www.needforspeed.sk
NFS shift
takze tu je ten link kedze dammo sa to musi este doucit
http://needforspeed.sk/novinky.php?id=1019
mna dostalo toto
http://needforspeed.sk/novinky.php?id=1019
mna dostalo toto
tak asi tie NFS-ka sa im naozaj zle predavaliPo avizovaných zmenách a prepúšťaní v EA, keď bola budúcnosť Need for Speed veľmi neistá
-
whitecOder
Zablokovaný
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
moze byt ja som mrvil Hot Pursuit 2, Underground 1 a 2 a Most Wanted mam do teraz naistalovane...whitecOder napísal:sracky to zacali byt az od carbonu
no uvidi sa co nam prinesu nove kusky
Kód: Vybrať všetko
Need for Speed: Shift - hra vyjde už túto jeseň na PC, Xbox360, PS3 a PSP. Hru vyvíja Slightly Mad Studios, tvorcovia GT Legends, GTR 2 a aj BMW M3 v spolupráci s ľuďmi z EA. Čaká nás teda konečne viac simulačne zamerané NFS? Vyzerá, že áno. Viac reality a menej hip-hopu. Chýbať nebude vnútorný pohľad a 3D HUD napodobňujúci pohyb hlavy šoféra.
Need for Speed: Nitro - druhá hra od EA Montreal bude zábavná a rýchla arkádová racingovka s kvalitným vizuálnym prevedením pre Wii a DS. Nečakajme žiadny klon Mario Kart, ale zábavné NFS. Hra vyjde na jeseň.
Need for Speed: World Online - tretí titul je v štýle 'Play 4 Free' a vyvíja ho Black Box a čínske EA Singaphore, kde hra vyjde ako prvá, keďže je určená pre PC online trh. Následne po spustení a odladení hry cez leto v Ázii sa titul dostane na jeseň aj na západ. Chýbať nebudú licencované vozidlá, diely na upgrade, rôzne herné módy. Inšpiráciu si titul zobral z Battlefield Heroes a free Fifa online hier. Hra nebude mať mikro transakcie.
Ale tieto tri NFS hry nie sú jedinými. Tajnú NFS hru robí aj Black Box, dúfajme, že už to bude niečo odlišné ako ich posledné NFS výtvory s upadajúcou kvalitou. Hovorilo sa aj o tom, že jednu NFS hru spraví Criterion, tvorcovia Burnout série.-
Hulkm
Professional
takze tu mame rozsirenejsiu Preview z Tiscali.Games 
filipito: no to teda neviem, prva hra ma byt skor simulator, druha onlinovka, tretia zabavka na Nintenda a posledna by mala byt volaka futuristicka nahanacka
filipito: no to teda neviem, prva hra ma byt skor simulator, druha onlinovka, tretia zabavka na Nintenda a posledna by mala byt volaka futuristicka nahanacka
No ja sa zaroven tesim aj obavam Shift-u.
Paci sa mi, ze chcu konecne simulovat, ale mali by simulovat iba spravanie auta a nie vodica. (na tiscali spominaju nejake spanikarenie po zrazke (wtf? to bud spanikarim ja, alebo nikto)) Tento pristup nemam rad, pretoze auto ma musi posluchat a spoliehat sa na vodica, ktoremu hrozi, ze v kritickej chvili spanikari sa mi asi nebude chciet...no uvidime.
Ale pozitivny pristup k realnosti vitam, ako posledny som hral Most Wanted a uz tam to bolo ako z druheho vesmiru
Paci sa mi, ze chcu konecne simulovat, ale mali by simulovat iba spravanie auta a nie vodica. (na tiscali spominaju nejake spanikarenie po zrazke (wtf? to bud spanikarim ja, alebo nikto)) Tento pristup nemam rad, pretoze auto ma musi posluchat a spoliehat sa na vodica, ktoremu hrozi, ze v kritickej chvili spanikari sa mi asi nebude chciet...no uvidime.
Ale pozitivny pristup k realnosti vitam, ako posledny som hral Most Wanted a uz tam to bolo ako z druheho vesmiru
-
PAIN
Light Professional
Po prvykrat od vydania Underground 2 sa tesim na nove NFS...konkretne na Shift. To ze na tom robia ludia od Slightly Mad Studios by mohlo byt akou takou zarukou. Tiez sa mi ale nepaci, ako GothaR pisal, ta "psychicka" odolnost vodica. Snad to nebude moc prekazat pri jazdeni. Bude to dost na nervy ak do mna v multiplayeri nabura Gothar,drago,shamway alebo iny skiller
a mna virtualne trafi slak 
-
Šu-Do
Redeemer
toto uz bude zrejme posledna sanca od EA co sa tyka NFS serie, ak to spackaju, uz im nikdy nebudem verit... velmi by som bol rad, ak by urobili tuningovy simulator s vela moznostami, nech ma ta hra aj 50GB, nech stoji za to.. snad sa neuponahlaju..
tu psychiku si pamätam ako tak z hry kde sa jazdilo po meste a okruhoch.. kde si sa priblizil k protivnikovi a tlacil nanho psychikou a potom spravil chybu, to iste aj u teba.. neviem ako sa ta hra vola.. nejako GT, ale nie Legends
// Evolution GT.. (kktina hra
)
tu psychiku si pamätam ako tak z hry kde sa jazdilo po meste a okruhoch.. kde si sa priblizil k protivnikovi a tlacil nanho psychikou a potom spravil chybu, to iste aj u teba.. neviem ako sa ta hra vola.. nejako GT, ale nie Legends
// Evolution GT.. (kktina hra
No na screenoch to vyzerá celkom pekne,bol by som rád keby uz konecne vzniklo nieco ako vnútorný tuning,zvuk,proste hi-fi systém,nejaké tie repráky,nieco nové,sedacky,nejaká nová palubná doska,alebo menenie potahov 
Uz ma zacína nudit,ze proste vzdy len karoséria,gumy,karoséria a zase gumy,vzdy to isté dookola,toto ked EA pokazí,u mna uz sancu nemá...
Uz ma zacína nudit,ze proste vzdy len karoséria,gumy,karoséria a zase gumy,vzdy to isté dookola,toto ked EA pokazí,u mna uz sancu nemá...