Vie mi niekto poradit? aky je dobry program na strihanie pesniciek ale hlavne na tlmenie zvuku (t.j ze ked vystrihnem pesnicku tak by som ju potrebovala na konci pekne postupne stlmit). dakujem za odpoved.
Jeden program by byl !! Audacity, dá se střihat,zrychlovat,spomalovat,basy, výška, tempo a mnoho dalšího. Ale pozor neni to bůhví jak profesionální program ale na větší základy to stačí.
dáš otevřít a dáš ten zvuk, jestli chceš odříznout tak obtáhneš to co chceš a dáš buď delete a zvuk neni nebo das ctrl+x a dáš ho tam kam ho chceš dát ctrl+v.Pokud tim tlmenim myslíš že dáš toho zvuku jak u písničky tak dáš do ztracena u efektů.Jestli to máš v angličtině tak bych doporučoval česky nebo slovensky.Dá se i převádět třeba oteveřeš soubor .ogg a dáš exportovat jako mp3 tak to uděláš i s výtvorem.Ale říkám že to neni program profesional!!
ok - vystrihnut pesnicku to uz viem, len mi s tym tlmenim zvuku nejde. to ked potom vystrihnem pesnicku a dam ju ulozit ako mp3 tak sa mi automa.zvuk pekne zmen