Proste ked hram vidim obraz krasne cisty, biela krasne biela, no na screenoch je zazltnuty a tmavsi...
Nažltnutý obraz na screenshotoch - VYRIESENE
Nažltnutý obraz na screenshotoch - VYRIESENE
Ludia mám problém s nazltnutym obrazom pri screenoch. Vo wine aj ked hru hram tak mam krasne biele farby tam kde biele maju byt. No ked si spravim screen z wowka alebo z winu cez printscreen alebo fraps, vzdy su zazltnute. Preinstaloval som ovladace, monitor mam nastaveny. Neviem cim to je
Proste ked hram vidim obraz krasne cisty, biela krasne biela, no na screenoch je zazltnuty a tmavsi...

OK. Proste na monitore vidim vsetko krasne, aj v malovani alebo photoshope ked spravim screen tak je pekny, no po ulozeni do jpeg je nazltnuty. Pri frapse mi ho automaticky uklada taky nazltnuty
som z toho na nerv...
Vsimnite si interface na cod4, more na cod5, proste biela nieje na screenoch biela ale bezova.
No pri hrani ju mam bielu...
EDIT//: No ked ten obrazok upnem na net, tak je normalny. V com je teda chyba ze mi obrazky vo viste v prehliadaci obrazkov ukazuje nazltnute???
Vsimnite si interface na cod4, more na cod5, proste biela nieje na screenoch biela ale bezova.
No pri hrani ju mam bielu...
EDIT//: No ked ten obrazok upnem na net, tak je normalny. V com je teda chyba ze mi obrazky vo viste v prehliadaci obrazkov ukazuje nazltnute???
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
mne vista robila presne toto iste ale z nicoho nic to prestalo neviem preco..ale niekde som to pisal na fore skus to najst mozno mi tam nieco poradili...
nasiel som ale nic tam asi nieje :
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=86412
nasiel som ale nic tam asi nieje :
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=86412
To je presne ono, aj ja tom mam take, len nie az v takej silnej... 
Vyriešené, stačí ísť do vlastnosti cez plochu > zobrazenie > spresnenie > sprava farbieb, pridat a dat si ako "výchozí" profil sRGB IEC61966-2.1 a hore zaskrtnut "použít vlastní nastavení pro toto zařízení" Ak tam tento profil nemate, da sa stiahnut z adobe.com
Dúfam že som niekomu pomohol
Vyriešené, stačí ísť do vlastnosti cez plochu > zobrazenie > spresnenie > sprava farbieb, pridat a dat si ako "výchozí" profil sRGB IEC61966-2.1 a hore zaskrtnut "použít vlastní nastavení pro toto zařízení" Ak tam tento profil nemate, da sa stiahnut z adobe.com
Dúfam že som niekomu pomohol