Maturita z AJ

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
alikishax
Light Expert
Light Expert

Maturita z AJ

Príspevok od používateľa alikishax »

Takze neviem ci je uz taka tema alebo nie,ale aj tak..potrebujem rady...

Som pred mesiacom kedy si mam vybrat volitelne predmety na maturitu,a mam taky mensi problem:)

Neviem aku uroven si mam dat z anglictiny, lahksiu alebo tazsiu? Aky je medzi nimi rozdiel?Alebo ti co maturovali pred rokom,dvoma...Aku ste si dali?
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

nemal som sice AJ, ale nemcinu a dal som si lahsiu uroven, preco sa zbytocne viac trapit ak jazyk na VS nepotrebujem. Ani skusky som na VS nerobil z jazyka, takze mi to bolo zbytocne. Rozdiely boli co ja som pocul, tak ti co si dali tazsiu uroven, tak to mali o dost tazsie. zas zalezi na jednotlivcovi, ako mu ten jazyk ide.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

to si dáko neskoro vyberáš úroveň. My sme už niekedy v októbri museli nahlásiť predmety aj s úrovňou.
toto ti možno pomôže:
http://www.statpedu.sk/buxus/generate_p ... d=974.html
alikishax
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alikishax »

No ja idem na Ekonomicku vysku,a budem robit prijimacky z anglickeho jazyka( tam maju ze musim ovladat jazyk ako pokrocily),preto by mi aj stacila lahsia uroven?
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

staci ti lahsia, nikto nato nepozera, podla mna je to uplne jedno, aj ty co mi vraveli ze mali A tak im to bolo nanic
sola
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sola »

robila som minuly rok maturitu z angliny na uroven A a musim povedat ze aspon tie pisomne boli ovela horsie ako tie B-ckove, tie ustne viac-menej zavisia od profky, ale co si pamatam spoluziakov na ake skoly sa vyberali tak tam bolo dost jedno ci mali A alebo B, jedine ze by to skola na ktoru chceli ist mala v kriteriach, alebo by dostali nejake body naviac pri primackach
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Osobne som mal A uroven...pisomna cast bola neporovnatelne tazsia nez B uroven, ustna cast bola lahucka. Ale ako uz niekto pisal, na vysokych skolach je zvacsa, takmer vzdy uplne jedno, ak uz teda beru do uvahy maturitu, ci mas uroven A alebo B.
Napísať odpoveď