevedeli, len mali šťastie, že ich nevyvolala.. To ju nenapadne, že ako nás naučí, tak to vieme? Na konci roka mávame stále 1 len dvaja z triedy.. A za to, že nikto dnes nič nevedel, rozhodla sa nám dať napísať trest s textom "Neplnovýznamové (pomocné) slovesá delíme na: Sponové (10 príkladov) - Modálne (10 príkladov) - Fázové (10 príkladov) - Limitné (10 príkladov) a - teraz sa podržte - musíme to napísať 100x! Nebolo by zmysluplnejšie vypracovať dajme tomu 15 testov zo zbierky, ktorú máme ako prípravu na Monitor? Nie, kdeže, my radšej budeme písať hlúpe tresty, ktoré sú na Monitore prakticky nevyužiteľné.. A potom bude nadávať na všetkých, lebo sa neučíme.. ako sa máme učiť, keď nám celý deň zabije trestami alebo podobnými somarinami? Som sa pýtal vo vedľajšej triede a u nich je príprava na Monitor v plnom prúde, u nás nič..

Slovo na záver - ako sa mám ďalej správať? Rozmýšľam, že ju budem úplne ignorovať, budem "Monitor Samouk", poprípade pomôžem s prípravou kamarátom a kamarátkam.. Alebo postupovať nejak inak? Som bezradný.. Toto sa ešte nestalo.. Inak, možno si poviete že "Hmm, pubertálna hlava nevie čo so sebou, tak sa tu ventiluje.. Nech zmĺkne" ale je to fakt problém.. Alebo mám napísať rovno na Ministerstvo školstva? vedeli by s tým niečo spraviť oni? Len dodám, že proti riaditeľke je jasne aj 90% učiteľov, len sa to boja povedať.. keď sme boli s tými učiteľmi sami, povedali že ju nemajú radi pre neustále komandovanie.. lebo pán vrátnik, riaditeľkin manžel na nich všetko bonzuje a tak.. Čo s tým?

Ďakujem za všetky odpovede..
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hmm no zvlastne ze sa tak zacala spravat naraz, nemyslim ze to bolo za to ze si sa siel domov najest...kazdopadne je od nej fakt hlupe ze vam da pisat dookola vety - je to strata casu, clovek pri stalom prepisovani nad tou pouckou ani nepremysla, proste len prepisuje (ak si ju za ten cas zapamata ako basnicku tak ej to platne tak 10 minut.... ) , take nieco sa mi naposledy stalo v druhom rocniku ZDS.... :roll:
A ako postupovat ? Neviem, mozno by som to ako si povedal skusit ignorovat, nejak to prezivat a dufat ze sa znova ukludni...
Nie, nie je to normalne.

edit
Gangy napísal:Dohod jej chlapa, tej evidentne chyba sex.
barney z himym, 2x06 :D
...ouh yeah... it's cooger
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Ja som mával tiež problémy s učiteľmi, učitelia si držia stranu ako lekári a v podstate takmer všetci kolegovia, preto by bolo ťažké im niečo našiť a dosiahnuť. A ak je to dokonca riaditeľka...
Nie som si istý, či ty ako žiak dosiahneš niečo, čo by sa vyrovnalo faktu, že si na teba/vás ešte viacej sadne.
Mne by to za to nestálo. Za pol roka odchádzaš, no.. srať na to. A ak neučí iné triedy, hm
Som si istý, že ťa to bude vo vnútri kvalitne škrieť, ale pol roka vydržíš.
ja ako prakticky rozmýšľajúci realista by som ti doporučoval sa sústrediť najmä na to, aby si sa dobre pripravil na prijímačky na strednú [ak ťa teda nevezmú bez], prípadne by si mohol ešte charakterne pomôcť spolužiakom, ak to potrebujú. To je to, čo som si ja vzal zo základnej školy blahej pamäti. A ak vám to zocelí kolektív, tým lepšie. :) That's all.

