Podla mojho nazoru bola nova cast vynikajuca.
Aha, a ohladne "ved vy viete coho" : (SPOILER)
Na otázku čo bude s Wilsonom, producent serialu odpovedal : I don't think anybody expects Wilson to be off the show.
Dalsia otazka bola : And you don't want to separate those two for very long.
Odpoved : You don't. Their relationship is so great. But it's nice to mess it up and screw with it for a little while.
Vysvetli mi niekto, co to tu teraz vlastne riesite? Kto je ten spoiler? A preco to je prazdne? Co to ma spolocne so serialom? Nech som v obraze. Dakujem
Spoiler : "Článok alebo jeho časť prezrádza zápletku, pointu alebo rozuzlenie diela!" Polopate povedane je to prezradit zaujimavy moment tomu,kto to este nemal moznost vidiet a tym mu pokazit zazitok z diela.
No to by veru mohli, zatiaľ som videl všetky časti 5série, a musím povedať že až na jednu, boli všetky totálne skvelé a prekonávaju predošlé série. Najviac ma dostala časť ( S05E09 ). Tá bola myslím že aj jedna z najlepších celkovo.. Jednoducho je to jedna z tých "MUST SEE"
hm zase sa prejavila moja zavislost na serialoch, vsetci vraveli aky je House dobry tak vravim ze idem pozriet prvy diel, stiahol som, pozrel som, hned na to druhy atd. takto som pozrel 1. seriu za necele tri dni a teraz som na S02E02 takze pri dobrych serialoch je to u mna takto naposledy to bolo takto pri Prison Break kedy som dva dni nespal
skvely serial, rozumna miera medzi odbornostou a vztahmi
jedina vec co proti tomu serialu mam... ze ho pozera moja ucitelka, paci sa jej house a snazi sa byt silno nad vecou, a uz zacala pouzivat aj slovnik gregoryho ... hruza
fruxo napísal:skvely serial, rozumna miera medzi odbornostou a vztahmi
jedina vec co proti tomu serialu mam... ze ho pozera moja ucitelka, paci sa jej house a snazi sa byt silno nad vecou, a uz zacala pouzivat aj slovnik gregoryho ... hruza
tak na to by som sa teda pozrel....House v sukni
addictor napísal:v ktorom diely zomrie pacient koli Foremanovi...??? nevie niekto..?
ak myslis kde tu zenu oziaril a tym jej znicil vsetky biele krvinky a potom zomrela na infekciu alebo neico take...viem ze som to kukal tento tyzdne na intraku ale cast presne enviem ale bola to asi prva seria ale to si tiez az tak isty niesom