odinstalovanie WIN XP PRO
odinstalovanie WIN XP PRO
ahojte,
mam 140 GB disk, rozdeleny na 3 particie (C: 40 GB; D: 50 GB; C: 50 GB)
na C, mam nainstalovany win xp home edition, a nedavno som na E nainstaloval win xp pro, vie mi prosim niekto poradit ako odinstalovat win xp pro??? (da sa to aj bez formatovania particie?), alebo aspon by som sa potreboval zbavit toho aby mi pri spustani PC nedavala na vyber medzi dvomi systemami...
vopred dakujem
mam 140 GB disk, rozdeleny na 3 particie (C: 40 GB; D: 50 GB; C: 50 GB)
na C, mam nainstalovany win xp home edition, a nedavno som na E nainstaloval win xp pro, vie mi prosim niekto poradit ako odinstalovat win xp pro??? (da sa to aj bez formatovania particie?), alebo aspon by som sa potreboval zbavit toho aby mi pri spustani PC nedavala na vyber medzi dvomi systemami...
vopred dakujem
podla mna staci ist do toho WIN Home a z tade to zmazat z tej druhej particie.e-comp napísal:zajdi do vlastnosti systemu na kartu spresnenie a dole mas spustanie a obnovovanie daj nastavenia a tam si odskrtni zoznam operacnych systemov aby sa ti nezobrazovalo pri starte.. inac odinstalovat sa neda len ked naformatujes...alebo ked nahodou nato prides tak to potom sem napis!
Blackburn: nestaci
ked to spravi, tak ten druhy win sice na disku uz nebude, ale stale zostane v boot menu pri spustani 
\\hmm..reagoval som na predchadzajuci prispevok, v ktorom tvrdis, ze staci zmazat win z druhej particie (co sa mu aj tak nepodari na 100% - niektore subory nepojdu zmazat)..
uprava boot.ini ma rovnaky ucinok ako to, co napisa e-comp
\\hmm..reagoval som na predchadzajuci prispevok, v ktorom tvrdis, ze staci zmazat win z druhej particie (co sa mu aj tak nepodari na 100% - niektore subory nepojdu zmazat)..
uprava boot.ini ma rovnaky ucinok ako to, co napisa e-comp
Pokial to upravy v tom boot.ini tak niekonyk87 napísal:Blackburn: nestaciked to spravi, tak ten druhy win sice na disku uz nebude, ale stale zostane v boot menu pri spustani
http://support.microsoft.com/kb/289022/sk