P.S.: to, že je proti riaditeľke 90% učiteľov znamená to, čo ja vyseriem ráno po prehýrenej noci. šéf je šéf. :? :wink:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

pol roka vydržíš a je kľud :) a potom navždy zbohom
ale napadlo ma ešte čosi. ignorovať ju ohľadom týchto testov. ale celá trieda. a ešte by sa dalo poštvať na ňu všetkých rodičov. alebo aspoň väčšinu. to pomáha :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dohod jej chlapa, tej evidentne chyba sex.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja si myslím, že počas vyučovania asi fakt nemáš dovolené opustiť školu. Môže to tak byť uvedené v školskom poriadku. Počas vyučovania je za teba zodpovedná škola, ak by sa ti niečo stalo. Keďže si opustil školu, ak by sa ti v tom čase bolo niečo stalo, bol by z toho asi dosť veľký prúser.
A to že ťa pustil vrátnik by som neriešila. Veď je to len vrátnik, preboha! Čo ten vie o školskom poriadku....

A čo sa týka riaditeľky, tak by som jej na tvojom mieste slušne povedala, že takýto spôsob prípravy na Monitor nie je veľmi efektívny. Veď písať jednu vetu 100x nemá vôbec žiadny efekt. Skús sa k tomu viac postaviť zo svojej pozície predsedu školského parlamentu a teda asi aj osoby, ktorá má aj riešenie takýchto záležitostí v "náplni práce".
Pokiaľ je riaditeľka normálna, tak sa uvedomí. Bolo by dobré, keby sa ti podarilo ešte predtým, ako jej to povieš, dostať na svoju stranu aj pár ďalších ľudí, čo sa ťa zastanú, aby si v tom nebol úplne sám.
Innocence
VIP
VIP

Tu som mal reakciu na posty nad zuzkazuzkou.. nejak sa to zmazalo, to čoe? :lol:

//autoeditácia príspevku ( 27 Jan 2009, 18:05 )
zuzkazuzka napísal:Ja si myslím, že počas vyučovania asi fakt nemáš dovolené opustiť školu. Môže to tak byť uvedené v školskom poriadku. Počas vyučovania je za teba zodpovedná škola, ak by sa ti niečo stalo. Keďže si opustil školu, ak by sa ti v tom čase bolo niečo stalo, bol by z toho asi dosť veľký prúser.
A to že ťa pustil vrátnik by som neriešila. Veď je to len vrátnik, preboha! Čo ten vie o školskom poriadku....

A čo sa týka riaditeľky, tak by som jej na tvojom mieste slušne povedala, že takýto spôsob prípravy na Monitor nie je veľmi efektívny. Veď písať jednu vetu 100x nemá vôbec žiadny efekt. Skús sa k tomu viac postaviť zo svojej pozície predsedu školského parlamentu a teda asi aj osoby, ktorá má aj riešenie takýchto záležitostí v "náplni práce".
Pokiaľ je riaditeľka normálna, tak sa uvedomí. Bolo by dobré, keby sa ti podarilo ešte predtým, ako jej to povieš, dostať na svoju stranu aj pár ďalších ľudí, čo sa ťa zastanú, aby si v tom nebol úplne sám.
Ale keď opúšťajú školu všetci ostatní.. prečo len ja som bol potrestaný? ah jaj.. A k tomu vrátnikovi.. riaditeľkin manžel.. 100% informovaný o tom, čo sa na škole smie a čo nie.. beriem na vedomie, že škola je za mňa zodpovedná, ale nebudem jesť od siedmej ráno do pol piatej poobede? A na obedy v škole sa nezapíšem ani keby mi za to platili.. všetko je tam ako sračka - či už jedlá, ceny alebo kuchárky..

Riaditeľke sme sa samozrejme už snažili povedať, že príprava nie je vhodná.. ale nedá si povedať.. vždy sa tieto pokusy skončia jej odpoveďou "nestarajte sa do čoho Vám nič nie je.. ja som učiteľ, ja rozhodujem, čo budeme brať a robiť.." a podobné absolutistické vyhlásenia.. Zajtra v každom prípade skúsim ešte raz, normálne a slušne jej poviem, že to písanie trestu nemá žiaden zmysel a tak no, možno sa preberie.. ďakujem za príspevok.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

