A kde tu vidiš niečo o fete ?sedo01 napísal:fetakov nepodporujem a v zivote by som si nezapalel marisku
Odber krvi a marihuana
mne dosiel od doktorky dopis postou ze sa mam dostavit na prehliadku ze v 18-tke chodi kazdy, a kazala este doniest moč. Tak som tam dosiel ziadna prehiadka iba si zobrala moje tekutiny a za tyzden ma zavolala.
Prednaska jak hrom.
Inak celemu tomuto planu dal niekto z rodiny. (hajzel)
tupci poslali ma na testy a pritom vedeli ze mi chut
Dufam ze som nebol moc OT
btw. aj by som zabudol kamarat bol na odber krvi nafajceny jak kon, a nic mu nezistili. Proste pri "standardnom" odbere sa testy na THC nerobia.
Inak celemu tomuto planu dal niekto z rodiny. (hajzel)
tupci poslali ma na testy a pritom vedeli ze mi chut
Dufam ze som nebol moc OT
btw. aj by som zabudol kamarat bol na odber krvi nafajceny jak kon, a nic mu nezistili. Proste pri "standardnom" odbere sa testy na THC nerobia.
Re: marihuana
max. 10 dni ale uplne ze maximalnebananas napísal:neviete nahodou s urcitostou kolko ostava marihuana v moci?lebo kazdy hovori inak.dakujem
Ukladanie THC
Nemôžem celkom súhlasiť záleží to od viacerých faktorov.
Po jednorazovom uziti napriklad jednej cigarety sa stopy po THC v tele vyskytuju cca do 72 hodin. Je to ale samozrejme prisne individualny udaj, ktory zavisi od viacerych parametrov (napr.mnozstva THC, parametrov individualneho matabolitmu s pod.). U ludi, ktori opakovane (chronicky) uzivaju marihuanu dochadza ku kumulacii THC v tukovom tkanive a dokaz pritomnosti THC v organizme moze byt pozitivny aj po cca niekolkych tyzdoch (aj mesiacov)
Po jednorazovom uziti napriklad jednej cigarety sa stopy po THC v tele vyskytuju cca do 72 hodin. Je to ale samozrejme prisne individualny udaj, ktory zavisi od viacerych parametrov (napr.mnozstva THC, parametrov individualneho matabolitmu s pod.). U ludi, ktori opakovane (chronicky) uzivaju marihuanu dochadza ku kumulacii THC v tukovom tkanive a dokaz pritomnosti THC v organizme moze byt pozitivny aj po cca niekolkych tyzdoch (aj mesiacov)
Tak koniec dohadom, na konci tohto clanku je pekna tabulka s casovymi udajmi(to sa tyka iba pritomnosti drogy v tele, vlasovych testov sa to netyka) 
A je tam o tom aj nieco popisane, ak by ste chceli vediet detaily
http://compex.zdravie-sk.eu/testovanie- ... i-drog.php
A je tam o tom aj nieco popisane, ak by ste chceli vediet detaily
http://compex.zdravie-sk.eu/testovanie- ... i-drog.php
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
myslim , ze u nas sa to vola " Fiňak"undertaker35 napísal:Finske bongo? Zeby myslis "voďárko"?![]()
No spat ku teme nezistiaaa cosi cosi to by museli byt te specialne testy inak sa to neda zistit len to neprehanaj lebo ta fotrovci nacapaju a pojdes aj na tie "specialne" testy krvy. Ja som zastial nemal tu "prilezitost" ist na take testy
-
zvonenie33
Light Professional
-
zvonenie33
Light Professional
zdaleka nie to iste... osobne mozem povedat ze mne to stav nijak neovplyvnilo, ale nedovolil by som si tvrdit ze to plati vseobecne. kazdopadne alkohol zatazuje srdce a pecen - srdce ti zatazuje choroba, pecen zase antibiotika, teda chlastanim im tu zataz este viac znasobujes. na druhej strane marihuana obsahuje vlastne antibiotika a ine zlozky, ktorych ucinky stale nie su preskumane, takze sa neda vediet ako ti budu reagovat s danym antibiotikom. urcite je to vsak z tohto pohladu bezpecnejsie ako alkohol, no stale je to experiment na ukor vlastneho zdravia...RoQa napísal:a co hovorite na marihuanu a antibiotika ? to iste ako alkohol a antibiotika ? ze sa to neodporuca ??