extremne prejavy lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Shark_360 napísal:Pre mna si iba ignoranstky idiot :) tym to asi tak hasne. Chytas za slovicka a cakas, ze ohuris...neriesim ta uz...
neries ma teply nesom takze by z tej lasky asi nic nebolo, aj ked beriem ze som ta doteraz pritahoval . . .

//autoeditácia príspevku ( 28 Jan 2009, 23:20 )
SchYzo napísal:a nevymyslas si? :) racej zaloz tu temu o tvojej holke, chcem sa zasmiat takto pred zajtrajsou skuskou :P
edit: ok k teme: s pyrotechnikou nic neskusaj na to su odbornici (tym nemyslim cinskych smejd-makerov). a ked uz tak niekde na opustenom mieste nech nikomu inemu neublizis
edit2: a btw aj mne sa zda ze svoje vypovede upravujes a upravujes lebo sa dalej viac a viac zamotavas do tych sraciek co pises... :? wake up!
nevymyslam, temu o holke zatial nezalozim,a upravujem prispevky a zamotavam sa pretoze ked tu mam nieco poriadne napisat tak na to potrebujem fakt par stran a furt potom dostanem za to ze kolko to riesim a dopodrobna rozpisujem

//autoeditácia príspevku ( 28 Jan 2009, 23:21 )
Sagittarius napísal:Inak, prečo jej chceš dokazovať, že ju miluješ, resp. ju ohúriť, keď ako sám píšeš, ona ťa ešte nemiluje...tak nebolo by najskôr vhodné dostať ju k tomu, aby ťa začala naozaj milovať?
:lol: ja som nepovedal ze chcem, ja som len chcel vediet napady. . .
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

qwerty-xyz napísal:nevymyslam, temu o holke zatial nezalozim,a upravujem prispevky a zamotavam sa pretoze ked tu mam nieco poriadne napisat tak na to potrebujem fakt par stran a furt potom dostanem za to ze kolko to riesim a dopodrobna rozpisujem
hej a pritom v jednom prispevku pises nieco a v inom zas nieco ine co tomu predoslemu niecomu odporuje...presne ako v teme o samovrazde tam si si to medzi ludmi totalne skurvil, a zopakujem to tu ze len chces zaujat nic viac...a nejde ti to, asi preto ze sa tak snazis :lol: asi v zivote si moc uspechu u ludi nemal co :roll:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Pokial je na teba moc zložitá tak sa na to vykašli. Radšej sa poohliadni po niečom "jednoduchšiom" s čím si budeš viac rozumieť a mať si čo povedať, lebo inak to bude utrpenie a budeš sa mocť zarezať nožom alebo obesiť ako to vieš v niektorých tvojích témach...

Schyzo: My words, my words... :D
qwerty-xyz

SchYzo napísal:hej a pritom v jednom prispevku pises nieco a v inom zas nieco ine co tomu predoslemu niecomu odporuje...presne ako v teme o samovrazde tam si si to medzi ludmi totalne skurvil, a zopakujem to tu ze len chces zaujat nic viac...a nejde ti to, asi preto ze sa tak snazis :lol: asi v zivote si moc uspechu u ludi nemal co :roll:
:wink: len si kludne pot somariny dalej, nevies ako sa veci maju a pretoze ma nepoznas tak to ani nikdy vediet nebudes,ludia z fora ktori ma priamo poznaju tak vedia ako veci bezia, ty nevies nic a rozpisovat to vsetko by bolo zbytocne, :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::wink: len si kludne pot somariny dalej, nevies ako sa veci maju a pretoze ma nepoznas tak to ani nikdy vediet nebudes,ludia z fora ktori ma priamo poznaju tak vedia ako veci bezia, ty nevies nic a rozpisovat to vsetko by bolo zbytocne, :roll:
tak na fore sa spravas ako uplny debil :) ak si v reali iny tak bud si zakomplexovany ako mm a riesis si to tu, alebo si z tohto fora robis akurat pi*u (to by bolo este vpohode). ale podla toho s akou vervou tu zakladas rozne podivne temy ktorych cielom je jedine zaujat to tipujem skor na ten prvy pripad :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty, este pred letom ked si tu pisal temu som myslel ze mas fakt nejake problemy a nevies kam dal, ale uz len ta seria tem ktore si napisal pocas toho ako som nebol na fore prihlaseny nieco cez 4 mesiace mi pride uz taka, ze bud si robis pi*u alebo chces byt zaujimavy, ako vazne, pises tu o vztahu a extremnych prejavoch lasky a potom to este zaklincujes tym ze chvilku to potrva dokym sa do teba zamiluje tak teda ako to mam chapat? navyse si pisal ze chodi a cita tvoje prispevky tak to nebodaj pises tieto temy preto zeby si od nej lapal karmu alebo mas vela volneho casu a pri pocitaci sa nudis lebo inak neviem kam tym vsetkym mieris
qwerty-xyz