nepaci sa ti ako ta uci? tak ju maj v <>... zozen si poznamky od nejakeho jednotkara z vedlajsiej triedy a uc sa podla toho
nedovoli ti ist cez prestavku domov sa najest? tak ju maj v <>... zober si do skoly vacsiu desiatu
s tymi trestami nenarobis nic, tie si musis pretrpiet...
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ked si na teba zasadne ucitel je to fakt na <> ale asi sa uz neda nic robit ako pvoedali pripravuj sa na monitor sam, aj ked monitor je taky primitivny ze pokial ti slovencina ide a si jednotkar nemal by si mat problem, po monitore ju uz mozes mat prakticky v <> pretoze pokial na konci roka neprepadnes tak uz ti nijako nemoze pokazit tvoje sance na prijatie na strednu skolu. A napadla ma este taka vec ze pokial vam/ti da trest prepisovat nieco 100x tak si to jednoducho nepis uplne ignoruj tie jej testy a ona ti da tak maximalne poznamku alebo v inom pripade ak ju budes ignorovat dlhsie tak bude chciet zavolat rodicov do skoly a ak to rodicom vsetko vysvetlis a su rozumni mali by jej trosku prehovorit do duse a potom by ste mozno mali klud..ale to bolo len cisto take teoreticky najhorsie riesenie
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

konecne nieco zmysluplne od mladasa - k+

.. ja by som ju ignoroval - so samymi jednotkami si to mozes dovolit, keby ti chcela vyrazne pohorsit znamku tak sa das komisonalne preskusat a snad sa za teba ucitelia postavia ... neviem preco by si nemohol chodit von ked mozu ini ... chodievaj aj nadalej, maximalne ti da poznamku a pojde si to tam s nou vydiskutovat rodic ... a na monitor sa pripravuj z materialov, ktore si zozenies z inych tried, ked je taka brzda, ze jej je prednejsie pisat tresty, ako v nejakom stredoveku ...

.. a druha moznost je evidentna a nic neriesiaca - ako sa vravi drzat hubu a krok :-)
Innocence
VIP
VIP

Ďakujem všetkym za názory, snáď ten ignore pomôže.. jediné šťastie, a to si opakujem stále dookola je, že už len polrok, ktorým mi nemôže nič pokaziť.. Sme sa dohodli so všetkými (teda takmer, okrem podlizovačov) v triede dnes, že ju budeme ignorovať.. to ste mali vidieť lol.. skoro praskla od hnevu, celý čas kričala, vyhrážala sa ďalšími trestami a nadávala, že nám na 3 zo správania.. a my s úsmevom na tvári pozeráme jeden po druhom, proste super.. Thx ešte raz.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ved na nejakom rodicku, ked 20 rodicov jej povie, ze si nezelaju aby ich deti pisali debilne tresty, tak vam ich davat nebude hlupana. Jak z pomocnej skoly, ze opisovat jednu vetu, to som videl len v Simpsonovcoch na zaciatku kazdeho dielu :D
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

No ja mam tiez rad taketo ucitelky, co maju sexualnu abstinenciu... :?
Mna zaraza to, ze cez volnu hodinu (alebo co to je) / prestavku nemozes opustit skolu.
Ved predsa to nema logiku :shock: Mi chces povedat, ze ked dajme tomu sa ucite prve dve hodiny, potom sa jednu neucite a az potom sa ucite dame tomu dalse tri hodiny... To tu jednu hodinu budes v skole?
A cez obedovu prestavku nemozes ist von? :shock:
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa karosar »

Setton napísal:Dobrý deň,

tak zo začiatku poviem, ako sa veci majú.. Možno si po prečítaní príspevku poviete, že som teenager a zveličujem veci, že so mnou trepe puberta a pod. no fakt to musím napísať.. Máme v škole hrozný problém s riaditeľkou, ktorá nás učí slovenčinu - ako jedinú triedu na škole, nikoho viac neučí..

