účet v Cesku
účet v Cesku
Zdravím,
plánujem založit účet v Cesku.
Je to možné?
Neviete mi poradit dobrú Cesku banku kde mi ho
založia online
kde sú nízke poplatky
zadarmo internetbanking
vela pobociek v Cesku
zadarmo visu elektron
dik za prípadné rady
Je to možné?
založia online
kde sú nízke poplatky
zadarmo internetbanking
vela pobociek v Cesku
zadarmo visu elektron
dik za prípadné rady
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ucet ti online asi nezalozia nikde, teda to je aspon moj nazor.
Nepises ci zijes v Cesku dlhodobo alebo tam studujes, takze mozno by nebolo zle uvazovat o CSOB, uz len kvoli prevodom medzi Slovenskom a Ceskom, v tomto pripade si ale ucet zakladaj z domu zo Slovenska, pretoze len vo svojej pobocke dokazes robit vsetky veci z uctom. Takze aby sa nestalo, ze budes potrebovat ist po novu kreditku a kvoli tomu budes musiet cestovat do Ciech.
Nepises ci zijes v Cesku dlhodobo alebo tam studujes, takze mozno by nebolo zle uvazovat o CSOB, uz len kvoli prevodom medzi Slovenskom a Ceskom, v tomto pripade si ale ucet zakladaj z domu zo Slovenska, pretoze len vo svojej pobocke dokazes robit vsetky veci z uctom. Takze aby sa nestalo, ze budes potrebovat ist po novu kreditku a kvoli tomu budes musiet cestovat do Ciech.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
si student ? pracujuci ? chces vela pobociek, alebo vela bankomatov ? bla bla ...
ja som si dal CSOB, aj ked su slovenska a ceska CSOB dve rozdielne firmy, maju bilateralne dohody a prevod zo SR na CR ucet vyjde podla info 6 korun (nikdy som to neskumal) ... mam studentsky ucet, takze mam zadarmo vybery z CSOB bankomatov (standart), zato za cudzie platim 30 (ale CSOB bankomatov je aspon v Brne dost), platba kartou by mala byt zadarmo (platim kartou casto a nespozoroval som ze by tam nabiehali nejake poplatky), e banking je samozrejmost, poistenie karty za 150 na 20 000, embossovana visa zadarmo ...
... ak su ti prevody šumák (normalne som platil pol roka dozadu za prevod zo slovenskej CSOB do ceskej sporitelne alebo coho 300 korun (vsetky vylohy)), tak nic nepokazis v podstate hociakou bankou ... inak s tym online zakladanim .. no neviem neviem, potrebujes predsa vystavit podpisovy vzor a podobne
...
ja som si dal CSOB, aj ked su slovenska a ceska CSOB dve rozdielne firmy, maju bilateralne dohody a prevod zo SR na CR ucet vyjde podla info 6 korun (nikdy som to neskumal) ... mam studentsky ucet, takze mam zadarmo vybery z CSOB bankomatov (standart), zato za cudzie platim 30 (ale CSOB bankomatov je aspon v Brne dost), platba kartou by mala byt zadarmo (platim kartou casto a nespozoroval som ze by tam nabiehali nejake poplatky), e banking je samozrejmost, poistenie karty za 150 na 20 000, embossovana visa zadarmo ...
... ak su ti prevody šumák (normalne som platil pol roka dozadu za prevod zo slovenskej CSOB do ceskej sporitelne alebo coho 300 korun (vsetky vylohy)), tak nic nepokazis v podstate hociakou bankou ... inak s tym online zakladanim .. no neviem neviem, potrebujes predsa vystavit podpisovy vzor a podobne
-
webmasterr
Medium Professional
-
Holubar
Darca
Re: účet v Cesku
- zalozenie uctu onlinedjroco napísal:Zdravím,
Je to možné?
založia online
kde sú nízke poplatky
zadarmo internetbanking
vela pobociek v Cesku
zadarmo visu elektron
dik za prípadné rady
- bez poplatkov
- zadarmo VISA classic
www.mbank.cz
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pokial viem tak to neni tak ako kedysi ... CSOB SR aj CSOB CR su v 100% vlastnictve belgickej KBC a posobia na svojich uzemiach ako samostatne pravne jednotky, cize defacto su to v podstate dve nezavisle firmy ((ako v nejakom holdingu))Gangy napísal:....
... embossovanu kartu dostanes zadarmo v CR mylsim ja u KB a Reifky pri studentskych uctoch ...
.. apropos ceska CSOB - ani zmienka o akcii
Karta: vsimni si ze je embossovana
http://www.csob.cz/bankcz/cz/Lide/Plate ... tudent.htm
Studentske konto plus: zaujimava je hlavne pasaz NAVIC ZDARMA ZISKATE a prva odrazka spominana karta ...
http://www.csob.cz/bankcz/cz/Lide/Ucty- ... o-Plus.htm
takze najskor studujem, potom fuzujem