No ked chcem prenies nejake subory z pc do nootebuku tak to nejde ale naopak to ide normalne mi to otvori ako chcem ale ked to chcem spravit v nootebook tak mi furt pise ze nemam povolenie na prehliadanie suborov pricom mam vsetko nastavena na obydvoch pocitacoch rovnake neviete nahodou poradit co s tym?? dik vopred
robinko93 napísal:No ked chcem prenies nejake subory z pc do nootebuku tak to nejde ale naopak to ide normalne mi to otvori ako chcem ale ked to chcem spravit v nootebook tak mi furt pise ze nemam povolenie na prehliadanie suborov pricom mam vsetko nastavena na obydvoch pocitacoch rovnake neviete nahodou poradit co s tym?? dik vopred
edit:ked pises uplne rovnake, to myslis aj IP adresu???
no neviem ale ked som zapojil ten kabel do notebooku a potom do pc tak mi na notebooku pisalo ze doslo ku konfliktu ip adresi ale neivem co to znamenalo tak som to zavrel. Moze to byt tym?
robinko93 napísal:no neviem ale ked som zapojil ten kabel do notebooku a potom do pc tak mi na notebooku pisalo ze doslo ku konfliktu ip adresi ale neivem co to znamenalo tak som to zavrel. Moze to byt tym?
mas nastavene rovnake IP adresy v nastaveniach sietovej karty. Ano bude to tym.