Po prvé - berie nás ako svoju triedu a preto sa do všetkého hrozne stará.. To ma ale až tak netrápi, niekedy to je aj výhodou, lebo v mladších ročníkov nám dávali oproti starším žiakom výhody.. Ale toto, čo sa začalo diať v tomto ročníku, resp. druhom polroku tohto ročníka je fakt hrozné.. cez prestávku som išiel domov - predsa len, máme 25 min. prestávku na obed, všetci obedujú a ja bývam chôdzou asi 2 minúty od školy.. išiel som sa domov najesť a už cestou do školy mi bolo zvláštne, keď sa ma pán vrátnik (inak riaditeľkin manžel) spýtal, prečo idem domov a či mám ešte hodinu.. tak som mu povedal, že mám ďalšiu hodinu, ale idem sa najesť, lebo som hladný.. on ma bez problémov pustil, vôbec neprotestoval.. a potom s vraciam nazad do školy.. a ten ko*ot mi hovorí, že riaditeľka ma už čaká.. išiel som za riaditeľkou a dala mi strašného zdrba, čo si dovoľujem odchádzať počas vyučovania, že to je zakázané v školskom poriadku a podobné reči.. Keď to je zakázané, prečo ma jej manžel nezastavil, ale v pohode ma pustil a následne hneď volal do riaditeľne, že som opustil školu, nech si ma riaditeľka potom prevetrá? Prečo tak chodia domov všetci žiaci, ale v ten deň si všimol len mňa? Moje spolužiačky chodia zafajčiť každý deň na tej prestávke a im nikto nevraví nič.. Bude to tým že som predseda školského parlamentu a čistý jednotkár? Tomu FAKT Nechápem..

Tak týmto incidentom sa to vlastne všetko začalo.. Teraz s ňou máme, bohužiaľ, každý deň slovenčinu.. bol som jednotkár, koncom roka/polroka mi stále vychádzala jednotka.. ale teraz zažívame celá trieda peklo.. začala po všetkých nadávať, dnes nám naschvál dala pri odpovedi také otázky, o ktorých sme v živote nepočuli - a čo je vrchol drzosti, v pondelok na (!) doučovaní, resp. príprave na Monitor nám dala písať trest "Vetný základ môže byť vyjadrený slovesom, menom, príslovkou, časticou a citoslovcom" 30x.. To sme si mysleli, že sme na tom hrozne, no ako veľmi sme sa mýlili ah jaj.. Dnes, ako som už spomínal nám dala otázky, ktoré nikto nevedel.. to ma úplne zabilo.. 10 žiakov dostalo 5 (medzi nimi aj ja) a zvyšní dostali podmienku, lebo tiež nevedeli, len mali šťastie, že ich nevyvolala.. To ju nenapadne, že ako nás naučí, tak to vieme? Na konci roka mávame stále 1 len dvaja z triedy.. A za to, že nikto dnes nič nevedel, rozhodla sa nám dať napísať trest s textom "Neplnovýznamové (pomocné) slovesá delíme na: Sponové (10 príkladov) - Modálne (10 príkladov) - Fázové (10 príkladov) - Limitné (10 príkladov) a - teraz sa podržte - musíme to napísať 100x! Nebolo by zmysluplnejšie vypracovať dajme tomu 15 testov zo zbierky, ktorú máme ako prípravu na Monitor? Nie, kdeže, my radšej budeme písať hlúpe tresty, ktoré sú na Monitore prakticky nevyužiteľné.. A potom bude nadávať na všetkých, lebo sa neučíme.. ako sa máme učiť, keď nám celý deň zabije trestami alebo podobnými somarinami? Som sa pýtal vo vedľajšej triede a u nich je príprava na Monitor v plnom prúde, u nás nič..

Slovo na záver - ako sa mám ďalej správať? Rozmýšľam, že ju budem úplne ignorovať, budem "Monitor Samouk", poprípade pomôžem s prípravou kamarátom a kamarátkam.. Alebo postupovať nejak inak? Som bezradný.. Toto sa ešte nestalo.. Inak, možno si poviete že "Hmm, pubertálna hlava nevie čo so sebou, tak sa tu ventiluje.. Nech zmĺkne" ale je to fakt problém.. Alebo mám napísať rovno na Ministerstvo školstva? vedeli by s tým niečo spraviť oni? Len dodám, že proti riaditeľke je jasne aj 90% učiteľov, len sa to boja povedať.. keď sme boli s tými učiteľmi sami, povedali že ju nemajú radi pre neustále komandovanie.. lebo pán vrátnik, riaditeľkin manžel na nich všetko bonzuje a tak.. Čo s tým?

