Projekt Dedinčan (The Villager)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Bigbob
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bigbob »

Budú ale rád by som upozornil na pár vecí:

1. cez víkend mám na pláne urobit verziu 0.005b, kde budú opravené všetky závislosti. 0.005a-čko som na net ani nedal lebo teraz som tesne pred prečerpaním dátového limitu a na budúci týžden budem mat nový
2. obrázky budú až bude na ne čas a ked bude v hre viac vecí na ukážku... sme na začiatku vývoja o čom svedčí verzia 0.005, ktorú by som označil ako pre-pre-alpha verziu. toto je zatial len pre ludí, ktorí sa ničoho neboja a sú ochotní to testovat. (pár počítačov už pri tom hodilo BSoD)
3. mám nabitý program, profesorov v škole triafa šlak takže moc času nemám.

BSod == Blue Screen of Death
owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

mne sa po play offline nic nedeje... inac skus niekedy game maker.
Bigbob
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bigbob »

owned napísal:mne sa po play offline nic nedeje... inac skus niekedy game maker.
Tá verzia čo tam je teraz nieje funkčná :? dnes večer dám na net novú (ak sa podarí). A robit hru v game makeri nieje moc dobrý nápad, ked potrebuješ dačo zložitejšie tak je to bez šance.

EDIT: skomplioval som tú verziu 0.005b. Ked tam nebude nejak extra moc chýb tak to uploadnem

//autoeditácia príspevku ( 28 Jan 2009, 16:44 )
Tak a je to. Verzia 0.005b sa od starej 0.005 nejak nelíši okrem toho, že by mala fungovat. :wink:
Aby som nemusel toho uploadovať tolko tak som s toho urobil zase klasickú inštalačku. a zabalil som to do formátu .rar
link na stiahnutie: http://files.filefront.com/The+Villager ... einfo.html
Napísať odpoveď