Zdravim Vas,
mozno sa budete smiat ,ale hladam nejake hry kde by som sa zaroven ucil aj nemcinu.=t.j. asi to bude nieco na styl RPG abo take nieco kde bude vsetko po nemecky(texty atd).Moc sa v hrach nevyznam ale neviem ci to nesplna aj hra GOTHIC(nikdy som taketo nieco nehral tak neviem).
Ked som videl hrap o nemecky tam prve co ma napadlo bol GOthic, ta Tvoje podmienky bude splnat uplne dokonale. Jedna z naj hier, ktore som kedy hral a vyrobili ju nemci (mal som ju v nemeckom dabingu s ceskymi titulkami) takze ak si ju zozenies v nemeckej verzii tak je to idealna volba
majo20000 napísal:Zdravim Vas,
mozno sa budete smiat ,ale hladam nejake hry kde by som sa zaroven ucil aj nemcinu.=t.j. asi to bude nieco na styl RPG abo take nieco kde bude vsetko po nemecky(texty atd).Moc sa v hrach nevyznam ale neviem ci to nesplna aj hra GOTHIC(nikdy som taketo nieco nehral tak neviem).
Poradte pls.
Dakujem
nemecke verzie hier zvyknu byt brutalne scenzurovane, ja som hral fallout tactics napr a tam nebola krv ani nic proste aj ked si ho zasiahol tankom tak on len odletel dozadu a to bolo vse...