Pripojiť sa na druhý PC cez internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

no vytvoris si konto a pridas do neho pocitac cez ich stranku
je to jednoducha klikacka na next next next. tam neni problem

pripojis sa tam z ineho pocitaca otvoris si stranku logmein a lognes sa do accountu
tam mas "my computers"
kliknes si na ten pocitac ktory chces ovaladat a pripoji sa ti to na neho
(hodi sa ti okno s pristupovym heslom do pocitaca ktore si nastavoval pri pridavani PC do accountu)
nainstaluje sa ti active x controll to treba povolit inak sa ti to pusti cez javu ktora nieje taka prepracovana ako flash verzia.

pc na ktory sa ides pripojit moze byt aj prihlaseny a moze za nim sediet clovek, takisto moze byt aj odhlaseny ale musi logmein bezat medzi spustenymi programami.... a da sa tam robit vsetko to ako keby si sedel za tym pocitacom fyzicky.
mischooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mischooo »

okis díky.... a ja si budem robiť svoje na tom PC a ten druhý človek ani nezistí že som tam? Napríkald ak sú tam aj 2 účty a ja sa pripojím na ten druhý tak on nič nezistí a PC to zvládne? A ak sa pripojím na ten účet kde je už niekto prihlásený tak on bude vidieť to čo robím ja? Alebo si bude robiť svoje a nezistí to? To by už potom malo byť všetko. Díky moc za pomoc.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mischooo napísal:okis díky.... a ja si budem robiť svoje na tom PC a ten druhý človek ani nezistí že som tam? Napríkald ak sú tam aj 2 účty a ja sa pripojím na ten druhý tak on nič nezistí a PC to zvládne? A ak sa pripojím na ten účet kde je už niekto prihlásený tak on bude vidieť to čo robím ja? Alebo si bude robiť svoje a nezistí to? To by už potom malo byť všetko. Díky moc za pomoc.
nie nic z toho kedze sa to chova ako by si bol za tym pc ty tak beha myska a samozrejme ze pocitac moze byt lognuty iba do jedneho uctu naraz. a pri prihlaseni do pocitaca vyskoci tabulka s oznamenim ze pocitac je remote controlled. (da sa nastavit jedine lock keyboard a blank screen ze mozes odstavit uzivatela za pc tym ze mu zaciernis monitor a odstavis klavesnicu pokial si pripojeny takze neuvidi co robis a nebude moct nic robit.... okrem resetu PC)
mischooo
Expert
Expert

Som bol na tom LogMeIn a neviem po kolkom týždni mi to nejde.... Som sa zaregisstroval ako free a teraz sa do toho nedostanem.Nemôžem nájsť to kde sú tie PC ktoré som tam dal. Čo je v tom? Už sa do toho nedostanem ak sa nezaregistrujem zase free alebo ak si nekúpim pro?? Poradte mi. Lebo to išlo najskôr ale som tam dlho nebol. Som tam bol asi 2 krát.Išlo to v pohode. Ale teraz po dlhšom čase to už nejde. čo mám robiť? Díky moc.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

musis ty vediet ci mas ten pocitac zapnuty a pripojeny nie?
a account ked si raz zalozil tak musi fungovat... ja mam free account 3 roky a funguje stale rovnako tak neviem.

pokial sa dostanes do accountu a nemas tam ten pocitac na vyber asi si ho z toho accountu odstranil

ak ho tam mas ale nedostanes sa do neho a pise ti offline bude problem niekde na jeho strane, nema internet, nema zapnutu tu aplikaciu,

pokial sa do accountu nedostanes asi pises meno alebo heslo zle?
mischooo
Expert
Expert

PC bol zapnutý. Som volal z ocom. Nainštalované to bolo správne. Ale ja som sa nedostal na ten acount. Ked som sa prihlásil tak som nikde nenašiel to kde sú tie PC... Ktorá je tá kolonka. Ja ked sa prihlásim tak mi ukáže že pokračujte podla pokinov na e-maily...ale mne neprišiel žiadny e-mail.. a ked som si to dal znovu posalť tak mi to ani potom neprišlo...
elfisions
Novice
Novice

Príspevok od používateľa elfisions »

Preco to robite tak komplikovane ???
Nainstaluj si TeamViewer a mas po starostiach.
mischooo
Expert
Expert

elfisions napísal:Preco to robite tak komplikovane ???
Nainstaluj si TeamViewer a mas po starostiach.
a ten mám kam nainštalovať?? na všetky PC ktoré chcem sledovať?? Teda na ktoré sa chcem napojiť??
elfisions
Novice
Novice

Samozrejme ze to musis nainstalovat na vsetky na ktore sa chces pripojit.Je to ako remotecontrol len to funguje aj cez internet.Ja ho pouzivam najme vtedy ked robim niekomu PC na dialku alebo ked som u niekoho a potrebujem sa dostat na svoj PC.
Su tam dve moznosti.
1- Bud mu nezadas ziadne heslo a vtedy pri kazdom pripojeni bude heslo (kod) iny.Vtedy ti ho dotycny musi povedat aby si sa napojil.
2- Heslo zadas trvale a das spustanie pri starte a tym padom sa na neho napojis vzdy ked je zapnuty.

A ak chces niekoho sledovat tak si vstup do svedomia a potom si predstav ze by to niekto urobil tebe.
Takze pokial to chces vyuzit na skutocne uzitocne veci tak nech sa paci ale pokial len niekoho spehovat tak to neskusaj.
mischooo
Expert
Expert

elfisions napísal:A ak chces niekoho sledovat tak si vstup do svedomia a potom si predstav ze by to niekto urobil tebe.
Takze pokial to chces vyuzit na skutocne uzitocne veci tak nech sa paci ale pokial len niekoho spehovat tak to neskusaj.
Veď jasné... nemyslel som sledovať.. :-D ale keď potrebujem niečo kuknúť že čo robia alebo inštalujú na ten PC. Ja mám doma PC a nechal som ho mame aby bola na nete ale ona tam vždy niečo nainštalujem alebo niečo porobí a za 2 týždne nejde PC. Tak aby som si to odkontroloval dajme tomu každý druhý deň a porobil tam poriadky. Odinštalovať niečo a tak. Lebo ja sa domov dostanem cca raz za mesiac ako kedy... tak preto a vždy keď prídem tak ten PC nejde a musím nanovo nainštalovať windows. A to ma už nebaví....
elfisions
Novice
Novice

Tak jej zrus prava.Ty sa daj ako admin a ju daj ako bezneho uzivatela a mas pokoj.
mischooo
Expert
Expert

elfisions napísal:Tak jej zrus prava.Ty sa daj ako admin a ju daj ako bezneho uzivatela a mas pokoj.
Ale ona vždy niečo vymyslí že potrebuje to a to.... a že chce hento a hento že aby som jej to nianštaloval a tak.. potom otravuje vždy.... a takto by som to mal aspoň pod kontrolou....

Len teraz je doma iný problém... keď zapnem PC tak mi z neho idú iskri a vyhodí poistky na celom byte.. :-D tak keď budem doma a budem mať čas tak sa nato musím kuknúť a potom vyskúšam ten program... zatiaľ díky...
Napísať odpoveď