Debetná karta s "čipom" a "bez"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
matus87
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa matus87 »

Fabo dakujem. Dnes mi došla odpoveď zo SLSP. Na mojej karte je minimálny zostatok 200Sk tak ako na tvojej. Prečerpávanie si však môžem aktivovať, spomenula tam aj nemaé úroky za prečerpanie. Takže všetko čo bolo potrebné už viem, karta v tom nehrá rolu, dôležitý je účet ja trubka :D
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

Tak ja mam tiez slsp Visa electron bez cipovu . zostatok na ucte musi byt 200Sk ale normalne v bankomate mi moze ukazat ze mam 0Sk. ale tych 200Sk tam stale je , lebo musi. Bankomat ukazuje disponibilny zostatok t.j. to s cim mozes nieco robit.
A tie limity na sa daju v banke upravit ako chces. ja mam na vyber 15K , na platbu 40K a na platby cez internet 5K. posledne som bol limity menit aby som mohol platit cez net. cize nie je pravda ze len s cipovovou sa da platit cez net.ide o to ako su tam tie limity nastavene.
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

zdravim vas mam jeden problem a uz som v koncoch asi to bude sposobene tym ze som neinformovany
...takze mam debetnu neembosovu kartu Visa Electron...a mam problem s platenim na zahranicnom eshpe sportsdirect.com....chcem sa opytat ze ci je nutne mat embosovu kartu ? alebo to ide nejako rozbehnut aj na mojej ?....a aky je rozdiel medzi kartou s cipom a bez cipu ? prosim nejako rozumne mi to zhrnte :oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Potrebujes bud kreditnu kartu, ale debetnu kartu s povolenym platenim na internete - informuj sa vo svojej banke.
Napísať odpoveď