Bela Bugar
Bela Bugar
Bela Bugar je dlhodobo jednym z najoblubenejsich politikov v SR. Je charizmaticky a ma "gule". Hovori si svoj nazor, na Slotove voloviny obycajne ani nereaguje. Ste z toho nastvani?
Zda sa byt clovekom, ktory to ma v hlave v poriadku a chce pre Slovensko (rozumej pre Slovakov aj pre Madarov) len dobre. Ked nie, tak preco? Dufam, ze nie preto, ze ma madarske meno.
Stredoslovaci sa maju na co tesit, lebo Bela Bugar sa planuje stahovat par km od Ziliny aj s rodinou a nevylucil moznost, ze by kandidoval na post primatora Ziliny.
Zda sa byt clovekom, ktory to ma v hlave v poriadku a chce pre Slovensko (rozumej pre Slovakov aj pre Madarov) len dobre. Ked nie, tak preco? Dufam, ze nie preto, ze ma madarske meno.
Stredoslovaci sa maju na co tesit, lebo Bela Bugar sa planuje stahovat par km od Ziliny aj s rodinou a nevylucil moznost, ze by kandidoval na post primatora Ziliny.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Les mohol by si vediet ze tolko co spravil Slota pre Zilinu nespravil nikdy ziadny primator pre ziadne mesto na Slovensku - Zilincania na neho nedaju dopustit. Som z Martina takze viem o com hovorim. Proti Belovi ako osobe nic nemam, ale SMK zrovna nemusim. Nech sa kludne prestahuje, ak sa mu tam bude pacit. Madarske meno? Ja mam tiez madarske meno...
Na Slovensku je uz dobro zial aj to, ze clovek nekradne. A to pravo on "spravil" pre teba ako Slovaka. Tvoji milovani Slovaci ti vytunelovali cele tvoje nadherne Slovensko. A pritom sa este aj tvaria ako narodniari. Vid. napr. Slota, ktory ma kazde auto, motorku a aj svoju odev zo Zapadu, vid. Meciara, ktoreho synacik, velky Slovak zije trvale v USA. A uz nehovorim ani o tich, ktorich dcerusky a junacikovia studuju nie na slovanskych univerzitach, ale studuju v Anglicku, Nemecku, Rakusku...Holubar napísal:mohol by mi tu niekto napisat co spravil Bugar pre mna ako Slovaka,aby som ho volil za prezidenta?
To len vy "politicki hlupaci" a "slepci" ich volite, lebo este aj tie dve fabriky, ktore na Slovensku neprepustili robotnikov, chcete aby ich vytunelovali. Potom vam sem musia prist Korejci a zachranovat vas zadok od neschopnosti a nezamestnanosti. Tie casy su uz davno prec, ked ste sa zivili dojenim mlieka... Dufam, ze vas to neurazi a nebudete plackat ako maly skolacik, ktory dostal jednu po zadku.
-
hojko
Site Admin
Dpc Les, normalneho cloveka nemoze napadnut takato hlupa otazka. Predpokladam, ze vacsina slovakov zahlasuje za NIE a ani nepotrebuje citat tie tvoje akoze argumenty. Uz by si sa mohol zamysliet nad obhajovanim madarov a americanov a prestat sustavne ponizovat ludi zo Slovenska, pretoze je to uz trapne z tvojej strany!
Mozno je Bugar dobry politik pre danu oblast v ktorej sa orientuje, snazi sa pre madarov zijucich na uzemii SR dosiahnut maximum ale podla mna to casto prehana.
Ale aj tak niet co riesit, prezidetom SR urcite nebude
Mozno je Bugar dobry politik pre danu oblast v ktorej sa orientuje, snazi sa pre madarov zijucich na uzemii SR dosiahnut maximum ale podla mna to casto prehana.
Ale aj tak niet co riesit, prezidetom SR urcite nebude
les prisaham vacku, ty si zalozil toto forum len aby si mohol rypat do ludi...Les napísal: Na Slovensku je uz dobro zial aj to, ze clovek nekradne. A to pravo on "spravil" pre teba ako Slovaka. Tvoji milovani Slovaci ti vytunelovali cele tvoje nadherne Slovensko. A pritom sa este aj tvaria ako narodniari. Vid. napr. Slota, ktory ma kazde auto, motorku a aj svoju odev zo Zapadu, vid. Meciara, ktoreho synacik, velky Slovak zije trvale v USA. A uz nehovorim ani o tich, ktorich dcerusky a junacikovia studuju nie na slovanskych univerzitach, ale studuju v Anglicku, Nemecku, Rakusku...
To len vy "politicki hlupaci" a "slepci" ich volite, lebo este aj tie dve fabriky, ktore na Slovensku neprepustili robotnikov, chcete aby ich vytunelovali. Potom vam sem musia prist Korejci a zachranovat vas zadok od neschopnosti a nezamestnanosti. Tie casy su uz davno prec, ked ste sa zivili dojenim mlieka... Dufam, ze vas to neurazi a nebudete plackat ako maly skolacik, ktory dostal jednu po zadku.
nechapem ako rozmyslas...
-
braino.swk
Light Professional
Sice robi vela pre Zilinu, ale kolko toho Slota pohnojil ked bol vo vlade!t0m4s3 napísal:Les mohol by si vediet ze tolko co spravil Slota pre Zilinu nespravil nikdy ziadny primator pre ziadne mesto na Slovensku - Zilincania na neho nedaju dopustit. Som z Martina takze viem o com hovorim. Proti Belovi ako osobe nic nemam, ale SMK zrovna nemusim. Nech sa kludne prestahuje, ak sa mu tam bude pacit. Madarske meno? Ja mam tiez madarske meno...
ty si Meciarov syn...?Les napísal: Na Slovensku je uz dobro zial aj to, ze clovek nekradne. A to pravo on "spravil" pre teba ako Slovaka. Tvoji milovani Slovaci ti vytunelovali cele tvoje nadherne Slovensko. A pritom sa este aj tvaria ako narodniari. Vid. napr. Slota, ktory ma kazde auto, motorku a aj svoju odev zo Zapadu, vid. Meciara, ktoreho synacik, velky Slovak zije trvale v USA. A uz nehovorim ani o tich, ktorich dcerusky a junacikovia studuju nie na slovanskych univerzitach, ale studuju v Anglicku, Nemecku, Rakusku...