Je to normalne? Sposoby na forach...
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Shark NX: Mozes mi prezradit, kde a kedy som sa ja prezentova vetou ,,Ste na sukromnom fore ... kde ste suhlasili s pravidlami a vedeli ste ze Vyssie vedenie si moze preventivne citat SS."??? Myslim, ze som nikdy takyto nazor neprezentoval a ak aj ano, tak to koncilo na slovach, ze si na sukromnom fore, ale urcite nic viac. Ak si tu nieco taketo cital, tak to bolo mozno od inych uzivatelov, pripadne to pisal t0m4s3, ale ja asi tazko. Bol by som teda rad, keby si tu neprezentoval nieco co som nepovedal. BTW kde sa do pozriet kto ma kolko sprav a ci vyuziva 100/100/100, lebo o nicom takom neviem.
-
hojko
Site Admin
Shark NX: Aj tak tomu neverim, ze mu ukazuje kto to ma na kolko zaplnene a ze to bola hlupa nahoda, ale nejdem sa do toho miesat a moj nazor je aj tak teraz irelevantny. Chcel som napisat len tolko, ze tu na fore bola hodnota pre 500 odoslanych, 500 prijatych a 500 ulozenych sprav. No ked mi niekto napisal, ze mu dochadza limit, tak som to hned zvysil na 700 a je pokoj. Ak sa ozve zase, ze mu dosiel limit, tak to posuniem mozno na tisicku..., ale to je uz vyhoda vlastneho servera.
-
t0m4s3
Admin
Ked uz sme pri tom, staci modifikovat prihlasovaciu proceduru tak aby heslo zaroven v plaintext forme poslalo kam len chces - DB, subor.:M4jco:. napísal:Flinstone: Automaticky keď sa zaregistruješ tak tvoje heslo je zakódovane pomocou Md5 alebo inej techniky ktorá sa nedá "prelomiť" takže admin ti tvoje heslo nemá ako získať, môže získať akurát zahashovanú formu, ktorá mu je tak na dve veci. Môže maximálne použiť nejaká online databázy hashov a podla toho to porovnať.
Napr. vBulletin heslo hashuje na strane uzivatela a na server pride uz iba hash, v tomto pripade admin nema ziadnu moznost heslo odchytit (ak opat nepocitam upravu skriptu pre prihlasovanie a vyradenie hashovania)
Ako som uz spominal....hned v ten den, po danej vymene nazorov sa tam objavilo pravidlo, ktore znie:
To len tak pre zaujimavost....
Kód: Vybrať všetko
'Súkromné správy je zakázane využívať na zasielanie osobných údajov, citlivých informácií, reklamy a pod. K súkromným správam má prevádzkovateľ prístup a nie sú šifrované. Kapacita súkromných správ je pevne nastavená pre doručené (10 správ), pre odoslané (10 správ) a pre uložené (10 správ). ' To len tak pre zaujimavost....
-
audiotrack
VIP
Shark NX napísal:...Chcel zmenit mnozstvo sprav z 100/100/100 na 10/10/10 tak prezeral SSky ci fakt tych 100SS ludia vyuzivaju. Prechadzal porade par prihlasenych natrafil na el Mariachiho na rychlovku pozrel kolko ma a hla ... Odkaz na cudzie Forum.
....
a o dve strany ďalej:admin spominaneho fora napísal:Monitorovane su len nazvy sukromnych sprav. Ak je vidno ze sa jedna o spam tak zakrocime ....
Lub0$ mi napísal aký bol predmet správy. Neobsahoval ani url, ani nič čo by nasvedčovalo že v správe je reklama alebo spamm. Vieš mi teda vysvetliť akou náhodou sa mohol dostať k tejto správe, keď na zistenie či sa správy využívajú (a v akom počte) mu stačí tieto správy zrátať a nemusí na ne klikať a čítať ich?Spravy tu nikto necita bez podozrenia na spam, reklamu, ponuky predajcov apod. ...
-
Shark NX
Addict
Zvedavost zabija ... Predpokladam ze si mrkol el mariachi-ho a prezeral aj odoslane. Tym natrafil na Lubosa, Luciu ci jak sa vola atd... + To odoslal aj existenZ-ovi.
Hovorim mne je to jedno ja sa do toho nemiesam ...
Mne sa to tiez raz stalo ... Rozpraval som zo Shaggym ale chcel som aby rozhovor videl aj Jano ... Nic som mu neposielal a on mi uz odpovedal ... cize mne je to odzaciatku jasne ze si vie citat SSky. Ale nerobim z toho ziaden cirkus. Ked chcem nieco sukromne vybavit existuje ICQ a hlavne neotrebujem sa skryvat lebo Neobrabam inych za chrbtom. Cize nech si to cita.
A to ze vidi moje Sukromne udaje?? Tak to zakazem aj Telefonny zoznam na zoznam.sk
Ten tam ma aj Moje meno a adresu. Dokonca aj Tel na mobil. A dostane sa k tomu aj posledny vidlak.
Hovorim mne je to jedno ja sa do toho nemiesam ...
Mne sa to tiez raz stalo ... Rozpraval som zo Shaggym ale chcel som aby rozhovor videl aj Jano ... Nic som mu neposielal a on mi uz odpovedal ... cize mne je to odzaciatku jasne ze si vie citat SSky. Ale nerobim z toho ziaden cirkus. Ked chcem nieco sukromne vybavit existuje ICQ a hlavne neotrebujem sa skryvat lebo Neobrabam inych za chrbtom. Cize nech si to cita.
A to ze vidi moje Sukromne udaje?? Tak to zakazem aj Telefonny zoznam na zoznam.sk
Ten tam ma aj Moje meno a adresu. Dokonca aj Tel na mobil. A dostane sa k tomu aj posledny vidlak.
-
audiotrack
VIP
ale veď je v pravidlách zakázané posielať v ss osobné údajeShark NX napísal:...
...
-
Shark NX
Addict
yazoo 10/10/10 bolo nastavene od vzniku fora ... Asi pred rokom aj nieco som s ostatnymi prehovoril Admina na 100/100/100. A teraz to ide zas naspat.
Hlavne kvoli tomu ze sa ide nieco robit s DB ... Kedze hosting natrafil na nejakeho dementa ktory cykli servery a cez den ide forum jak podme je...
Toď vyhoda vlastneho Serveru.
Hlavne kvoli tomu ze sa ide nieco robit s DB ... Kedze hosting natrafil na nejakeho dementa ktory cykli servery a cez den ide forum jak podme je...
Toď vyhoda vlastneho Serveru.