extremne prejavy lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Sheep napísal:Extremny prejav lasky je podla mna aj tagovanie ko*ot po elektrickach, hajzloch, stenach a laviciach v style milujem ta XX+YY a podobne vyplavy demencie.
poopravim ta, byva to XX+YY=VL :lol:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mi-chau napísal:Vas oblubeny film Wall-e asi nebude, co?
ale vies, ze ho mame radi? ...skor sa nam vsak pacil The Prestige (btw. The Dark Knight som musel dopozerat sam :D)
SchYzo napísal:poopravim ta, byva to XX+YY=VL :lol:
ja zijem v tom, ze je to XX + XY = BABY :P
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sheep napísal:Extremny prejav lasky je podla mna aj tagovanie ko*ot po elektrickach, hajzloch, stenach a laviciach v style milujem ta XX+YY a podobne vyplavy demencie.
-- ked zapalite na betonovom alebo asfaltovom ihrisku ohnive srdce nikomu sa nic nestane priroda sa neposkodzuje.
-- ked vykocite travu na luke do tvaru srdca tiez vam nikto nic nespravi
-- ked spravite 5 bilboardov v meste alebo na ulici s takymto vyjadrenim tiez ti nie je vandalizmus ani nicenie prirody
-- ked pokreslite stenu alebo cestu skolskymi kriedami tiez sa nikomu neublizi.
-- ked spravite 500 papierovych lietadielok s nejakym napisom a vysypete ich zo strechy budovy v meste ... okrem toho ze to bude musiet MSPS pratat sa tiez nic nestane.
--ked nakupite X kvetov pre svoju holku a obklopite ju nimi tiez sa nic nestane,
atd atd atd.... lebo ocividne sa nechapeme, a nikto z vas tu asi zalubeny nebol a ked hej tak to uz kazdy bral ako samozrejmost, okrem toho tym viac ma to potom bude boliet ked to nevyjde no nie? :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:-- ked zapalite na betonovom alebo asfaltovom ihrisku ohnive srdce nikomu sa nic nestane priroda sa neposkodzuje.
-- ked spravite 5 bilboardov v meste alebo na ulici s takymto vyjadrenim tiez ti nie je vandalizmus ani nicenie prirody
-- ked spravite 500 papierovych lietadielok s nejakym napisom a vysypete ich zo strechy budovy v meste ... okrem toho ze to bude musiet MSPS pratat sa tiez nic nestane.
--ked nakupite X kvetov pre svoju holku a obklopite ju nimi tiez sa nic nestane,
atd atd atd.... lebo ocividne sa nechapeme, a nikto z vas tu asi zalubeny nebol a ked hej tak to uz kazdy bral ako samozrejmost, okrem toho tym viac ma to potom bude boliet ked to nevyjde no nie? :wink:
to chces nejaky tip pre seba? v tom pripade skus aj s holkou ritualnu double-samovrazdu, aj tak si to chcel urobit uz davno, aspon v tom nebudes sam :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty-xyz napísal:-- ked zapalite na betonovom alebo asfaltovom ihrisku ohnive srdce nikomu sa nic nestane priroda sa neposkodzuje.
qwerty-xyz, ak uz si zalubeny a chces holke spravit radost tak ju omg niekam pozvi, chod do kina do nejakej restiky to je jedno, lebo zatial mam pocit ze vola pozeras Orange reklamy a zamilovane filmy :D .
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

