Audio-Video prehrávač do ruky
Audio-Video prehrávač do ruky
Potrebujem poradiť s výberom mp3/video prehrávača do 115 eur. Nechcem ale nič nekvalitné, no zaroveň nízku cenu. Nech to má aspoň 2" a TFT displej a 4GB. Ďakujem každému za radu.
A ja by som ti odporucal skor nieco ine ako je Zen. Mrkni sa na toto tu a uvidis, ze lepsie asi nic nezozenies.
Ter2 Infuse Blue 8GB
Brita Maxtra
3 palcovy displej, prehrava aj FLAC a FLV, co je podla mna velka vyhoda, kedze pocuvam hudbu vo FLAC. A navyse to ma v zakladnom baleni Koss Spark Plug XT! U ziadneho prehravaca som nevidel aby boli v zakladnom baleni sluchadla za 1500 Sk. Vzdy su tam nejake cinske smejdy. Podla mna je Zen nic moc za tu cenu radsej by som bral Infuse.Bielenie zubov
Ter2 Infuse Blue 8GB
Brita Maxtra
3 palcovy displej, prehrava aj FLAC a FLV, co je podla mna velka vyhoda, kedze pocuvam hudbu vo FLAC. A navyse to ma v zakladnom baleni Koss Spark Plug XT! U ziadneho prehravaca som nevidel aby boli v zakladnom baleni sluchadla za 1500 Sk. Vzdy su tam nejake cinske smejdy. Podla mna je Zen nic moc za tu cenu radsej by som bral Infuse.Bielenie zubov
Tak za toto dakujem, presne toto som hladal, paci sa mi dizajn a prehrava to aj FLAC, co som zabudol napisat, ze potrebujem. V baleni su Koss Spark Plug XT, to je vynikajuca cena! Dakujem pekneAnafora napísal:A ja by som ti odporucal skor nieco ine ako je Zen. Mrkni sa na toto tu a uvidis, ze lepsie asi nic nezozenies.
Ter2 Infuse Blue 8GB
3 palcovy displej, prehrava aj FLAC a FLV, co je podla mna velka vyhoda, kedze pocuvam hudbu vo FLAC. A navyse to ma v zakladnom baleni Koss Spark Plug XT! U ziadneho prehravaca som nevidel aby boli v zakladnom baleni sluchadla za 1500 Sk. Vzdy su tam nejake cinske smejdy. Podla mna je Zen nic moc za tu cenu radsej by som bral Infuse.
Ter2 Infuse Blue 8GB
Zaujala ma tato ponuka, chcem vediet, ci si si uz objednal tento player zizinko, aby si napisal, ci sa oplati, lebo cena sa mi zda velmi dobra ked su tam aj tie Kossy a uvazujem nad kupou. Dik
Zaujala ma tato ponuka, chcem vediet, ci si si uz objednal tento player zizinko, aby si napisal, ci sa oplati, lebo cena sa mi zda velmi dobra ked su tam aj tie Kossy a uvazujem nad kupou. Dik
Ano, objednal som ho a uz mi dosiel. Myslim ze sa oplati velmi a som spokojny s kupou, v baleni boli sluchadla Koss Spark Plug XT, co som fakt este nevidel pri ziadnom playeri. Zvycajne su tam nejake lacne sluchatka. Hned som si tam napchal 16GB MicroSDHC co mam a teraz mam 24GB player. Prehrava naozaj vsetko, konecne nemusim konvertovat avi a ani flac. Normalne to hodim na player a uz to frci ako ma, najviac ma potesilo, ze stiahnute videa z youtube tam fachcia bez problemov a bez konverzie. Kvalita 3TFT displeja je vyborna, uplne ostry a plynuli. Naozaj mozem ti ho len doporucovat, je to urcite lepsia volba ako Zen.Flipcar napísal:Ter2 Infuse Blue 8GB
Nemeral som to tedaST1 napísal:kolko vydrzi ten player s prehravanim hudby a videi ?
Inac zvuk s tymi Koss Spark Plug XT co su v cene ma nadherny.
dokopy si nic nepowedal takze odmeraj to tj dolezite kolko hodin vydrzi pri hudbe/videuZIZInko napísal:Nemeral som to teda, ale asi to zalezi od toho co robis, ci hudbu, ci video, ci radio. Dosiel mi v piatok a dnes mam este jednu palicku z troch na baterke. Co si myslim ze je velmi slusne, kedze som sa s nim hral takmer cely weekend. Podla vsetkeho dnes ho dobijem. Ako zatial mu nemam co vytknut.
Inac zvuk s tymi Koss Spark Plug XT co su v cene ma nadherny.
