War Rock - online hra zadarmo
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
No ja som to hrával dosť dlho ale asi pred 4 mesiacmi som skončil ak budú nejaké otázky tak napíšte ...Možno vám budem vedieť pomôcť...
Promo code je kód z ktorým si odomkneš zbrane ktoré nie sú v item shope napr ako L85A1.Tieto kódy sa myslím dali zohnať prostredníctvom kúpenia premium ale nie som si istý ako to teraz funguje.. Na officiálnej stránke sa všetko dozviete aké sú novinky a taktiež aj ohľadom promo kódov.Niečo o promo kódoch skôr ale na tejto stránke...Ale musíte sa prekliknúť na WarRock hru.A ak máte konto zaregistrované na stránke GamersFirst tak sa tam iba jednoducho prihlásite a kliknete si na hru warrovk budete vo svojom konte a môžte si kliknúť na marketplace a tam nájdete prémium,zbrane,dinar packy atď.
Ak bude ešte nejaká otázočka napíšte
Promo code je kód z ktorým si odomkneš zbrane ktoré nie sú v item shope napr ako L85A1.Tieto kódy sa myslím dali zohnať prostredníctvom kúpenia premium ale nie som si istý ako to teraz funguje.. Na officiálnej stránke sa všetko dozviete aké sú novinky a taktiež aj ohľadom promo kódov.Niečo o promo kódoch skôr ale na tejto stránke...Ale musíte sa prekliknúť na WarRock hru.A ak máte konto zaregistrované na stránke GamersFirst tak sa tam iba jednoducho prihlásite a kliknete si na hru warrovk budete vo svojom konte a môžte si kliknúť na marketplace a tam nájdete prémium,zbrane,dinar packy atď.
Ak bude ešte nejaká otázočka napíšte
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
k tym klanom http://www.warrock-phorum.xf.cz/forum/ stranka chod do temy hladam klan a podla pravidiel zaloz temu....inak je to naj forum o WR a cz klanov je okolo 7 az8 co poznam a mosno 1 az3 hraju aktivne klanwary akurat na tej stranke sa neda regnut je to nejak bugle odvtedy co robili opatrenia protii spambotom
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
No
No jediné čo ti môžem poradiť je to znovu preinštalovať alebo skúsiť radšej stiahnuť novú verziu. iba choď na ***.warrock.n3t (hádam vieš ako to myslím) a dať v hornom pravom rohu download a daj to prvé z toho BigDownload tam to ide najrýchlejšie.
A potom iba nainštaluj. Inak aj kamošom to robilo ak máš trošku slabší PC tak nejak v 3/4 to zastane ale načítavá dáta stále len to tam tak akokeby "sekne"(myslím v inštalácii)
To marlyn: ja nehrávam BG (Battle Group) ale na vrtuľníkoch nie je ťažké lietať ... Na BG sa robí iba K/D ratio....
Ja som hráč CQC ... Zoberem Famas alebo G36 a razím
...a Keď nie je prémium tak M4 je podľa mňa 3 najlepšia alebo 4, keď nerátam snipera.
Ak niekto niečo bude chcieť tak napíšte ale nie je to žiadna veda hocikto vám poradí.
A potom iba nainštaluj. Inak aj kamošom to robilo ak máš trošku slabší PC tak nejak v 3/4 to zastane ale načítavá dáta stále len to tam tak akokeby "sekne"(myslím v inštalácii)
To marlyn: ja nehrávam BG (Battle Group) ale na vrtuľníkoch nie je ťažké lietať ... Na BG sa robí iba K/D ratio....
Ja som hráč CQC ... Zoberem Famas alebo G36 a razím
Ak niekto niečo bude chcieť tak napíšte ale nie je to žiadna veda hocikto vám poradí.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional