NHL (aktualne)
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
To si mozeme len domyslat, myslim ze nikto z nas nemoze vediet presne podmienky zmluvy. Ale podla mna je blbost, ak "vysokoplateny" hrac hral celu sezonu zle a dostal by rovnaku sumu ako keby by bol najlepsim strelcom ligy. Myslim ze ked funguju premie smerom hore, urcite budu fungovat aj smerom dole.
Nie. Na to by NHLPA nikdy nepristúpili.theBliZZard napísal:To si mozeme len domyslat, myslim ze nikto z nas nemoze vediet presne podmienky zmluvy. Ale podla mna je blbost, ak "vysokoplateny" hrac hral celu sezonu zle a dostal by rovnaku sumu ako keby by bol najlepsim strelcom ligy. Myslim ze ked funguju premie smerom hore, urcite budu fungovat aj smerom dole.
Ak má hráč NHL zmluvu na 2 milióny doláčov (myslím základný plat) tak po odrátaní daní mu zostáva všetko - jedine ak je suspendovaný.
Volá sa to aj jednocestná zmluva - aj keď hráča pošlú za zlú hru na farmu ide mu rovnaký plat ako keby hral ligu. A nemyslím si, že Zet by podpisoval dvojcesťák.
Súhlasím, že nikdy sa nedozvieme presné podmienky, ale na 99,999% tam zníženie základného platu nebude. To by bol nonsens v NHL.
-
theBliZZard
Star
trocha ani nie, ale uplne na inej urovni, prepracovanejší, tam sa skôr myslí na budúcnosť v takom zmysle že bez nasledkov a že to bude šlapať ako hodinky.. u nas ked sa niekto zraní pomaly ho idu pokutovať za to že ako si len mohol dovoliť sa zraniť...
podla mňa tie ldhodobé kontrakty v NHL nemajú význam, a na peniaze im siahať nebudú/aspoň si myslím/ v pripade YASHINA to tak nebolo, dokonca mu platili a on bral ešte plat aj v ruskej lige, čim sa zabezpečil na pekne dlhý čas.. DiPietra budu platiť plnou sumou aj ked sa zraní, jedine keby nedobrovolne ukončil karieru tak mal tam nejakú klauzulu, že mu budú platiť určité percento len/sa mi zdá že niečo také mal v tej zmluve/. Problemom tychto novodobych zmluv je to že vedenie tímoc nechce zverejniť ich podrobnosti... určí výšku a tak ale či vôbec tam napr nemusí byť no-trade klauzula, to bol pripade aj Hossu ked ho trošku osrali v Sens ked ho hned po podpise šupli do Atlanty.
podla mňa tie ldhodobé kontrakty v NHL nemajú význam, a na peniaze im siahať nebudú/aspoň si myslím/ v pripade YASHINA to tak nebolo, dokonca mu platili a on bral ešte plat aj v ruskej lige, čim sa zabezpečil na pekne dlhý čas.. DiPietra budu platiť plnou sumou aj ked sa zraní, jedine keby nedobrovolne ukončil karieru tak mal tam nejakú klauzulu, že mu budú platiť určité percento len/sa mi zdá že niečo také mal v tej zmluve/. Problemom tychto novodobych zmluv je to že vedenie tímoc nechce zverejniť ich podrobnosti... určí výšku a tak ale či vôbec tam napr nemusí byť no-trade klauzula, to bol pripade aj Hossu ked ho trošku osrali v Sens ked ho hned po podpise šupli do Atlanty.
-
speq
Medium Star
Presne takbegbeee napísal:Ach jaj a a prečo by neboli sprostí?
A ešte mi ukáž skúseného hokejistu - veterána - čo povedzme Zetterberg je, ktorý by súhlasil aby sa jeho plat odvíjal od výkonov? Áno smerom hore to v prípade bonusov platí, ale ukáž mi hokejistu resp. jeho agenta, ktorý by na to pristúpil opačným smerom. Nie nie... takto to nefunguje. Nie sme slovenskej "extralige" kde za zlé výkony hráči dostávajú "pokuty"..![]()
Zlých dlhodobých zmlúv tu už bolo.
Hojko : begbeee ma pravdu , mozu mu akurat tak strhnut bonusy , keby s nim chceli rozviazat zmluvu museli by sa dohodnut co by ale bolo obojstrane keby asi uz nic nehral
-
hojko
Site Admin
begbeee: Myslim, ze nepoznas zmluvy a nevies co tam vsetko je, takze nedokazes posudit ani to co je v tej dlhodobej zmluve. Nemas ani pravdu s platom, ze z platu zaplati len dane. V NHL hraci platia zo svojho platu 13,5 percenta do depozitu, ale len za urcity cas v sezone, potom rozhoduje komisia o vrateni tychto penazi spat hracom, kolko im vsak vratia, to je na komisii.
speq: Videl si zmluvy hracov, ked tak s urcitostou hovoris, ze nic take tam neni??? Ci teraz sem hodis jednu zmluvu kolujucu internetom???
speq: Videl si zmluvy hracov, ked tak s urcitostou hovoris, ze nic take tam neni??? Ci teraz sem hodis jednu zmluvu kolujucu internetom???
dnešok bol velmi zaujimavý z pohladu slovenskeho fanúšika, Svatoš 3 body Hossa dva goly, prijatelné... ale ja som rád že Colorado konečne vyhralo a nestratilo nádej na Play Off, dufam že to dobehnú, ale bude to ťažké...