stými orange reklamamy si to fakt dal :D
qwerty-xyz

Sheep napísal:qwerty-xyz, ak uz si zalubeny a chces holke spravit radost tak ju omg niekam pozvi, chod do kina do nejakej restiky to je jedno, lebo zatial mam pocit ze vola pozeras Orange reklamy a zamilovane filmy :D .
:wink: ked ti holka nikde nechce ist, do restiky nepojde, v bare je nafajcene, v kaviarni alebo cajovni to je otras, na prechadzke sa stazuje ze je jej zima a ze ju bolia nohy v kine vyzera ako prikovana a na nakupoch ma posiela zasadne prec aby som jej do toho nekecal, a na intraku je to sice super ale trocha stale o tom istom tak potom to je to trocha komplikovane . . . . a cim dalej tym viac sa snazim nieco vymysliet a napadaju ma aj take somariny, tak to sem napisem....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::wink: ked ti holka nikde nechce ist, do restiky nepojde, v bare je nafajcene, v kaviarni alebo cajovni to je otras, na prechadzke sa stazuje ze je jej zima a ze ju bolia nohy v kine vyzera ako prikovana a na nakupoch ma posiela zasadne prec aby som jej do toho nekecal, a na intraku je to sice super ale trocha stale o tom istom tak potom to je to trocha komplikovane . . . . a cim dalej tym viac sa snazim nieco vymysliet a napadaju ma aj take somariny, tak to sem napisem....
a to vazne chces mat holku ktorej nic nieje dobre? :roll:
Sheep
Addict
Addict

qwerty-xyz napísal::wink: ked ti holka nikde nechce ist, do restiky nepojde, v bare je nafajcene, v kaviarni alebo cajovni to je otras, na prechadzke sa stazuje ze je jej zima a ze ju bolia nohy v kine vyzera ako prikovana a na nakupoch ma posiela zasadne prec aby som jej do toho nekecal, a na intraku je to sice super ale trocha stale o tom istom tak potom to je to trocha komplikovane . . . . a cim dalej tym viac sa snazim nieco vymysliet a napadaju ma aj take somariny, tak to sem napisem....
Tak sa navstivte u seba doma a tam si pustite daco na telke alebo na kompe a ked sa neda tak si prenajmite hotel :D .
qwerty-xyz

SchYzo napísal:a to vazne chces mat holku ktorej nic nieje dobre? :roll:
fuf, s nou je to ovela zlozitejsie(ona je najzvlastnejsie dievca co som kedy mal moznost poznat a to ma pritahuje lebo ako sa hovori vrana k vrane sada a ked som ja divny a ona tiez tak preco by sme nemohli byt ako taka divna dvojka ), ale za prve to tu nemozem napisat lebo to cita a zase za to dostanem co o nej pisem na nete a za druhe aj keby som to cele napisal tak je to na peknych par stran a vy by ste to aj tak necitali, ale toto je uz od temy no nie?
:wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:fuf, s nou je to ovela zlozitejsie(ona je najzvlastnejsie dievca co som kedy mal moznost poznat a to ma pritahuje lebo ako sa hovori vrana k vrane sada a ked som ja divny a ona tiez tak preco by sme nemohli byt ako taka divna dvojka ), ale za prve to tu nemozem napisat lebo to cita a zase za to dostanem co o nej pisem na nete a za druhe aj keby som to cele napisal tak je to na peknych par stran a vy by ste to aj tak necitali, ale toto je uz od temy no nie?
:wink:
tak zaloz novu temu :lol: dost ma zaujima ake baby letia na magorov ako ty :D no offence
ale fakt to ze je divna neznamena ze si hned sadnete, to fakt budes chciet stravit zvysok zivota so zenskou ktora sa na vsetko stazuje?! alebo ju poriadne pretiahni a mozno potom pojde za tebou hocikam :lol:
qwerty-xyz

SchYzo napísal:tak zaloz novu temu :lol: dost ma zaujima ake baby letia na magorov ako ty :D no offence
ale fakt to ze je divna neznamena ze si hned sadnete, to fakt budes chciet stravit zvysok zivota so zenskou ktora sa na vsetko stazuje?! alebo ju poriadne pretiahni a mozno potom pojde za tebou hocikam :lol:
to uz povedalo viacero ludi, ona sa nieze na vsetko stazuje to by si ju musel poznat strasne komplikovana osoba, :D
Sheep
Addict
Addict

hej chceme temu! :D
qwerty-xyz napísal:to uz povedalo viacero ludi, ona sa nieze na vsetko stazuje to by si ju musel poznat strasne komplikovana osoba, :D
asi daco ako ty :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:to uz povedalo viacero ludi, ona sa nieze na vsetko stazuje to by si ju musel poznat strasne komplikovana osoba, :D
sak sam si pisal ze na vsetko pi*uje, tu jej vadi toto tam zas toto atd... z toho mi pripada jak rozmaznana namyslena pi*a zase no offence :D
qwerty-xyz

