Zdravim , stiahol som si nejake tie flah temy na tento telefon a v kazdom priecinku boli po 2 subory , jedne som pouzil a normal mi aplikovalo temu len menu ostalo nezmenene , ale ked tu druhu ikonku otvorim tak mi normal nabehne to flash menu len neviem ho palikovat nejde ho pouzit aby sa ulozilo kurnik neviete ako to ma mspravit ?? prosim
Nie som si isty, ale myslim, ze treba cez FAR Manager nieco spravit. Poznam jedno forum, kde sa touto problematikou zaoberaju, mozno ti tam pomozu. Reklamu robit nechcem, ak mas zaujem tak SS.
netreba nic take ako decustomizacia telefonu alebo USBcka nastavit ... + zistit ake mam Cid a tak ?? hm ?? lebo som skusal cez far manazer a tam nemam tie zlozky tpa>...
//autoeditácia príspevku ( 14 Feb 2009, 17:57 )
takze subor.swf som dal do tpa>preset>system>detskop cez a2uploader a temu normal na kratu .... ked mobil zasa zapnem tak pouzijem tu novu temu .. temu mi aplikuje a menu nic ... stale to iste menu .. a este som si v simol ze pri tom kde som daval to flash menu boli este 3 flash menu-a k tym zakladnym temam v mobile .. lenze ked pouzijem aj zakladnu temu tak je to menu stale take iste ...
subor *.thm otvoris napr. v total commanderi (ctrl + pagedown), najdes tam subor theme.xml a na zaciatok pred <Background Color="xxx"> dopises takyto riadok:
sry, nečítal som úplne celú diskusiu
btw. skús si samotné swf hodiť do mobilu, či to ho zobrazí nemáš náhodou mobil od oranžových? radi odstraňujú originálne vychytávky
nahodou mam mobil od pomarancov a ked si to samotne menu hodim do telefonu na kratu tak mi ho normal zobrazi aj mozem pohybovat tymy zlozkami v pohodke ... a ake vychytavky odstranuju ?
máš možnosť nahodiť originálny FW - poju flash menu, zbavíš sa blbostí od operátora. ale prichádzaš o záruku a nezálohované údaje, čo si mal v mobile. treba zauvažovať. ale viac asi nepomôžem, lebo s DB3150 som nemal príležitosť
ta to su riadny trapkovia toto ... urcite tam nedam novy fw kym bude fon v zaruke ... tak sa mozem rozlucit nasledujuce 2 roky ...noc nic tak dikes
k+ az to
Nebudem zbytocne robit nivu temu tak to dam sem.....ked som si dal flash temy do telefonu cez A2 uploader tak mi to vsetko dalo ale ked otvorim menu a chcem ist napriklad na kontakty alebo sms tak mi vobec nic v menu nechce otvorit
Stanquo napísal:ta to su riadny trapkovia toto ... urcite tam nedam novy fw kym bude fon v zaruke ... tak sa mozem rozlucit nasledujuce 2 roky ...noc nic tak dikes
k+ az to
mozes si ho decostumizovat a ked ho budes chcet dat reklamovat len si dam das FW od orangu
edit:// ja som dal decostumizovany mobil reklamovat a zobrali mi reklamaciu neviem ci som mal luck ale v pohodke