Ďakujem za všetky odpovede..
jezis co stale nariekate nod uplnou kktinou, to fakt naj problem v tvojom zivote je takato vec??, ano mas pravdu zvelicujes...

//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 19:06 )
len tak dalej magori co davaju k- za to ze som napisal rozmaznanemu setton ze narieka a prehana - presne tak chlapce napis na ministerstvo - budu mat z teba aspon fajn zabavku
Innocence
VIP
VIP

Ale veď keď sa ti nepáči, nerieš, preskoč tento thread, načo tu prispievaš? Ja čakám zmysluplné príspevky, spamovať choď kľudne inde.. a prečo rozmaznaný? WTF? Keď toto je pre Teba rozmaznanosť.. tak ja už neviem.. a že na MŠ by mali zábavku? Oni tam sú na to, aby také problémy riešili..
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

"Zaxomplexovane ucitelky si svoje problemy riesia,kompenzuju na nevinnych ziakoch" - asi tolko

Co sa tyka toho trestu - Ked ti kupi pero a papier vtedy nech ti da pisat 100x nejaku blbost

Podla mna si ta riaditelka riesi domace problemi na vasej triede ved sa pozri jej manzel robi skolnika tzn. ze to je nejaky alkoholik , nema dost vysoku mzdu a musi ho zivit.

Ked sa ti mam priznat ja som mal podobny problem hey vsetci behali po chodbach ale ja ked som trosku utekal na zachod tak mi povedala ze sa tam mam postavit a stat ja som ju absolutne ignoroval a zacal som utekat , ona sa ma chitila lenze spravila chybu pretoze to jak keby sa chitila nakladiaku ja som ju za sebou tahal ani neviem jak a vies jak mas na skolach take jak keby dvojite dvere ze len ledni boli otvorene ja som ceznich prebehol a ju to tam otrepalo mala s toho nejake modriny a neviem co ...... potom na druhy den ma cakala rano triedna pred triedou ze sa jej mam ost ospravedlnit ja som jej povedal ze moment len zavolam mamke .. zavolal som jej dal som jej triednu k telefonu mamka sa na nu vyvrestala a potom prisiel do skoly moj otec porozpraval sa so zastupkynou a vsetko bolo ok ....

A este nieco ja som uz asi 3 dvere rozbil a triedna hned podozrievala mna no ja som sa jej ani za boha nepriznal...
Innocence
VIP
VIP

Lol, ty si riaden prípad.. Som zabudol do tohto threadu napísať.. sme napísali všetci 100x ten trest a ona sa na nás pozrela jak na debilov a s víťazoslávnou grimasou zahlásila: "Prečo ste to robili 100x? Veď som Vám trikrát vravela že stačí len 50x.." a začala sa retardovane smiať.. Toto ma úplne dorazilo.. už sme sa na ňu celá trieda vykašľali, to už nie je tak, ako v 6. ročníku, že povie že celoročné skúšanie tak sa drvím doma celý deň.. nikto sa na slovenčine už nehlási, keď sa spýta hocijakú otázku, totálny ignore z našej strany.. a mali by ste ju vidieť, ako sa ľutuje, že sa k nej správame ako opice.. A dobré bolo, keď zahlásila: "Vy ste chytili sprostosť do hlavy alebo čo?" a spolužiak odpovie: No chytáme ju od 5. ročníka, odkedy nás učíte.." To ste mali vidieť jej face..

A ešte k tomu manželovi: Chápeš, on je taký pribrzdený, že by ho inde robiť nezobrali.. a keď môže byť dole na vrátnici a bonzovať na všetkých za plat, prečo by zadarmo sedel doma? Všetci naňho nadávajú.. napr. robili sme v škole pre deti diskotéku po vysvedčení.. a mali sme tak mikrofón a keď sme s nim domanipulovali, položili sme ho normálne vypnutý na stôl.. a on tam prišiel, že či sme "je*nutí", že tým sa mikrofón kazí atď. Pozeráme naňho jak na debila.. on zapne mikrofón a nejde.. dá zdrba pol svetu od zástupcu po školníka a nakoniec zistí, že to nemal zapojené do vstupu.. no výbuch smiechu jak lol.. IQ <-100;0>

