no je to lepsie s tym driverom . ale teraz to zasa obcas zamrzne
ale menej jak predtym ked vyhadzovalo do windowsu.
mozno je to koli cracku alebo ta moja 8800gt nezvlada to PhysX.
ale co moze clovek cakat od cracknutej hry
ta grafika je nadherna velmi pekne hram to na max detailoch
1680x 1050 physX on . 4xanizotropne filtrovanie. a ide to bez sekania.
no ja mam iny problem s "padanim hry" pri druhej misii nakonci ked sa dostanem do vytahu ma to vyhodi do menu no ked dam pokracovat v hre tak ma to pusti od poslednej sejvky... a stale dookola
bože ludia..ja neviem...nemal som s touto hrou žiaden problém..stiahol som patchol som hodil som crack a spokojne si hrám..žiadna chyba..žiadne seknutie, žiadne pády,..nič..hrajte solitaire..
tak dneska som to presiel a musim povedat ze parada...za posledny polrok jednoznacne najlepsia hra aku som hral...dufam ze spravia pokracovanie ale o tom je este asik skoro rozpravat
mne to tiez blbne a mam patch myslim ze je mam zly crack ,ma na urcitych miestach v hre vyhazduje do menu a nebavi ma to hrat stale dookola.Vie niekto o nejakom cracku co funguje?pls
andReas3010 napísal:mne to tiez blbne a mam patch myslim ze je mam zly crack ,ma na urcitych miestach v hre vyhazduje do menu a nebavi ma to hrat stale dookola.Vie niekto o nejakom cracku co funguje?pls
hral som to u kamosa tusim predvcerom dostali sme sa asi po polhodine do takej casti hry, kde ste sa spustili dole po sikmej strane budovy a pokracovali ste dalej, prisom stale po vas strielal vrtulnik...
ked sme tuto kapitolu presli, tak nas vyhodilo do menu a bolo na vyber continue a new game.ked sme dali continue tak nas vracalo znova na zaciatok chceckpointu, kde sa sucha dole tou bodovou. to co tam bolo treba robit neviete?thx
ja som to začal drtiť včera a je to podľa mňa super spracovaná hra, pretože ponúka perfektné spracovanie grafiky a efektov ... preto sa mi páči a baví ma to
Tak práve som to prešiel, pekný záver, celkovo veľmi dobrá hra , mohlo byť aj dlhšie ... perfektná grafika, nie až taká HW náročnosť ... nejaké drobné chyby ... tak 9,5/10 ...
moc som túto hru nesledoval, ale keď už to mal kámoš v škole, tak som skúsil. plne hrateľné, konečne niečo nové. spracovanie sa mi páči. len škoda, že za pár hodín sa dá prejsť. a záver sa mi tak nepáčil
Cawte neviem co dalej,som na tej lodi...Najprv videte z tej dodavky tam som vsetkych zabil OK,potom dalsia varka OK, potom je tam 1 miestnost tam som vyskakal na vrch OK a presiel do druhej kde neviem ako sa mam dostat do tej ventilacky uz som nad tym stravil 40 min a neviem kam mam ist, hore v tej miestnosti su jedny zamrezovane dvere ale nejdu otvorit...
Mick_14 napísal:pôjde mi to na tomto:
Windows XP
AMD Athlon™ 64 3500+, 1GB RAM, GeForce 7600 GT 256MB
DíK
to mala byt otazka ci ti to pojde??? ak ano tak aspon otaznik.
ci si sa chcel iba pochvalit na akej zostave si to rozbehol??? existuje google kde minimalne poziadavky urcite najdes