GTA 4
-
->slavo<-
Addict
sudo pozri si tuto stranku http://www.pcstats.com/articleview.cfm? ... 191&page=2
je tu popisane nieco Overclock. casovani a taktovani tvojich ramiek .
a ked sme pri tom casovani
ja som sa jeden cas tiez troska hras s casovanim a skusal som vykon . a najlepsie vysledky som dosiahol . pri 4-4-4-12 a 840mhz
inac bacha na nizku voltaz
som tam minule dal omilom 1.8v a ani som nesputil pc 
moje 4x Adata Vitesta po krvopotnom casovani a taktovani . som znich dostal max toto . niejeto vzdy o casovani
mne osobne ide hra od tych 16FPS po 35FPS v rozliseni 1680x1050 na 22jke LCD
a som spokojny
Na plazme kde mam moznost skusit aj Full Hd rozlisenie mi to ide
v rovnakom nastaveni o 3-7 FPS menej , ked dam
view distance na 10 tak to ide rovnako.
na 106cm uhlopriecke je to fakt zazitok .
je tu popisane nieco Overclock. casovani a taktovani tvojich ramiek .
a ked sme pri tom casovani
ja som sa jeden cas tiez troska hras s casovanim a skusal som vykon . a najlepsie vysledky som dosiahol . pri 4-4-4-12 a 840mhz
inac bacha na nizku voltaz
moje 4x Adata Vitesta po krvopotnom casovani a taktovani . som znich dostal max toto . niejeto vzdy o casovani
mne osobne ide hra od tych 16FPS po 35FPS v rozliseni 1680x1050 na 22jke LCD
a som spokojny
Na plazme kde mam moznost skusit aj Full Hd rozlisenie mi to ide
v rovnakom nastaveni o 3-7 FPS menej , ked dam
view distance na 10 tak to ide rovnako.
na 106cm uhlopriecke je to fakt zazitok .
-
->slavo<-
Addict
stiahni si program Fraps.
http://tahaj.sme.sk/search?type=name&se ... ps&x=0&y=0
http://tahaj.sme.sk/search?type=name&se ... ps&x=0&y=0
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
->slavo<-
dik za website..
ja by som len chcel vediet, kde si nasiel ten test ramiek.. pretoze par tyzdnov dozadu som to mal v evereste a skusal som to.. no teraz ani za boha to tam neviem najst.. mam najnovsi everest
a k tym ramkam.. kamos ma tie iste ako ja.. 2x2GB Vitesta Adata...
a ani za boha mu nejdu pri casovani 4-4-4-12 aj ked pusti 2.1V.. CPU ma E8400 netaktovane a dosku MSI.. predpokladam ,ze je to doskou
dik za website..
ja by som len chcel vediet, kde si nasiel ten test ramiek.. pretoze par tyzdnov dozadu som to mal v evereste a skusal som to.. no teraz ani za boha to tam neviem najst.. mam najnovsi everest
a ani za boha mu nejdu pri casovani 4-4-4-12 aj ked pusti 2.1V.. CPU ma E8400 netaktovane a dosku MSI.. predpokladam ,ze je to doskou
Skúsil som svoje corsairky hodiť na 4-4-4-12 @ 2.1V aj 2.2V pri 850MHz, ale akosi to nezvládajú. Asi je opäť nejaký modul z tých 4 chybný, až budem mať viac času, budem sa musieť s nimi pohrať.. a o memtestovať ich.. prípadne nechať zapojené iba 2x1GB..
Ale čo som mal možnosť chvíľu pri tej konfigurácii (4-4-4-12) hrať GTA4, tak síce nárast FPS som nepostrehol, ale mierne záseky pri pohybe kamerou za jazdy sa mi naozaj zdali byť odstránené.. (alebo to bolo placebo?)
Už viem, čo si najbližšie kúpim do kompu.. nové 2x2GB ramky..
Ale čo som mal možnosť chvíľu pri tej konfigurácii (4-4-4-12) hrať GTA4, tak síce nárast FPS som nepostrehol, ale mierne záseky pri pohybe kamerou za jazdy sa mi naozaj zdali byť odstránené.. (alebo to bolo placebo?)
Už viem, čo si najbližšie kúpim do kompu.. nové 2x2GB ramky..
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som to siel 2x a 2x som ho zabilplasmon napísal:Aky vplyv ma v hre, ci zabijem ivana alebo ho necham nazive, (visi na budove na stavenisti) ja som ho nechal nazive.Aky bude potom rozdiel v hre, ze so ho nechal zit ako keby som ho zabil?
-
->slavo<-
Addict
Šu-Do napísal:->slavo<-
dik za website..
jj.. vlada trebalo zabiť, inak sa nedalo v hre.. šak takí rusáci aj tak nič nezaslúžia.. 
Voľby v GTA4:
Zabiť Ivana áno / nie
Zabiť Playboya X / Dwayna
Zabiť Derricka / Francisa
Zabiť Draka áno / nie
Zabiť Dimitriho alebo s ním spolupracovať..
Hrubo vyznačené voľby sú tie moje.. Dimitri zomrel len pred pár minútami..
Druhé kolo si skúsim urobiť presne opačné voľby, nech je sranda..
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 20:54 )
btw.. teraz som to hral na 5-5-5-18 (viď príloha).. a tiež neboli záseky pri pohybe kamerou.. takže nakoniec to nebolo v ramke, ale v grafike..
Voľby v GTA4:
Zabiť Ivana áno / nie
Zabiť Playboya X / Dwayna
Zabiť Derricka / Francisa
Zabiť Draka áno / nie
Zabiť Dimitriho alebo s ním spolupracovať..
Hrubo vyznačené voľby sú tie moje.. Dimitri zomrel len pred pár minútami..
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 20:54 )
btw.. teraz som to hral na 5-5-5-18 (viď príloha).. a tiež neboli záseky pri pohybe kamerou.. takže nakoniec to nebolo v ramke, ale v grafike..