Turnaje "Velkej stvorky"
Mne je zas Dinara absolútne nesympatická, neviem prečo.. Serena skôr, tej fandím.. Zo ženského tenisu okrem žien fandím Ivanovičovej a Radwanskej.. také sympaťačky.. a samozrejme Amanmouradovej z UzbekistanuBoBor89 napísal:Roger je borec, som rád... inak aj ženské finále môže byť velmi zaujimavé Serena vs Dinarauž by som doprial Dinere nejaky ten granslam..
Setton - ja fandim tiež Radwanskej ale aj Wozniackej, taka mlada krv na okruhu ktorá to vie podla mňa rozprúdiť, len škoda že Radwanska vypadal hned v prvom kole, a aj Wozniacka vypadla ale neviem kedy... potom ešte dosť dobre výkony tak pred dvama rokmi mala Kirilenkova, minuli rok skôr v štvorhre ale dufam že sa jej začne dariť,/podla mňa najkrajšia tenistka/ a čo sa týka Amanmuradovej, tak ona tak strašne ťarbavo podla mňa hrá/Serena je oproti nej nadherna žena
/
zajtra zápas začína cca 9:30 našeho času, ale vysledok je asi jasný, ja len dufam že Verdasco zabojuje a bude to aspoň dobrý match...
Inak finále štvorhry sa hrá kedy?? zajtra či v sobotu?? a ani ženy neviem ekdy hraju presne, viem len že chlapy hraju v nedelu...
zajtra zápas začína cca 9:30 našeho času, ale vysledok je asi jasný, ja len dufam že Verdasco zabojuje a bude to aspoň dobrý match...
Inak finále štvorhry sa hrá kedy?? zajtra či v sobotu?? a ani ženy neviem ekdy hraju presne, viem len že chlapy hraju v nedelu...
Asi tak, aj ja tipujem Dinaru a Rogera.. Nadal sa riadne potrápil s Verdascom fuu, škoda toho posledného gamu a poslednej dvojchyby.. ale tak 5 hodín aj nejaké minúty hrať vrcholový tenis v kuse.. klobúk dole.
//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 11:55 )
Tak ženský titul predsa len v rukách Serenky.. Nevadí no, zápas bol dobrý, gratz..
//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 11:55 )
Tak ženský titul predsa len v rukách Serenky.. Nevadí no, zápas bol dobrý, gratz..