//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 17:58 )
A situácia sa vyhrocuje.. dnes nám dala ďalší trest - veta sa zmesti na 1 riadok A4, čo je pri počte ~33 riadkov na stranu viac ako 2xA4.. a do očí žiakom povedala, že "vy už nie ste prasatá, vy ste svine s kameňom namiesto srdca.." Toto je hrozné.. učiteľ, ktorý je na našej strane nám dokonca povedal, že písanie trestov nie je v súlade so zákonom.. Čo ďalej? Okrem ignorovania? Kontaktovať MŠ ŠR, ŠPÚ alebo ako?
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

vy že ste svine s kameňom miesto srdca? Ja kebyže som tam, tak by som jej povedal, že SSKMS je ona, lebo to je očividné :x . A to, že sa tresty nesmú písať (či ako to znelo), to by jej mal niekto do hlavy naprogramovať alebo nech ona 100x napíše: "Už nebudem dávať svojim žiakom písať za trest dlhé vety, radšej sa s nimi porozprávam." alebo ja neviem už čo. Toto nepovažuj za návrh iba konštatovanie: Ja mať takú učiteľku, tak seriózne, ale fakt seriózne zorganizujem odboj, pochod na riaditeľnu: všetci žiaci, rodičia a učitelia a zopár iných a by sme sa ju snažili zo školy vyštvať a na post by sa musel dostať niekto normálny.
No ale poradiť neviem, ak už ignorancia nezaberá, niekto by mal povedať, že takto to nejde, a že ak by ste chceli, svaly si precvičíte v posilňovni, alebo čo...

a inak, ten trest vám dala za to, že si sa bol naobedovať domov? (čo si opisoval) lebo ak áno, tak kvôli jednému trestať celú triedu takým krutým spôsobom mi príde absolútne nespravodlivé. Ak to nebolo preto, hľadali ste príčinu, prečo sa k vám začala chovať ako diktátorka?
Innocence
VIP
VIP

Ja mať takú učiteľku, tak seriózne, ale fakt seriózne zorganizujem odboj, pochod na riaditeľnu: všetci žiaci, rodičia a učitelia a zopár iných a by sme sa ju snažili zo školy vyštvať a na post by sa musel dostať niekto normálny.
To by sa nikto nezapojil, lebo všetci v našej triede sú jak pštrosy.. na prestávke reči, že povedia niečo proti nej a keď sa ozvem, ostanem stále sám.. Proste to takto nejde, bohužiaľ..
a inak, ten trest vám dala za to, že si sa bol naobedovať domov? (čo si opisoval) lebo ak áno, tak kvôli jednému trestať celú triedu takým krutým spôsobom mi príde absolútne nespravodlivé. Ak to nebolo preto, hľadali ste príčinu, prečo sa k vám začala chovať ako diktátorka?
Ten trest dala nie preto, ale preto, že sme nevedeli niečo o pomocných slovesách či čo to bolo.. Ale tresty píšeme odvtedy, čo som išiel domov na obed.. takže nejaký súvis tam (asi) bude.. Snáď len dodám citáciu spolužiaka, keď videl tento post, lebo tento thread číta..

Danielius:
prečo sa k vám začala chovať ako diktátorka? ku nam? ku celej skole :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak ja mám charakterovo podobnú učiteľku, ale veľmi slabý odvar tej Tvojej. Tá moja strieda dobrú náladu so zlou. Ak nemá svoj deň, tak je odmeraná, ale takéto blbosti nikdy nerobila. Minule sa napr. naštvalo iba preto, že niektorí nemali text s maturitnou otázkou, a preto sa rozhodla, že "Pokiaľ vy nemáte záujem, tak ani ja." No proste dosť prehnaná reakcia. Ale ak ju nič nenaštvalo, tak je to úplne v pohode a je milá ako napr. dnes na jazykovke :)

No ale ten Tvoj prípad je fakt extrém, ja by som sa asi na Tvojom mieste snažil iba toho pol roka ešte to nejako pretrpieť a potom sa na ňu môžeš vykašlať. Za nejaké ďalšie problémy Ti nestojí. Ak by Ti aj chcela dať neadekvátnu známku na vysvečko, tak môžeš požiadať o komisionálky :wink:
Napísať odpoveď