My Book Western Digital 500GB 16MB EXT WDH1CS5000
My Book Western Digital 500GB 16MB EXT WDH1CS5000
Mam externy disk Western Digital 500GB 16MB EXT WDH1CS5000
zistil som ked otvaram subory(pričinky) tak tam pri otvarani mam asi na 1-2 sekundy presipacie hodiny az potom sa mi priecinok(subor,zlozka) otvori.
zda sa mi ze mam vyssiu pristupovu dobu na ňom.
ma to tak robit alebo co to sposobuje?
mam ho pripojeny cez USB 2.0
zistil som ked otvaram subory(pričinky) tak tam pri otvarani mam asi na 1-2 sekundy presipacie hodiny az potom sa mi priecinok(subor,zlozka) otvori.
zda sa mi ze mam vyssiu pristupovu dobu na ňom.
ma to tak robit alebo co to sposobuje?
mam ho pripojeny cez USB 2.0
cpu (core2duo e6400 2.1) pri otvarani ho mam vytazeny na 20% v Spravcovi uloh.
screenshot HD TACH:
http://img90.imageshack.us/my.php?image=beznzvuyz4.jpg
screenshot HD TACH:
http://img90.imageshack.us/my.php?image=beznzvuyz4.jpg
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam tento HDD a kur*a velky problem.....pocuval som hudbu potom som si 2 pesnicky skopcil na kartu a isiel von comp nechal bezat lebo sosam s utorrentu...ked som prisiel domov pustim hudbu a uz mi nehralo to ale uplne nieco ine!!!! wtf? to ako sa moze 12 mp3 uplne prepisat bez mojho vedomia???? tak som restartol comp a teraz ten HDD vobec neni v PC....skusil som odpojit a pripojit a hned sa spustila kontorla chyb.....vie mi niekto poradit co sa mohlo stat???
jak pridem o data tak si hodim slucku
btw raz sa uz dosral a to bola zrejme moja chyba lebo som ho prenasal ale pomohol format
btw raz sa uz dosral a to bola zrejme moja chyba lebo som ho prenasal ale pomohol format
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no najradsej by som sa reklamacii vyhol kedze je kupovany s qcomp....posielat to tam a cakat...
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 20:48 )
uz je zase v poriadku.....kotrolu disku som nechtiac zrusil, zase odpojil pripojil a uz nabehol jak keby sa nic nedialo
myslim si ze to moze byt tym ked som presuval tie subory konktretne to bolo Dead Space a odvtedy to strasne lagovalo ked som spustil utorrent
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 20:48 )
uz je zase v poriadku.....kotrolu disku som nechtiac zrusil, zase odpojil pripojil a uz nabehol jak keby sa nic nedialo
myslim si ze to moze byt tym ked som presuval tie subory konktretne to bolo Dead Space a odvtedy to strasne lagovalo ked som spustil utorrent
prepacte ze sa vam sem votrem ale mam jeden problemik z HDD (nie externym).asi tak 5-dni spat mi PC pry hrani hry zamrzol tak ze sa nedal niako restartovat az som mu dal K.O. vypnutim natvrdo
od tej doby mi pri nabiehani winXP kontroluje chyby(ale pokazde,aj ked pred tym nic nenasiel).tak som ho skusil defragmentovat a vypisuje mi toto
od tej doby mi pri nabiehani winXP kontroluje chyby(ale pokazde,aj ked pred tym nic nenasiel).tak som ho skusil defragmentovat a vypisuje mi toto
hm, podobnu chybu som mal, ked som mal chybne sektory na starom Seagate disku..., tiez stale spustalo chkdsk a pritom sa nedal spustit vo winoch. Stiahni nejaku utilitu na skontrolovanie disku, bootni to (ak mas WDcko, tak tam sa da spustit za behu winow) a skontroluj sektory disku. Zamrznutie PC mohlo byt sposobene prave tym a ak je tam chybny sektor, tak sa zamrzanie bude opakovat castejsie...
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 12:23 )
este len dodam, ze ten chkdsk sa vtedy pri starte PC nedal preskocit ziadnou klavesou... a nepomohol tomu ani safe mod
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 12:23 )
este len dodam, ze ten chkdsk sa vtedy pri starte PC nedal preskocit ziadnou klavesou... a nepomohol tomu ani safe mod