Ottawa vymenila trénera čo je dobry krok, ale že či tréner z farmy ich spasí tak to som velmi zvedavý.. u nich to na PO tento rok nevyzerá, mali by začať rozmýšlať ako budú budovať káder pre budúcu sezonu... s zamerať sa už skôr na ňu, zapojiť mladých nádejných hráčov/ak nejakých majú/
Ottawa vymenila trénera čo je dobry krok, ale že či tréner z farmy ich spasí tak to som velmi zvedavý.. u nich to na PO tento rok nevyzerá, mali by začať rozmýšlať ako budú budovať káder pre budúcu sezonu... s zamerať sa už skôr na ňu, zapojiť mladých nádejných hráčov/ak nejakých majú/
pekne dvaja SVK obrancovia mimo, som zvedavý či Višňovský sa dá dokopy, lebo Edmontonu by sa do bojov o PO mohol zisť... a Meszároš to je kapacita sama o sebe bol dobrý ked bol v Ottawe ale teraz v Tampe/aj ked tej sa moc nedarí/ to stojí za dve veci...
inak ak niekto najde video Malkin vs Meszároš to ako ho dal dole hodte to sem, lebo to neviem najsť...
inak ak niekto najde video Malkin vs Meszároš to ako ho dal dole hodte to sem, lebo to neviem najsť...
Dnes v noci som sledoval duel medzi Floridou a najslabším tímom súťaže New York Islanders, náš Richard Zedník zaznamenal prihrávku a taktiež parádny gol, ktorý mi pripomenul gol z MS po akcii Hossa a Gáborík proti Nemcom, Zedník paradne prešprintoval protihráča a následne sa mu pod nohy hodil obránca, ktorého preskočil, vo výskoku nezabudol strihnuť nohami a taktiež zasunuť puk za bezmocného MacDonalda, proste paráda
taktiež sa tento Zednikov kúsok opakoval po celý večer
, taktiež veľké plus Floridy je, že obrancovia nastrieľali spolu už 36 golov, čo je v celej súťaži najviac a dá sa povedať, že majú najefektivnejších obrancov ligy (Bouwmeester, McCabe, prekonáva sa Skrastinš...
) ak im to vydrží tak si myslím, že si zaslúžia postupiť do play-off.
Taktiež Islanders sa predviedli niekoľkými svetlými okamihmi v zápase, dokázali využiť presilovú hru už po troch sekundách
, pričom v poslednom čase sa im presilovky veľmi nedaria, v dnešnom duely dali oba goly práve z presiloviek. Osobne som im prial aspon prehru v predlženi, kedže v hľadisku sedeli všetci ich otcovia, podľa mňa najnebezpečnejší a najlepší hráči Islanders boli Okposo a Hunter 
Taktiež Islanders sa predviedli niekoľkými svetlými okamihmi v zápase, dokázali využiť presilovú hru už po troch sekundách
Áno, Zednikov pekný gól tu..
Som rád, že Hossa si o5 vybral streleckú hokejku a rozhoduje zápasy.. Bohužiaľ, Malkin nám zranil Meszároša, dúfam že nič vážne..
http://sport.aktuality.sk/images/storie ... ny_1_2.jpg
Som rád, že Hossa si o5 vybral streleckú hokejku a rozhoduje zápasy.. Bohužiaľ, Malkin nám zranil Meszároša, dúfam že nič vážne..
http://sport.aktuality.sk/images/storie ... ny_1_2.jpg
Nie. Rozoberalo sa to vo veľkom a vlastne je to jedna z najvacsich hadaniek, co sa zmluv tyka.Setton napísal: ale podľa mňa si Detroit udrží oboch..
Platovy strop nepusti. Na zaciatku sezony boli 3 klucovi s poslednym rokom zmluvy:
Zetterberg, Franzen a novoprichodzy Hossa. Vedenie okamzite deklarovalo, ze z tejto trojice je ochotne a schopne udrzat len dvoch.
V podstate uz od zaciatku bolo jasne, ze Zet ostava, co sa nedavno aj potvrdilo. A na druhu "miestenku" mal vacsie sance Franzen. Vdaka Hossovym vykonom sa to, ale otaca a momentalne sa davaju vacsie sance Hossovi.
Ale je tu jedno velke ALE.
Ako vsetci co sledujeme NHL vieme najvacsi otlak trapi Detroit v branke. Conklin a Osgood nevyzeraju, ze by boli schopny na urovni odchytat playoff. A preto sa natiska este jedna otazka:
risknu to s tymito brankarmi a dohraju playoff s Hossom i Franzenom alebo pred 4. marcom sa jeden z nich bude porucat za nejakeho solidneho brankara???