Neboj nic ja takistok6 napísal:Mam ZEN 4GB, plna spokojnost. Vyborna vec... pouzivam ho spolu s KOSS SPARK PLUG.
ale nabuduce urcite pojdem do AKG len nemam peniaze na vyhadzovanie takze si dva krat rozmyslim kam vrazim peniaze
Heh, lenze ked si zoberem, ze som kupil http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... e-Blue-8GB za 110,70 eur / 3328 Sk a ma 3 palcovy displej, pricom toho prehrava podstatne viac ako Zen, najma flac a avi, ma citacku kariet az na 32GB a 8GB inetrnu pamat a v cene boli sluchadla Koss Spark Plug XT, ktore som si aj tak xcel kupit samostatne, tak myslim, ze som spokojnejsi ako by som bol so Zenom.k6 napísal:Mam ZEN 4GB, plna spokojnost. Vyborna vec... pouzivam ho spolu s KOSS SPARK PLUG.
Ako ked som porovnaval ceny, tak neviem ci vobec nejaka lepsia je na podobny player a to uz len bez tych Kossov.
//autoeditácia príspevku ( 09 Feb 2009, 18:42 )
ST1- to mam akoze stopovat kolko to ide v kuse, najprv hudbu a potom video? Tak tolko casu pre teba teda nemam, sorry.ZIZInko napísal:Heh, lenze ked si zoberem, ze som kupil http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... e-Blue-8GB za 110,70 eur / 3328 Sk a ma 3 palcovy displej, pricom toho prehrava podstatne viac ako Zen, najma flac a avi, ma citacku kariet az na 32GB a 8GB inetrnu pamat a v cene boli sluchadla Koss Spark Plug XT, ktore som si aj tak xcel kupit samostatne, tak myslim, ze som spokojnejsi ako by som bol so Zenom.
Ako ked som porovnaval ceny, tak neviem ci vobec nejaka lepsia je na podobny player a to uz len bez tych Kossov.
Samorejme ze ide flac, ved som to pisal.
este k tomu, ze ako dlho som pouzival ten player. Tak pozrel som minimalne 2 filmy, to jest asi 4 hodiny videa, skusal som ten youtube, to je dalsia hodina a este zostalo dost stavy na pocuvanie hudby. Nabijat som to dal az vcera. Takze vydrz je to velmi slusna.
este k tomu, ze ako dlho som pouzival ten player. Tak pozrel som minimalne 2 filmy, to jest asi 4 hodiny videa, skusal som ten youtube, to je dalsia hodina a este zostalo dost stavy na pocuvanie hudby. Nabijat som to dal az vcera. Takze vydrz je to velmi slusna.
Ved ja Ti to neberiem. Pisem len, s cim mam skusenost ja, ze som spokojny, nic viac. Mozno keby som mal to co Ty, tak by som bol spokojnejsi s tym. I ked osobne by som si to nekupil uz preto, ze je to pre mna neznama znacka... a velkost displeja pre mna nebola az taka podstatna.ZIZInko napísal:Heh, lenze ked si zoberem, ze som kupil http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... e-Blue-8GB za 110,70 eur / 3328 Sk a ma 3 palcovy displej, pricom toho prehrava podstatne viac ako Zen, najma flac a avi, ma citacku kariet az na 32GB a 8GB inetrnu pamat a v cene boli sluchadla Koss Spark Plug XT, ktore som si aj tak xcel kupit samostatne, tak myslim, ze som spokojnejsi ako by som bol so Zenom.
Tak ja si ten player objednam. Mne o znacku vobec neide a staci mi, ze su k tomu Koss sluchadla a viem, ze to nebude asi ziadny sunt. Neviem ci som jediny, ale zvycajne vzdy ked som si kupil nejaky "znackovy" stroj, zistil som ze som vyhodil prachy iba za znacku za nic ine. Pre mna su dolezite funkcie.
cena toho playera je dost dobra nato ze ma taky velky displej, tolko pamate a prehrava vsetky formaty ja mam creative zen a co sa tyka kvality lne mozem doporucit poznam vela ludi co ho maju a spokojny su...i ked je drachsi ale za tu znacku a kvalitu to stoji samozrejme zalezi od vkusu cloveka naco to chce vyuzit...Flipcar napísal:Tak ja si ten player objednam. Mne o znacku vobec neide a staci mi, ze su k tomu Koss sluchadla a viem, ze to nebude asi ziadny sunt. Neviem ci som jediny, ale zvycajne vzdy ked som si kupil nejaky "znackovy" stroj, zistil som ze som vyhodil prachy iba za znacku za nic ine. Pre mna su dolezite funkcie.
ta cena je fakt dobra, a ked prehrava avi bez konverzie aj flac, tak je skvela, lebo ma fakt nebavi stale avicka konvertovat.ST1 napísal:cena toho playera je dost dobra nato ze ma taky velky displej, tolko pamate a prehrava vsetky formaty ja mam creative zen a co sa tyka kvality lne mozem doporucit poznam vela ludi co ho maju a spokojny su...i ked je drachsi ale za tu znacku a kvalitu to stoji samozrejme zalezi od vkusu cloveka naco to chce vyuzit...
Zen mi pride ako player co ma velku reklamu, ale platis na nom iba za znacku, lebo funkcie nema bohvie ake. Podobne je to aj s Ipodom. Ale je to naozaj vec vkusu.