SchYzo napísal:tak na fore sa spravas ako uplny debil :) ak si v reali iny tak bud si zakomplexovany ako mm a riesis si to tu, alebo si z tohto fora robis akurat pi*u (to by bolo este vpohode). ale podla toho s akou vervou tu zakladas rozne podivne temy ktorych cielom je jedine zaujat to tipujem skor na ten prvy pripad :)
no jo preto si to ty, lebo to je pripad ten druhy aj ked niektore temy mam od srdca pisane, niektore ma len tak napadnu ked sedim za pc, a niektore su pisane a myslene formou srandy. :D Dame rande bude show, tu zavolame este toho kolegu tepleho co pisal ze ma nechce uz riesit a bude stretko ako ma byt, . . .
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:no jo preto si to ty, lebo to je pripad ten druhy aj ked niektore temy mam od srdca pisane, niektore ma len tak napadnu ked sedim za pc, a niektore su pisane a myslene formou srandy. :D Dame rande bude show, tu zavolame este toho kolegu tepleho co pisal ze ma nechce uz riesit a bude stretko ako ma byt, . . .
prepac ze budem k tebe hruby ale: si trapny dement
edit: viac sa k tejto teme nevyjadrujem lebo vidim to na skory lock aj tak tu uz spamujeme viac nez dost
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Hmm...jediny bu*erant si to ty, ked zase chytas za slovicka:) Ja neviem, kde zijes ty (daky paralelny vesmir, kde si silnejsi ako Chuck Norris), ale to, ze ta neriesim znamena, ze neriesim idiotnost tvojho ja :) nie, ze ma pritahujes. Ja som na opacne pohlavie a ked tu budes chciet nabuduce robit kktov zo mna, Schyza a dalsich, tak sa radsej pozri do zrkadla, precitaj posty po sebe a zistis, preco ludi odpudzujes, zistis, preco ta este nemYluje, zistis, ze keby si pyrotechnik nestruhas hrdinu a nerobis idiotov z ostatnych, ale pomahas. Si chudak.

Tymto to uz definitivne neprispievam ,lebo qverty je ch*j tazkeho kalibra
qwerty-xyz

Sheep napísal:qwerty, este pred letom ked si tu pisal temu som myslel ze mas fakt nejake problemy a nevies kam dal, ale uz len ta seria tem ktore si napisal pocas toho ako som nebol na fore prihlaseny nieco cez 4 mesiace mi pride uz taka, ze bud si robis pi*u alebo chces byt zaujimavy, ako vazne, pises tu o vztahu a extremnych prejavoch lasky a potom to este zaklincujes tym ze chvilku to potrva dokym sa do teba zamiluje tak teda ako to mam chapat? navyse si pisal ze chodi a cita tvoje prispevky tak to nebodaj pises tieto temy preto zeby si od nej lapal karmu alebo mas vela volneho casu a pri pocitaci sa nudis lebo inak neviem kam tym vsetkym mieris
momentalne nemam co robit pri pocitaci lebo si citam matiku na PC a strasne ma to unavuje a temu som napisal preto lebo kedysi davno pradavno som si robil srandicky s ohnom a horlavinami, pri starom bunkri,na protizaplavovom pasme a na betonovych paneloch tak ma to napadlo ked som si to rozlieval do roznych tvarov tak som spravil temu, tema nebola o tom ako ja chcme vyjadrit holke takto lasku iba o napade nejakom. a ona tu regnuta neni, pozera to normalne - vytukas hojko.com a pozeras :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

