mohol by prosim kto to uz nainstaloval napisat sem podrobny navod ako to nainstalovat pre take lamy ako som ja
nasiel som navod ale to vsetko bolo na naormal telefony s pamatovymi kartami a kedze ja ma N95 8GB a pamat kartu nemam tak som z toho debil a furt mi to nejde.tam vsade pisu ze to mam rozbalit do nejakeho ROOT-u na pamat karte,lenze ja ju nema atd
pls pomozte
tu je ten navod:
0. Odinštalujte a vymažte starú verziu.
1. Stiahnite si aplikáciu.
2. Rozbaľte do ROOTu pamäťovej karty. (mobil treba mat pripojeny k pc v rezime mass storage / prenos dat)
3. Nahrať mapy do adresára Maps na ROOTe karty (vo formáte napr. E:/MAPS/SVK/svk.pak - príklad na uloženie mapy Slovenska). Súbor MLM tam už je pre celú Európu, takže ho vytvárať netreba.
3. Nainštalujte pomocou SetupSymbianS60.sis.
4. Spustiť aplikáciu.
5. Súhlasiť s upozornením.
6. Vybrať mapu Europe.
7. Pri hláške Nemožno nájsť licenciu k tejto mape. zvoľte AKTIVUJ.
8. Pri hláške Prosím, zvoľte aktivačnú metódu zvoľte MANUÁLNE.
9. Spustite liek z adresára Medicina v PC (pod WinXP vyžaduje .NET Framework).
10. Do úplne horného riadku zapíšte ID zariadenia, ktoré Vám Sygic vypíše.
11. Kliknite na Calc.
12. V aplikácii kliknite na AKTIVUJ.
13. V úplne spodnom riadku medicíny je Váš aktivačný kód, ktorý treba zadat do Sygicu.
14. Hotovo.
rozbalte do rootu to znamena ze cely ten pack mam rozbalit na velkokapacit pamat?
a mas tam vobec subory s hlasovou navigaciou ?
mal by si ich mat na karte E:/res/voices/
a samozrejme musis mat vybrany ten hlas ktory aj mas v telefone ...
zdravim na 5800 som sa snazil instalovat sygic mcguider 2009 verzia 7.7 no a pri prenasani potrebnych suborov na pamat. kartu mi hlasi, ze device is full :-/ robi to konkretne pri zlozke private ktora ma velkost 3.2Kb alebo tak nejak :-/ mam tam 6.7GB volnych takze nechapem preco to robi... Skusal som s viacerymi verziami a pri viacero rezimoch (Pc Suite, Velkokap. Pamat...) a robilo to aj tam
caute, problem ma pri instalacii v tom, ze cely program som prekopiroval na pamatovu kartu a ked pozeram ako to treba nastavit, v podtstate to uz aj mam spravene, ale pri spusteni programu mi hlasi Disk Error!! Preco to moze byt? dik vopred
splatters napísal:caute, problem ma pri instalacii v tom, ze cely program som prekopiroval na pamatovu kartu a ked pozeram ako to treba nastavit, v podtstate to uz aj mam spravene, ale pri spusteni programu mi hlasi Disk Error!! Preco to moze byt? dik vopred
Kolko más volne v ramke ? (zistis napr cez taskman)
Jancuk: Nemyslis, ze keby bolo malo volnej pamate, tak vypise tuto hlasku. Ked som mal plnu pamat a nieco som pustal, tak mi vypisalo, ze je nedostatok pamate. Disk error bude skor nieco z pamatou v telefone alebo pamatovou kartou, napriklad nemoznost citat ci zapisovat data atd...
myslis x ploreom, alebo taskmanom? myslis si ze je to fakt tym? akolko mam podla teba uvolnit ked ram ma cca. 60 MB? a co bude potom , ked budem pouzivat mapy?
//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2009, 18:32 )
podla vas mam teda hˇcknut fon a az potom skusit este raz? vsetko co doteraz som instaloval funguje ani raz sa mi nestalo (disk error)...
splatters napísal:myslis x ploreom, alebo taskmanom? myslis si ze je to fakt tym? akolko mam podla teba uvolnit ked ram ma cca. 60 MB? a co bude potom , ked budem pouzivat mapy?
//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2009, 18:32 )
podla vas mam teda hˇcknut fon a az potom skusit este raz? vsetko co doteraz som instaloval funguje ani raz sa mi nestalo (disk error)...
no cez ten taskman povypinaj neak app
to hojko : no ja som tuto hlásku nezazil este dokonca som si najprv myslel ze tu budu zle priečinky na pam. karte alebo tak ale som hľadal na nete a som toto našiel tak nech skúsi ja nekazem odinštalovať ale iba uvolniť RAM
Jancuk: A ja nikde nespominam nic o odinstalovani Pise ti vsak jasny problem, ze disk error, disk je disk, RAM je RAM, takze by som tam spojitost nehladal.
splatters: Ja telefon hacknuty nemam a Sygic mi fici bezproblemov (Nokia E51 s firmware v300).
Disk error nemá s RAM nič spoločné- teda ak sa zobrazí hláška disk error, tak máš asi súbory v 1 zložke , čo nesmieš mať- súbory musia byť na karte samostatne, ako aj inštalačka .sis . Mal som ten istý problém.