Kritika webu
-
Arkarian
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kritika webu
Zdravim, reditelka materske skoly u nas na sidlisti me pozadala jestli bych ji neudelal stranky tak jsem se do toho pustil ... poprosil bych o nejake rady co zmenit nebo pridat.
www.ms-kyticka.cz
www.ms-kyticka.cz
Text "Na světě bude pořád krásně,..." je slabo citatelny, vyber nejaku inu farbu ako je zlta 
Inak to vyzera fajn, len mam pocit, ze taketo pestre farby uz vysli z mody a teraz je in skor jednoduchsi dizajn so svetlym pozadim, takze to by si mohol prehodnotit.
Ale funkcnost a usporiadanie sa mi zdaju v poriadku, je to dost prehladne.
Inak to vyzera fajn, len mam pocit, ze taketo pestre farby uz vysli z mody a teraz je in skor jednoduchsi dizajn so svetlym pozadim, takze to by si mohol prehodnotit.
-
audiotrack
VIP
ale ide o materskú škôlku, takže pestré farby sa tam doslova pýtajú.GothaR napísal:Text "Na světě bude pořád krásně,..." je slabo citatelny, vyber nejaku inu farbu ako je zlta
-
Arkarian
Light Star
No tak jsem tam zkousel ruzne barvy ale jedina ktera jde trochu precist je cerna tak jsem ji tam dal, ale nevim jestli to nekazi celkovy dojem ..GothaR napísal:Text "Na světě bude pořád krásně,..." je slabo citatelny, vyber nejaku inu farbu ako je zlta![]()
s tim zarovnanim na stred je to problem ... ja mam doma 1680x1050 (to povazuju za velke rozlisenijednu jedinu vec by som zmenil ... zarovnaj ten obsah do stredu... neviem ci si tu stranku videl na vadsich rozliseiach .... inac pekne:)
-
agy
Medium Expert
Napadovo ta stranka nieje zla.. podla mna ma aj plusy, ake kedze ma byt kritika uvediem len minusy....
1. Svetlo hneda imitacia dreva a kriklavo zelene plochy mi nepridu ako najstastnejsia kombinacia pre oci. (Zvolil by som menej kontrastne farby)
2. Cely text na uvodnej stranke posobi prilis neprehladne ... sposobuje to velkost fontu (Dal by som o nieco mensie)
3. V niektorych sekciach mas modry text ... Takato farba by bola prijatelna na bielej stranke, ale v kombinacii s hnedou to nieje bohvieco. (Modru by som zmenil na kontrastnejsiu farbu voci pozadiu...a kriklavo zeleny text to iste)
1. Svetlo hneda imitacia dreva a kriklavo zelene plochy mi nepridu ako najstastnejsia kombinacia pre oci. (Zvolil by som menej kontrastne farby)
2. Cely text na uvodnej stranke posobi prilis neprehladne ... sposobuje to velkost fontu (Dal by som o nieco mensie)
3. V niektorych sekciach mas modry text ... Takato farba by bola prijatelna na bielej stranke, ale v kombinacii s hnedou to nieje bohvieco. (Modru by som zmenil na kontrastnejsiu farbu voci pozadiu...a kriklavo zeleny text to iste)
-
awtt
Medium Professional
vacsine sa ta stranka ako vidim paci, ale neviem mne sa zda ako nejaky export z frontpagu po 2hodinach roboty a mam na nej problem najst co sa mi paci a nie co sa mi nepaci, ale tym som ta nechcel urazit ani nic take
ale ku kritike ja by som zmenil komplet navrh stranky a hlavne by som si ho najprv nejak nakreslil aspon na papier lebo toto mi pripada nejak len pozliepane