ako mam nastavit aby som si mohol vymienat subory medzi pocitacom a notebookom?? vobec mi nevie najst pocitac a neviem ze ci mam niekde nieco nastavit alebo co poradte prosim co s tym. Chcem to samozrejme robit cez kabel. a mam vistu
bavi sa o viste .. ako som uz vravel vistu moc dobre neznam ale predpokladam ze to bude podobne ako XP... musis ist do nastaveni sieti a napevno nastavit IPcky totiz ked spajas 2 PC kablom tak nejake DHCP necakaj ... nastav trebars 100.0.0.1 a na druhom pc 100.0.0.2 a musi slapat
Shano napísal:bavi sa o viste .. ako som uz vravel vistu moc dobre neznam ale predpokladam ze to bude podobne ako XP... musis ist do nastaveni sieti a napevno nastavit IPcky totiz ked spajas 2 PC kablom tak nejake DHCP necakaj ... nastav trebars 100.0.0.1 a na druhom pc 100.0.0.2 a musi slapat
a to je jedno ake tam dam ip-cky?? lebo mne to uz raz islo ale potom som preinstaloval na obi dvoch pc windows a uz nejde a predtym som tam nemusel nic zadavat tak neviem
jedna otazka este .. chces na oboch PC pouzivat Internet? ako mas riesenu siet podla toho sa to nastavuje ak iba fakt cisto na prenos suborov tak napevno hoc jake IPcky daj ...
Shano napísal:jedna otazka este .. chces na oboch PC pouzivat Internet? ako mas riesenu siet podla toho sa to nastavuje ak iba fakt cisto na prenos suborov tak napevno hoc jake IPcky daj ...
no na pc to ide bez netu lebo tam musim ten kabel od netu vybrat a dat tam ten na zdielanie teda sietovy kabel a na notebooku mam net lebo tam sa pripajam pomocou Wifi .
-kabel krizeny
-zapoj ho
-daj IP-cky (10.0.0.2, druhe pc: 10.0.0.3)
-masky pod siete nechaj ake ti da
-Brana: skus dat na oboch 10.0.0.1 to myslim zeby stacilo aj na jednom
-a potom obe PC daj do jednej siete napr: Home
malo by to ist samozrejme daj zdielat co potrebujes
no ide mi to uz ale nemozem sa dostat do suborom na druhom pc ktore som dal zdielat na nootebooku a naopak mi furt pise ze nemam povolenie pristup bol zamietnuty.