Sheep napísal:hej chceme temu! :D
asi daco ako ty :D
take daco presne ako ja, a temu asi napisem ale len s jej suhlasom co mi urcite neda lebo ked sa ja rozpisem tak to vies ako dopadne, 10 stranova tema dopodrobna rozpisana . . .
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

pred nedavnom si pisal, ze si velky Pán Pyrotechnik ,tak ako to ,ze odrazu si nevies spravit ohnostroj v tvare srdca? Alebo jej skus hodit cez okno nieco, co sa dobre roztriesti, pokus sa do tvaru srdca, pre skusku si to hod aj pred seba, nech uz konecne nezakladas tak pri*ebane temy, az to neni unosne. Kedysi si vsetkych odstrasoval ,o par mesiacov si pritazlivy...pred chvilou si bol ujo pyrotechnik a teraz riesis s cim sa da nafta zmiesat, aby to dobre horelo...och joj...
qwerty-xyz

Shark_360 napísal:pred nedavnom si pisal, ze si velky Pán Pyrotechnik ,tak ako to ,ze odrazu si nevies spravit ohnostroj v tvare srdca? Alebo jej skus hodit cez okno nieco, co sa dobre roztriesti, pokus sa do tvaru srdca, pre skusku si to hod aj pred seba, nech uz konecne nezakladas tak pri*ebane temy, az to neni unosne. Kedysi si vsetkych odstrasoval ,o par mesiacov si pritazlivy...pred chvilou si bol ujo pyrotechnik a teraz riesis s cim sa da nafta zmiesat, aby to dobre horelo...och joj...
ty kokos vobec to neriesim, viem s cim sa to da zmiesat. Ale navody alebo podnety davat nebudem nie? ach boze, som zvedavy ktory pyrotecnik by si SAM spravil ohnostroj v tvare srdca, ty kokos ty pleties neskutocne bludy. A to ze nie som pritazlivy tak ved neskocila ona po mne ale ja po nej aj to si myslim ze chvilku potrva kym sa do mna zamYluje, a ci vobec.
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Pre mna si iba ignoranstky idiot :) tym to asi tak hasne. Chytas za slovicka a cakas, ze ohuris...neriesim ta uz...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:ty kokos vobec to neriesim, viem s cim sa to da zmiesat. Ale navody alebo podnety davat nebudem nie? ach boze, som zvedavy ktory pyrotecnik by si SAM spravil ohnostroj v tvare srdca, ty kokos ty pleties neskutocne bludy. A to ze nie som pritazlivy tak ved neskocila ona po mne ale ja po nej aj to si myslim ze chvilku potrva kym sa do mna zamYluje, a ci vobec.
a nevymyslas si? :) racej zaloz tu temu o tvojej holke, chcem sa zasmiat takto pred zajtrajsou skuskou :P
edit: ok k teme: s pyrotechnikou nic neskusaj na to su odbornici (tym nemyslim cinskych smejd-makerov). a ked uz tak niekde na opustenom mieste nech nikomu inemu neublizis
edit2: a btw aj mne sa zda ze svoje vypovede upravujes a upravujes lebo sa dalej viac a viac zamotavas do tych sraciek co pises... :? wake up!
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Inak, prečo jej chceš dokazovať, že ju miluješ, resp. ju ohúriť, keď ako sám píšeš, ona ťa ešte nemiluje...tak nebolo by najskôr vhodné dostať ju k tomu, aby ťa začala naozaj milovať?
Napísať odpoveď