Policia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Policia

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Situacia.Na verejnom priestranstve sme pili prisli policajti.Ja som povedal ze sme oslavovali narodeniny tak ze som si trochu dal a ze som nepil na verejnosti.Poslali predvolanie pre mna a otca.Ked tam poviem ze ano otec vie o tom ze pijem a nalial mi tak mu strhnu pridavky /predpokladam/ ale zase ked poviem ze som klamal ze mi nalial ze som si to vymyslel tak ma mozu stihat za klamanie alebo za nieco take nie?Co mi odporucite vypovedat policii?Dakujem za radu
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ak si bol s flaškou vonku a mal vypite tak vpoho ,,,,,,,,ale ak si mal vypité ale nemal si vonku flašku tak ti zato nemože dať pokutu vtom pripade sa odvolaj .............no ale ak nemaš 18 čo asi nemaš tak by som radšej zaplatil tu pookutu 500-1000sk .............a maš pokoj lebo nakoniec by ta to vyšlo velmi draho
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

zalezi kolko mas rokov.
ked mas viac ako 18 povedz ze si vypil u kamrata a vonku si flasu drzal len v ruke. Tvoje slovo proti ich.
No kedze predvolali teba aj otca asi budes pod 18 ...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Mam menej ako 18.Chcel som sa z toho vykrutit proste ze som nepil na verejnosti aby mi nedali pokutu.Pokuta je zaplatena.Len premyslam ze ked priznam aj s otcom zajtra na policii ze on mi nalial ze ci mu nestrhnu pridavky.Lebo su 2 moznosti z mojho pohladu.Nemam v tom nejaky prehlad takze iba si to myslim ze

ANO : priznam ze otec mi nalial - strhnu pridavky
NIE : povieme ze otec o tom nevedel - klamstvo.Dôsledok = ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

stíhať za klamanie? lol.. povedz že o tom nevedel a bude sa to riešiť maximálne blokovou pokutou (ktorú si už vlastne zaplatil)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Este by ma zaujimalo preco by mali otcovi strhnut pridavky, ked ti nalial. Myslim, ze narodeniny sa daju lahko zaradit do kategorie slavnostny pripitok, ktora tu rezonovala ked vytiahli ten blud s absolutnym zakazom. (teda ak boli tvoje, to neviem)

btw. by si mohol teoreticky tvrdit, ze si si nalial doma sam.

Ale toto uz je cisto hypoteticke, pretoze si podpisal ze si pil na verejnosti. Takze ostava len poriadkova pokuta a pripadne sa budu snazit zistit odkial ten alkohol bol (co by sa mohlo dat uhrat na "nepametam sa")
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Predpokladam ze keby som priznal ze mi nalial otec tak by to brali nieco ako ohrozovanie zdraveho vyvoja alebo nieco podobne.Preot predpokladam ze by mohli strhnut pridavky.Narodeniny co som si vymyslel som povedal ze oslavoval bratranec.Takze mi odporucite normalne povedat ze som klamal policajtovi a ze som si proste doma nalial sam?Snad by sa ma nepytali otazky typu co ma k tomu viedlo a podobne
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Robis z toho vedu co si povedal policajtovi, za klamstvo ta nikdy stihat nebudu, okrem toho nakolko si bol pod vplyvom alkoholu je jedno co si taral a uplne jedno co povies nabuduce. Nehadz to na otca a povedz co sa stalo s tym ze si nepil na verejnosti a vybavene, za to ta system nijako strasne stihat nebude.

Aj tak nechapem ze ti v tomto nevie poradit otec.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Normalne tam chodte. Foter nech zapre, že ti čokolvek nalieval a ty sa priznaj že si vtedy taral, lebo si bol posraty a myslel si, že sa z toho vykrutiš.
Pripadne tam na nich zahrajte s otcom divadlo "takúto hanbu mi tu robiš aby som s tebou po policii behal, čo si kto pomysli.." a choďte domov.
Už horší ako ty boli a vpohode sa im to prepieklo. :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Dakujem chalani za radi velmi si toho cenim :).Mate po k+

//autoeditácia príspevku ( 30 Jan 2009, 11:01 )
Je to v suchu.Spisala sa zapisnica a pi*ov***.Este raz dakujem
Napísať odpoveď