problém s ramkami

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

problém s ramkami

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

Tak skúšal som memtest a takto to dopadlo mám rok staré ramky A-DATA extreme 800+mhz Vitesta 2x1GB teraz na vianoce som dokupoval 2x2GB toho istého typu a frekvencie. čo teraz mám ich ísť reklamovať ???wiem že najprv musím zistiť že ktoré sú chybné len nwm ako mám zareagovať na tú chybu z memestu pls help me
Prílohy
memtest
memtest
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Skus tento memtest: http://www.memtest.org/#downiso Najnovsia verzia je 2.11 a potom daj vysledok. Hlavne ta tvoja verzia je z 2007 a toto je free a je to z konca decembra 2008.
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

hmm takže dopadlo to dosť biedne keď mi prečítalo všetky chyby tak ešte Memtest pokračoval dalej až do 54percent ked napísalo chybu a už ho úplne seklo po chvíle mi začal pípať a reštartlo mi PC a po reštarte zas pípal a takto to bolo asi ešte 2x :cry: :cry: :cry: je mi jasné že to bude asi tými ramkami teraz idem zistiť ktoré RAMky sú dobré a ktoré sú zlé teraz som práve resetol bios pomocou jumperov aj tak mi nejde do hlavy ako sa niečo môže stať takým kvalitným ramkam :? :? vypadá to na reklamaciu

//autoeditácia príspevku ( 27 Jan 2009, 21:17 )
problém bol v jednej 2GB-ovej teda tej novej :D ked som ju tam nechal tak ani PC nezapol iba speaker pípal idem reklamovať môžte lock
Prílohy
DSC01182.JPG
DSC01180.JPG
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

a-data, kvalitna ramka :lol:

neposkodil si ju ked si ju vkladal do pocitaca? mal si odpojenu maticnu dosku od elektriny? dotykal si sa cipov na ramke, alebo si ju drzal na hranach?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

heeej... ja mam A-Data Vitesta Extreme Edition 2x2GB s 800Mhz... a teraz mi fici Prime 95 pri full zatazeni vyse 2 hod.
ramky su na casovani 4-4-4-11... 800Mhz, 2.0V.. CPU Q6600 na 3Ghz..
ziadny error.. myslim si, ze su uplne super.. este skusim potom ich dat na 1.9.. def. je 1.9.. :) co dokazu :wink:
necham bezat Prime95 este do rana.. dufam, ze nebude restartovany PC :P

//ok.. 4-4-4-11 na 1.9V v prime95 blend test.. 8 hodin ;)
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

problém bol v tom že ako som ich kupoval tak boli chybné :lol: a predavač zo shopu povedal že nie som jediný proste na Slovensko prišli chybné hmmm je to smutné :cry: inak sú to veľmi kvalitné ramky hlavne na taktovanie a agresívne časovanie
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

zdenko.xxxx napísal:problém bol v tom že ako som ich kupoval tak boli chybné :lol: a predavač zo shopu povedal že nie som jediný proste na Slovensko prišli chybné hmmm je to smutné :cry: inak sú to veľmi kvalitné ramky hlavne na taktovanie a agresívne časovanie
no ved prave ze nie si jediny :?
Napísať odpoveď