Napalovanie ISO
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
Napalovanie ISO
prosim vas uz 4 dvdecka som minul na jedno ISO ide o Mac OS a vzdy mi to napali len nejakych 480kb a pritom ISO ma 4gb skusal som to aj rozbalit rozbalit mi to neslo a napaloval som aj cez nera aj poweriso a nevim co este vsetko poradte mi nejak ako to spravit
dakujem
dakujem
-
juslik
King
nieje vadne a ja som nehovoril nic o padnuti proste sa to 100 %tne napali a ked ho dam spat do mechaniky tak ma len 500 kb skusal som ho aj namountovat a tiez ma len 500 kb...Makovnik napísal:Zober DVDRW a tak skusaj a neodpalij media.
ISO moze byt vadne, aj preto to moze tuhnut.
Posli log, co to vypise, ked to padne.
-
juslik
King
to co myslis je len pri .mds alebo .dmg teraz neviem a virtualna dvd romka ti zobrazi aj tak len jednoOpak napísal:niesu tam dva súbory?lebo niekedy jak máš ISO tak jedno je normál trebárs tie 4GB a druhý zvykne mať len pár kilobajtov..vyberáš správne?
PROSIM VAS PISTE LEN KED VIETE O CO IDE JEDNA SA O MAC OS X !! TAK S PODOBNYMI BLBOSTAMI AKO SU VYSSIE NAPISANE SEM ANI NELOZTE !!! NIESOM DEBIL !
-
Šu-Do
Redeemer
mds, mdfOpak napísal:niesu tam dva súbory?lebo niekedy jak máš ISO tak jedno je normál trebárs tie 4GB a druhý zvykne mať len pár kilobajtov..vyberáš správne?
juslik
ked to otvoris vo virtualnej mechanike potom priamo vo vnutry si oznacis vsetky subory, dosahuju taku skutocnu velikost ??? a ked ich skopcis na HDD ide to s rovnakou velikostou ?? aku mas verziu NERA ?
-
juslik
King
vo virtualnej to ma tiez 500kb vsetko a nero mam 7 ale napaloval som to cez viac programov ale sak ked to nejde ani vo virtualne ..skusal som to aj rozbalit cez poweriso magiciso a powerarchiver a vzdy to vyhodilo nejaku blbost a mam dva tie image a kazdy som stiahol 2 krat a stale to robi...Šu-Do napísal:mds, mdf
juslik
ked to otvoris vo virtualnej mechanike potom priamo vo vnutry si oznacis vsetky subory, dosahuju taku skutocnu velikost ??? a ked ich skopcis na HDD ide to s rovnakou velikostou ?? aku mas verziu NERA ?
-
juslik
King
poskedene byt nemoze lebo som stiahol dve rozdielne verzie kazde dva krat a stale to nejde..a pisu na tom fore kde som to stahol ze im to funguje vsetko ale je to stara tema a nikto neodpisujeŠu-Do napísal:nebudem sa hadat, ale je dost pravdepodobne, ze to ISO samotne je nejako poskodene
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 22:27 )
napalovalo normalne a objem dat som tu spominal asi 200 krat cize zase jeden z tych co necitaju a bezhlavo pisu co ich napadne..Makovnik napísal:Ako dlho ti to napalovalo? Aky objem dat to ukazuje pri paleni?