qwerty-xyz napísal::wink: ked ti holka nikde nechce ist, do restiky nepojde, v bare je nafajcene, v kaviarni alebo cajovni to je otras, na prechadzke sa stazuje ze je jej zima a ze ju bolia nohy v kine vyzera ako prikovana a na nakupoch ma posiela zasadne prec aby som jej do toho nekecal, a na intraku je to sice super ale trocha stale o tom istom tak potom to je to trocha komplikovane . . . . a cim dalej tym viac sa snazim nieco vymysliet a napadaju ma aj take somariny, tak to sem napisem....
qwerty-xyz napísal:A to ze nie som pritazlivy tak ved neskocila ona po mne ale ja po nej aj to si myslim ze chvilku potrva kym sa do mna zamYluje, a ci vobec.
ty si vazne taky tupy, ked nevidis, ze nema zaujem? :roll:
qwerty-xyz

konyk87 napísal:ty si vazne taky tupy, ked nevidis, ze nema zaujem? :roll:
:lol: zaujem ma, to sa fakt tazko vysvetluje . . . ako vravim/pisem doteraz najcudnejsie dievca ake som mal moznost spoznat. . .
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Poznam jednu vec taku co este nikto nepsravil, ale musis do toho zapojit vela ludi :D a asi to bude aj vela stat, no ale k tej veci teraz...

Urcite toto nespravil pre zenu ziadny chlap zatial, takze keby sa ti to podari si king a bude ta lubit uz len koli tomu do konca zivota 8) a o co ide? Skus nejako usporiadat obrovske sutre (kamene) na mesiaci do este vacsieho srdca a v nom tvoja inicialka + jej inicialka a nafarbi ich na cerveno, tak to bude vidiet aj zo zeme, toto fakt nikto neprekona a taka bonboniera sa roztopy od zavisti proti tomto :D
qwerty-xyz

draco napísal:Poznam jednu vec taku co este nikto nepsravil, ale musis do toho zapojit vela ludi :D a asi to bude aj vela stat, no ale k tej veci teraz...

Urcite toto nespravil pre zenu ziadny chlap zatial, takze keby sa ti to podari si king a bude ta lubit uz len koli tomu do konca zivota 8) a o co ide? Skus nejako usporiadat obrovske sutre (kamene) na mesiaci do este vacsieho srdca a v nom tvoja inicialka + jej inicialka a nafarbi ich na cerveno, tak to bude vidiet aj zo zeme, toto fakt nikto neprekona a taka bonboniera sa roztopy od zavisti proti tomto :D
:D mam lepsi napad co keby sme vystrelili niekolko desiatok atomovych striel do vesmiru a brutalne daleko od zeme by vybuchli v tvare srdca a v noci by to bolo krasne vidno -- taky vacsi ohnostroj.
qwerty-xyz

fizz napísal:Nj, alebo ked pojdes nabuduce fetovat tak daj potiahnut aj jej
ona nefici na toluene ako ja, ....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ako to, ze ty este nemas specialny rank?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty-xyz napísal::D mam lepsi napad co keby sme vystrelili niekolko desiatok atomovych striel do vesmiru a brutalne daleko od zeme by vybuchli v tvare srdca a v noci by to bolo krasne vidno -- taky vacsi ohnostroj.
neodporucam co ked potom sem nabehnu a budu vymahat skody bo sme ich zamorili? :D
qwerty-xyz napísal:ona nefici na toluene ako ja, ....
:slap:
qwerty-xyz

mi-chau napísal:Ako to, ze ty este nemas specialny rank?
aky by si mi dal ? :wink: toto je uz vsetko od temy toto bude skor ci neskor niekto mazat. . .
Napísať odpoveď