Warhammer 40,000 Dawn of War II - Beta

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Warhammer 40,000 Dawn of War II - Beta

Príspevok od používateľa RainbowSix »

Chalani vyskytol sa mi problem ta hra chce aby som sa zaregistroval na windows stranke to som spravil potvrdil mail sedko ale ked sa chcem prihlasit do hry vypise mi chybu ze sa nemoze spojit to ako vôbec nechapem ked vidim na routri ze modem odosiela data fireval ani inu bezpecnostnu ochranu nemam zapnutu a toto my vipise.
Prílohy
Bez hh.JPG
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Mal by si sa naucit po anglicky. Pise ti to, ze bud nemas nainstalovany windows Live, alebo zijes v krajine, kde je tato sluzba nepodporovana. A mimochodom, ked chces hrat hry ako Warhammer, alebo GTA IV mal by si si tam nastavit offline profil a nie logovat sa na net :)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

ta beta ide ces net inak sa hrat neda a kde stiahnem ten windows live prosim lebo s warhammerom sa mi to nenainstalovalo

Edit:
No a nenainstaloval sa sam pri stiahnuti bety ? Lebo to je daka sprostost
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

No, mozem ho skusit najst a dam ti sem linku. Viem, ze na GTA IV to potrebuejs tiez na ukladanie savov a hranie online.

Co sa tyka instalovania pri hre. Vypada to tak, ze to nainstalovane mas.

//edit: Tu mas ten link na to.

Kód: Vybrať všetko

http://www.microsoft.com/downloadS/details.aspx?familyid=6F966188-1E50-41C3-A689-181EDC57C0E0&displaylang=en
Skus, ci to nepojde s tymto nainstalovanym. Mne GTA IV neukladalo bez toho, nainstaloval som a uz nabiehalo OK.

Este ma tak napada, ci nahodou neni Warhammer beta len pre USA v tychto dnoch a neskor bude aj v EU. Vypada t otak, ze ti hadze chybu, ze ta hra nema podporu na Slovensku, alebo v state, v ktorom sa nachadzas
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

no kamosovi to ide mame ten isty net tak tomu nechapem mame tcom a jemu to ide

//edit tak somt o nainstaloval a nejde ako keby ma to tam odpojilo ja tomu nechapem
// edit tak som to chcel spustit a ze tam nemam sedko nainstalovane tak ma to hodilo sem http://support.microsoft.com/kb/960554
Napísať odpoveď