program na prehravanie HD videa
program na prehravanie HD videa
chcem sa opitat aky program je najlepsi na prehravanie videa v hd kvalite teda aj s kodekmi....
ja pouzivam vlc player
je to open source a nepotrebujes k tomu ziadne kodeky...
je to open source a nepotrebujes k tomu ziadne kodeky...
Kód: Vybrať všetko
http://www.videolan.org/vlc/Keď máš nie až tak výkonný počítač tak CoreAVC s MPC a s nastaveniami na hw akceleráciu. Keď ten počítač je výkonný tak najlepší je FFDShow+Haali Splitter a je jedno aký prehrávač použíješ, hoci aj WMP alebo iný čo používa filtre/kodeky alebo tak nastavíš MPC aby používalo externé.
VLC a Smplayer nepoužívajú externé filtre/kodeky.
VLC a Smplayer nepoužívajú externé filtre/kodeky.
To radšej nie, lebo v tom je veľa duplicit, zbytočnosti aj s warezovými filtrami.MP4-24 napísal:ja pouzivam K-Lite
Je tam MPEG-2 (Cyberlink), MPEG-2 (Gabest) a vie to aj ffdshow, ale aj mpc s interným kodekom, DivX/Xvid zase tak isto stačí len jedno aj na druhý typ, a prehrá to ffdshow alebo aj mpc aj bez ffdshow. DivX som už ani dávno nevidel, dvdrip-y sú už 99,9999% XviD, DivX vôbec netreba. Wavpack tiež nie je rozšírený, používa sa najmä Flac. Aj keď všetko zhrnieš aj tak s VLC prehráš oveľa viacej typov súborov.
-
Wishmaster
Medium Professional
Mno. Ja mam P4 2,4GHz, 1gb ram, ati x1650 256mb a HD filmy mi stale sekaju. Neviem,vyskusal som vsetko mozne, vlc, matroska splitter+ffdshow, coreAVC, k-lite codecpack, cccp.. a nic.
Neviem, ci mam slaby stroj na 720p abo co. Nechapem vobec. Poznam ludi, co si bezne pozeraju hd aj na slabsich strojoch
Je to akty-x pre mna
Neviem, ci mam slaby stroj na 720p abo co. Nechapem vobec. Poznam ludi, co si bezne pozeraju hd aj na slabsich strojoch
Je to akty-x pre mna
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Na takej zostave na HD zabudni. To, že poznáš ľudí, ktorí pozerajú HD aj na slabších počítačoch je utópia. Je to možné jedine tým, že môžu mať HD v inom, pravdepodobne nižšom rozlíšení.Wishmaster napísal:Mno. Ja mam P4 2,4GHz, 1gb ram, ati x1650 256mb a HD filmy mi stale sekaju. Neviem,vyskusal som vsetko mozne, vlc, matroska splitter+ffdshow, coreAVC, k-lite codecpack, cccp.. a nic.
Je to akty-x pre mna
-
claymansvk
Novice
- Kontaktovať používateľa: