problem s napojenim na FTP
problem s napojenim na FTP
v poslednych dnoch mam problem sa napojit na hocijake FTP konto. Ako FTP client pouzivam Total CMD 7.04 ale ked sa idem pripojit na FTP konto tak mi rovno vypise ze casovy limit vyprsal a pritom medzi pripojenim a danou chybovou hlaskou je rozdiel asi 1 sek. skusal som teda aj iny FTP server ale s rovnakou odozvou. Skusil som teda aj iny program (Filezilla, SmartFTP) ale pripojit sa tiez nedalo. Narozdiel od TotalCMD mi sice napisalo ze pripojene a caka na uvitaciu spravu ale oadresare som nevidel. neviete v com moze byt chyba ?
-
SlivkaDesign
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
keby si si precital cele co som pisal tak by to nevyznelo trapne... a to s tou sluzbou neviem co by malo bytSlivkaDesign napísal:skúšal si viacej FTP účtov na rôznych serveroch, lebo je možné, že ak si skúšal FTP na tom istom serveri, akurát vtdy mali výpadok
// EDIT: alebo je možné že máš vypnutú nejakú systémovú službu
tu nejde o verejnu IP ani o firewall. pripojenie na FTP mi slapalo v pohode ale pred 2-3 dnami akosi sa nechce pripojit. skusal som to aj doma aj na intraku cize cez 2 roznych providerov a stale nicmspeedo napísal:Mas firewall alebo si za routerom? Máš verejnú ip? Menil si dáke nastavenia, ked hovoríš že predtým ti to išlo?