CS 1.6 Server hojko.com
dostal som ban na cs pls o unban
chcel by som poprosit o unban na cs vtedy hral moj brat a pouzil citi od jeho kamosa tak by som chcel poprosit o unban
dakuje
dakuje
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: dostal som ban na cs pls o unban
Vieš to nejako dokázať že hral tvoj brat?edko napísal:chcel by som poprosit o unban na cs vtedy hral moj brat a pouzil citi od jeho kamosa tak by som chcel poprosit o unban
dakuje
BTW: Keď si za brata dostal ban a Unban nedostaneš, tak môžeš ho zmlátiť
-
lekoklatik
VIP
Myslím že sa to tu už riešilo nespočetne veľa krát. Ak sa nahodí ten patch ktorý tu spomínal Blazer, bude možné sa pripojiť s verziou alebo protokolom či čo 47 aj 48... Lenže nejak to nefunguje tak sa buď ešte počká (síce nvm na čo), alebo to ostane tak ako to je teraz.r3mi napísal:myslis protocol48??noo ked ho mas tak mozes hrat aj na steam serveroch alebo serveroch s protocolom 48,ale nemozes sa pripojit na obycajne NS47 serveri
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Keď mi dneska chcelo stiahnuť novú mapku, tak mi ju asi nestiahlo celú, lebo mi vyhodilo chybné hlásenie, že mi nejaký súbor chýba. Ako je to možné, keď mi ju normálne cez CS stiahlo? Nedá sa to nejako na serveri opraviť, aby to poslalo všetky potrebné súbory? Tento problém mám už po druhý krát, pri dvoch rôznych mapách. Dneska to bola nejaká iceworld, či také niečo.
//
//
To presne neviem, sry, nabudúce to odfotím...lekoklatik napísal:Akú chybu ti vyhodí?